بازی ایرانی (دفاع از آزادی) معرفی شد

rahyarpaul

کاربر سایت
باز هم عنوان دیگری از جنگ ایران و عراق ،اما با یک تفاوت بزرگ
اینبار پای موتور قدرتمند unreal engine از شرکت اپیک در میان است
معین حاجی زوار مدیر استارر گیم و مدیر پروژه میگوید گیم پلی بازی جذاب است و در بازی جنگ تن به تن و موتور سواری و ماشین سواری را نیز داریم
و در مورد داستان نیز گفته که بسیار جذاب است
در مورد گرافیک نیز با عنوان farcry 3 مقایسه میتوان کرد البته این سخن مدیر آنجاست
نکته:مدیران بازیسنتر این خبر نه در vg247 میزاره و نه euro gamer و نه ..... ،اینکه نمیشه چون این بازی ایرانیه و مرجع معتبر نداره اصلا اخبار بازی ایرانی گذاشته نشه مگه یه تریلر بیاد با مرجع سایت سازنده گذاشته باشه
تو این مورد از قوانینتون تجدید نظر کنید.تا زمانی که خبر بازی ایرانی تو سایت ایرانی بخاطر یه سری لجبازیها گذاشته نشه و مردم با اونها آشنا شن هیچوقت نمیشه توقع پیشرفت داشت
(دفاع از آزادی) در 5 فصل عرضه می شود که شما باید هر کدام را به صورت جداگانه تهیه کنید. این عنوان علاوه بر عرضه در ایران، در کشورهای آسیایی و اروپایی نیز عرضه میشود اگر این بازی را پیش خرید کنید، یک DLC رایگان دریافت خواهید کرد. همچنین در طول عرضه فصل ها، DLCهایی برای بازی عرضه می شوند. امید است که با حمایت شما عزیزان، این پروژه به اتمام برسد.
بازی در حال پیش فروش میباشد که با پیش خرید 2 عدد DLC به صورت رایگان به انتخاب شما بهتون داده میشه-5 مرحله اضافه به بازیتون اضافه میشه-5 اسلحه ویژه اضافه میشه-قاب دیسک زیبا و شیک اضافه میشه-کارت تخفیف DLC به شما داده میشه که اگر داشته باشید میتونید 2 DLC بازی رو با 50% تخفیف خریداری کنید
سایت رسمی بازی:www.defendfreedom.ir که البته هنوز باز نشده است

منبع:یک سایت ایرانی
Defa1.jpg
Defa2.jpg

آخرین ویرایش:
الان روی منبر نشستی؟به اندازه کافی از این حرفا شنیدیم لطفا بازی سنتر رو هم با این حرفا خراب نکنید.

نه من فقط اومدم احساس روشنفکری رو ازتون بگیرم، در ضمن من 5 سال قبل از شما اینجا بودم و فکر کنم بهتر بدونم چی بازی سنتر رو خراب می کنه ولی مثل اینکه شما رو میز نشستی ;)

دادا خوب باشه من الان از این گیم حمایت می کنم فردا سازنده ی بازی شاد و شنگول از این که ملت از بازیش راضی ان (مثلا) تصمیم می گیره یه بازی دیگه اینطوری بسازه، تا انتقاد نباشه پیشرفتی هم نخواهد بود تعریف الکی هم بزرگترین ضربه رو به این صنعت میزنه

انتقاد سازنده درسته شما بگو عجب گرافیکی بدی داره باید بهتر کار کنن اما فکت صادر کردن ضد بازی کار اشتباهیه

من اشک شوق توی چشمام هست الان این ازاین که عکسش سیاه و موتور بازی منو برد به cod1 اونم از اون شاهزاده کوروش که فقط خودشو نشون میده و انگلیسی صبحت میکنه دوتا عکس از گل و بوته و شبنم نشون میده در کل حمایت میکنیم چون ایرانی هست

نکنه شما فکر می کنی بازی های غربی بی هدف بازی می سازن ؟ اینکه همه قهرمان های بازی یه آمریکایی و داره جون مارو نجات میده یعنی چی ؟ یا مثلاً BF3 میان ایران همه رو رنده می کنن ؟ نکنه فکر می کنید دور هم میشن یه داستان واسه خنده می نویسن ؟ از همین بازی ها برای تبلیغ افکار و سیاستشون استفاده میکنن ! حالا اینا با این همه محدودیت و بخاطر همین محدودیت مجبور میشن یه بازی بسازن که بتونه مجوز بگیره شما خوشت نمیاد نگیر !!! مگه مشکلی داره در مورد ایران و عراق بازی بسازن ؟ همین کار باعث میشه یادت بمونه که چقدر آدم کشته شدن !!
همین آمریکا چند تا بازی در مورد ویتنام ساخته ؟! یا مثلا دوست دارید بازی بسازه که ما جهان رو نجات میدیم ؟

نه عزیزم اینطوری نیست اینکه بازی سازهای ایرانی نمیان بازی بسازن که بگن ما خوبیم ما کل جهان نجات میدیم نشان از شعور ماست و بی شعوری اونا که فکر می کنن قهرمان همه داستان های یه آمریکایی ِ !! شما جماعت دوست دارید همون اول بهتون Kill Zone تحویل بدن اصلا نمی گید بودجه اینا چقدر اونا چقدر ! و اینکه همین حمایت ها باعث میشه بازی سازهای ایران تلاش کنن تا بهتر بشن و همین حمایت ها باعث میشه پیشرفت کنن ! بودجه همین بازی رو به EA هم بده نمی تونه اینطوری بازی رو در بیاره ! اگه 5 میلیارد هم بودجه داشته باشه میشه حدود 2 میلیون دلار !!!

من کاری به سیاست این حرفا ندارم فقط دارم از دیدگاه بی طرف صحبت می کنم
البته متاسفانه یه فرق دیگه ای هم که تو بازی های ایرانی و خارجی وجود داره اینه که بازی های ایرانی هدف و محتواشونو دارن تو کل بازی داد میزنن و مستقیم اشاره میکنن اما نمونه های خارجی غالبا خیلی ظریف و غیر مستقیم هدفشون رو بیان میکنن...طوری که میره تو ناخودآگاه مخاطب...
روش اول هم که بازیسازای ما استفاده میکنن(و همین طور در چیزای دیگه ای به جز بازی سازی)یه روش منسوخه و بدرد نمیخوره!

دوست عزیز زننده ی خبر هنوز نمیدونید که نکته رو نباید تو حبر اصلی بنویسید و اینجوری یک لحظه ادم قاطی میکنه ، دوباره پایین نکته تون مطلب نوشتی !! لطفا ویرایش کن و نکته رو یا به صورت خصوصی به مدیرا بگو یا جداگانه ارسال کن ، به جایی بر نمیخوره .

عزیز من هر کشوری دوست داره خودشو بهتر جلوه بده! چه تو فیلم سازی و چه تو بازی سازی و ... ولی اینکه بتلفیلد 3 رو تو ایران اجازه فروشش رو نمیدن مایه تاسفه! مثلا COD تو یه قسمتش میرن روسیه رو تصرف میکنن، روسیه باید فروش بازی رو ممنوع کنه؟ یا بتلفیلد 4 که توی چین قراره اتفاق بیوفته و تمام بازی های FPS دیگه؟

البته من خودم بن شدن بازی را بهش اعتقادی ندارم ولی باید گفت متاسفانه بله، MW2 ، در روسیه ممنوع شده، چندین بار، از همین الان هم چین گفته باید بعضی از صحنه های bf4 را تغییر بدن، وگرنه به صورت کامل در چین بن میشه، حتی MW2 در آلمان بن شد به خاطر خشونت بازی!؟؟؟؟؟ کلا بیشترین ممونعیت ها مال همین بازی های جنگی است. مثلا BlackOps در کوبا بن شد، به خاطر بدل فیدل کاسترو!

دادا خوب باشه من الان از این گیم حمایت می کنم فردا سازنده ی بازی شاد و شنگول از این که ملت از بازیش راضی ان (مثلا) تصمیم می گیره یه بازی دیگه اینطوری بسازه، تا انتقاد نباشه پیشرفتی هم نخواهد بود تعریف الکی هم بزرگترین ضربه رو به این صنعت میزنه

کاملا درسته؛ چند وقتیه بازی ساز ها دارن آشغال میسازن، و اتفاقا حمایت دولتی و ارگانی هم میشن!!!!

نمی دونم شما اطلاع دارید یا نه اما خیلی از کشورها خیلی از بازی ها رو ممنوع کردن بخاطر خیلی از مسائل

هر کاری از یه جایی شروع میشه و با ادامشه که پیشرفت می کنه و وقتی کسی حمایت نکنه و بازخورد داشته باشه کار متوقف میشه همین ژاپن چطوری به اینجا رسید ؟

چیپس و پراید با بازی سازی فرق می کنه ! پراید چه ربطی داره آخه ؟ مگه ماشین هم پیشرفت می کنه ! اگه اینطوری باشه بعدش سمند اومد !!!!

من نمی خوام نظر شما رو عوض کنم اما هر کسی خوشش نمیاد نخره ! بازی رو تخریب نکنید ! من حمایت می کنم شما نکن ! اما کسی نباید فکت صادر کن آی نخرید حمایت نکنید. دیگه ام در این مورد حرفی نمی زنم چون می دونم به جایی نمی کشه، نظرات شماست و قابل احترامه

ماشین پیشرفت نمیکنه؟ یعنی مزدا 2 با مزدا 3 فرقی نمیکنه؟ بعدش پراید برای یه شرکته، سمند یه شرکت دیگه! مثل این میمونه بگید چون بازیه Dice حمایت شد، بازیه Capcom پیشرفت کرده!

به هر حال نظرتون اینه و قابل اخترام :)

@O|d Snake
دقیقا حق با شماست. نکته به نکته حرفاتو قبول دارم
این طرز تفکر دوستان نشات از جهان سومی بودنشون و صد البته اصرارشون به موندن در همین جهان سوم هست.
نشات گرفته از کوته فکری و نظر تنگیشونه.
ژاپن که غول اختراعات دنیاست و مادر تکنولوژی تا چند دهه پیش هیچی نبود. یه کشور ورشکسته بود. ولی با حمایت از تولید داخلشون یا ساده تر بگم با نژاد پرستیشون به اینجا رسیدن.
آمریکاییها نژاد پرست ترین کشور دنیاست. خبرهایی که سایت یاهو در مورد ایران میزاره رو بخونید. و کامنت های خبرهارو با دقت بیشتری بخونید. کاملا متوجه منظورم میشید.
آلمان ها قبل از هیتلر هیچی نبودن، بعد از اینکه هیتلر ژرمن هارو متحد کرد و حس میهن دوستی و نژآد پرستی رو بهشون تزریق کرد، شدن آلمان. میتونید از هرکسی که اونجا زندگی کرده بپرسید، آلمانیها هنوزم به همون اندازه نژاد پرستن.
اما ما ایرانیها، متاسفانه جز خود زنی و تنفر از همدیگه هیچ عرضه ای نداریم. یه کشور مصرف کننده که اگر نفت و گاز نداشتیم جزو کثیف ترین و نکبت بار ترین کشورهای دنیا میشدیم. که هاییتی پیش ما پاریس میشد..
الانم برید واسه همدیگه جوک ترکی و لری و رشتی اس ام اس کنید و دور هم بشینید همدیگرو مسخره کنیده.
جمش کنید بابا حال نداریم

دوست عزیز من خدایی نکرده قصد توهین به جوون هامون رو که در اون سال ها جونشون رو کف دست گذاشتن برای دفاع از کشورشون ندارم. منظور من این هست بازی شوتر باید یک فاکتور هایی خاصی داشته باشه مثل گرافیک و یک داستان سیاسی . گرافیک که هیچی توان مالی و البته دانش فنی لازم ندارن داستان سیاسی هم نمیشه باز . چون ما نمیتونیم با هجومی که نسبت به کشور هست الان در دنیا یک ایرانی رو نشون بدیم قصد نجات دادن دنیا رو داره ( بازم میگم نمیشه توی این شرایط فعلی نه این که توهین باشه به کشورم ) . بهترین کار این هست که مثل استودیو های جهانی دیگه از داستان بازی مایه بذارن و یک بازی با داستان خوب روایت کنن. بازی های مثل trine 2 و غیره .. که توی سبک های فانتری و یا هر سبک دیگه هستن زیاد هست. باید با توجه به بودجشون برن سراغ یک داستان خوب نه شوتر که الان فقط دو تا غول توی دنیا ( کال آف و بتل ) بازار رو در دست دارن !!!

مشکل صنعت گیم ایران متاسفانه اینه که سعی دارن همین اول کار با تقلید از بازیهای بزرگ و پرطرفدار خصوصا در سبک FPS خودشون رو مطرح کنند.
به نظر من چیزی که این صنعت توی ایران بهش احتیاج داره گرافیک نیست بلکه خلاقیته. کسی انتظار نداره بازیهای ایرانی با بازیهای روز دنیا رقابت کنند در عوض
میتونن با گذاشتن توجهشون بر روی گیم پلی و یکم خلاقیت خودشون رو خیلی بهتر مطرح کنند. نمونش هم کم نیست Minecraft,FEZ و...

نه من فقط اومدم احساس روشنفکری رو ازتون بگیرم، در ضمن من 5 سال قبل از شما اینجا بودم و فکر کنم بهتر بدونم چی بازی سنتر رو خراب می کنه ولی مثل اینکه شما رو میز نشستی ;)

چه ربطی داره؟میخوای 10 سال قبل از من تو بازی سنتر باش وقتی تفکرات حزب ... داری !!
قرار شد نرمش نشون بدین پس چی شد؟!

موضوع بازی مشکلی نداره شاهکار میشه از این موضوع درست کرد جنگ ایران و عراق و این همه عملیات و داستان و شیمیایی و ....... کلا میشه ایرانو مظلوم نشون داد تو جهان موضوع اینه که بلد نیست بد تر گند میزنن ادم متنفر میکنن از این چیزا در نتیجه نرن سمتش بهتره
بخدا بقدر علاقه دارم یه بازی مثلCOD,BFدر مورد جنگ ایران بازی کنم که نگو حیف که نمیشه

دوستان اصلا بحث مسخره کردن بازی سازای ایرانی نیست

اینکه میاد میگه در حد فلان بازی هست، فکر نمیکنه ما بینایی داریم و داریم همین عکسی که منتشر کرده رو میبینیم ؟! کی گفته هر بازی ایرانی مسخره میشه ؟! مگه بازی "ارتش فرازمینی" رو کسی مسخره کرد ؟! شاید ایراداتی گرفته شد اما در آخر همه تحسینش کردن ، سازندش هم نیومد خودشو با کسی مقایسه کنه ، یا چنتا بازیه دیگه

اینکه صنعت گیم ایران نوپاست دلیل نمیشه هر چی که ساختن بگیم واو عجب چیزیه ، اگه صنعت گیم ایران نوپاست چرا میخوان بازیایی با این وسعت بسازن ؟! این همه بازی ایندی هست ، مگه اونا رو چند نفر میسازن ؟! خب وقتی نمیتونی ،امکاناتش رو نداری خب برو بازی 2D بساز Arcade بساز، یعنی نمیشه تو اونا موفق بود ؟! وقتی لقمه بزرگتر از دهنت برمیداری و حاصلش میشه این باید تحمل مخالفت هم داشت
بحث مقایسه با دایس و شرکتای دیگه نیست "اصلا نمیشه مقایسه کرد اینارو با هم" اما میشه با شرکتایی که بازیه ایندی و دانلودی میسازن مقایسه کرد ، الان از اونا هم بهتریم اصلا در حدشون هستیم ؟!

حمایت بیخود باعث میشه طرف فکر کنه هرچی که داد بیرون حتما حمایت میشه ، الکی خودمون رو با این حرفا گول نزنیم ...

@O|d Snake
دقیقا حق با شماست. نکته به نکته حرفاتو قبول دارم
این طرز تفکر دوستان نشات از جهان سومی بودنشون و صد البته اصرارشون به موندن در همین جهان سوم هست.
نشات گرفته از کوته فکری و نظر تنگیشونه.
ژاپن که غول اختراعات دنیاست و مادر تکنولوژی تا چند دهه پیش هیچی نبود. یه کشور ورشکسته بود. ولی با حمایت از تولید داخلشون یا ساده تر بگم با نژاد پرستیشون به اینجا رسیدن.
آمریکاییها نژاد پرست ترین کشور دنیاست. خبرهایی که سایت یاهو در مورد ایران میزاره رو بخونید. و کامنت های خبرهارو با دقت بیشتری بخونید. کاملا متوجه منظورم میشید.
آلمان ها قبل از هیتلر هیچی نبودن، بعد از اینکه هیتلر ژرمن هارو متحد کرد و حس میهن دوستی و نژآد پرستی رو بهشون تزریق کرد، شدن آلمان. میتونید از هرکسی که اونجا زندگی کرده بپرسید، آلمانیها هنوزم به همون اندازه نژاد پرستن.
اما ما ایرانیها، متاسفانه جز خود زنی و تنفر از همدیگه هیچ عرضه ای نداریم. یه کشور مصرف کننده که اگر نفت و گاز نداشتیم جزو کثیف ترین و نکبت بار ترین کشورهای دنیا میشدیم. که هاییتی پیش ما پاریس میشد..
الانم برید واسه همدیگه جوک ترکی و لری و رشتی اس ام اس کنید و دور هم بشینید همدیگرو مسخره کنیده.
جمش کنید بابا حال نداریم

معنی حمایت رو اول باید اینجا معنی کرد!

یه چیز خوب درست کن، من میخرم حمایت میکنم! وقتی بازی ای ساخته میشه که حتی ادم رغبت نمیکنه 10 دقیقه بازیش کنه، بخرم که سازندشو حمایت کنم؟ این میشه پول یه جنس رو بدم ولی هیچی در ازاش نگیرم و این بازی یه چیزه نمادی باشه فقط! خوب از اول یه کاسه بگیره دستش بگه کمک کنید بهم دیگه! بازی هایی مثل دراکولا اورجینز رو اگه بازی کرده باشید، کلا چهارتا تصویره ولی انقدر بازیه خوبیه که ساعت ها حاظرید پشتش بشینید! اینا چسبیدن به FPS که یکی از سبک های تکنیکیه بازی سازیه امروزه! پیشرفت درسته یه شبه به دست نمیاد ولی باید پله پله و با برنامه ریزیه درست بهشه رسید! بعد ادعای FarCry 3 هم دارن! بازی ای که جزو بهترین بازی های هم دوره اش هست.

اولا سلام
گفتن چرا وسط خبر نکته زدی؟واقعیتش میدونستم این خبر پاک میشه چون منبع نداره ولی این طرف میخواد 5 فصل بازی بده با هزار امید و آرزو رفته موتور رو گرفته دلم نیومد جوری نکته رو بزارم که دیده نشه و خبر پاک بشه
ولی واقعا دم مسئولای بازیسنتر گرم اصلا فکر نمیکردم این خبر رو بزارن بمونه ولی موند .دمشون گرم
اما به ایده پردازی بازی اشاره شده ،ایده بد نیست نوع پرداخت ایده مهمه مثلا همین جنگ ایران ازش صدها فیلم ساخته شده اما چند تاش تو ذهنتونه :آژانس شیشه ای ،لیلی با من ، اخراجیها فقط 1 ، شاید هم ضد گلوله دیگه نبود من که یادم نمیاد
نوع روایت مهمه شاید یه روایت قشنگ از این بازی از زمان جنگ بتونه جالب باشه
بازی یه ابزار سیاسی الان شده از یک سریها نظیر arma3 battlefield 3 splinter cell:blacklist تا عنوانی که جسته و گریخته حتی در همین gta v نقل شده
پس این نکته منفی نیست ولی نحوه بیان مهمه
قطعا برای شروع ساخت بازیهای که درش ابتکار به خرج بدن بهتره مثل لیمبو یا plant vs zombie یا مثل المانیها که فقط در ساخت simulator ها توجه میکنن اما برای گرفتن بودجه دولتی مجبور به ارائه این بازیها هستن که بر خلاف بازار روز دنیا اینجا با مشکلات عدیده ای در زمینه گرفتن مجوز همراه هستیم
از این صنعت نو پا توقع رو خیلی بالا نبریم ساخت گرشاسب یا شبان نشاندهنده آینده روشی برای ماست اگه بجای کمیت که تنها نکته مهم برای دولت ماست به کیفیت نیز اهمیت دهیم
حمایت چشم بسته اصلا خوب نیست چون فقط کمیت رو بالا میبرید ولی واقعا اگه خوب بود کم نزارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or