بازی اختصاصی RYSE به صورت 900p اجرا میشود!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
رئیس کارکنان دستگاه ها و استودیوهای مایکروسافت در صفحه تویتر خودش در مورد رزولوشن واقعی بازیهای اختصاصی Xbox one برای لانچ:

07233277290134368522.jpg

رزولوشن واقعی Forza 5
1080p با 60 فریم بر ثانیه.
رزولوشن واقعی Ryse
900p که به 1080p تبدیل مقیاس میشه این در حالیه که گرینبرگ روز قبل رزولوشن واقعی رایز رو 1080p اعلام کرده بود که ظاهرا بعد از تماس با تیم سازنده بازی صحبت قبلی خودش رو اصلاح کرده.

https://twitter.com/aarongreenberg

این خبر بلافاصله بعد از منتشر شدن باعث شد که بخش DF سایت یورو گیمر یه مقاله تحیلی در مورد اون منتشر کنه که من بخشیش رو اینجا قرار میدم:

خیلی مایوس کننده هست که تایید شده که یکی از بازیهای first party این نسل به صورت Full HD واقعی اجرا نمیشه! این وضعیت تا حدودی یاد آور عرضه بازیهای کلیدی مثل Project Gotham Racing 3 و Perfect Dark Zero موقع لانچ X360 هست که قادر به اجرا در رزولوشن 720p نبودن و مایکروسافت دلیل اون رو الزامات فنی عنوان کرده بود.

در مورد ایکس باکس وان در حالیکه سخت افزار نزدیک به سخت افزار نهایی برای سازنده ها فرستاده شده در مورد درایورها باید یک تجدید نظر جدی انجام بشه.البته نباید فراموش کرد که این بازی 2 سال در حال ساخت بوده و تصمیم گیری در مورد ارائه تنظیمات اون باید بر اساس مشخصات سخت افزاری کنسول انجام گرفته باشه.

سازنده های بازی هم گفتن که 32 مگابابت حافظه سریع ممکنه با رندر در رزولوشن پایین سازگاری بیشتری داشته باشه که البته بحث درباره این موضوع رو بعد از دریافت اطلاعات بیشتر ادامه میدیم.

قبلا در مورد مقایسه بازیهای Xbox one با PS4 در مقاله ای بازی ای مثل Crysis 3 رو با رزولوشن 1600x900 روی PC اجرا و اون رو با رزولوشن 1080p مقایسه کردیم (که میتونید عکسهای این مقایسه رو در متن اصلی خبر ببینید)

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-ryse-runs-at-900p

توضیح:

بازی کرایسیس 3 رو یکبار بار رزولوشن 1920x1080 یا Full HD روی PC اجرا کردن یکبار با رزولوشن 1600x900 و بعد به 1080p بزرگنمایی کردن (مثل کاری که کنسولا انجام میدن) که ببینن تفاوت کیفیت تصویر بین 1080p و 900p در واقعیت چقدر هست اینجا لینک مستقیم دوتاشو برای نمونه اضافه میکنم:

1080p واقعی
http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/6/1/6/4/5/9/1080p_000.png

900p واقعی ولی بزرگنمایی شده به 1080p
http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/6/1/6/4/5/9/900p_000.png

در این مقایسه تفاوت در واقعیت چندان زیاد و در حد مقایسه بازیهای 720p با کمتر از 720p نیست!
در انتها در مقاله یورو گیمر عنوان شده که این مسئله که بعضی از بازیهای لانچ روی Xone و به تعداد کمتری روی PS4 فریم بافری کمتر از فول HD داشته باشن چندان نگران کننده نیست.

منابع:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-ryse-runs-at-900p

http://www.thesixthaxis.com/2013/09/17/ryse-son-of-rome-upscales-from-900p-to-1080p

آخرین ویرایش:
تمومش کنید دیگه بابا.
شورشو درآوردین دیگه.چقدر یه موضوع تکرار میکنین؟
هر تاپیکی میریم باید این اراجیف هم ببینیم؟

هر وقت بقیه این بحث رو تموم کردن من هم میکنم .
هر تاپیکی میری 50 درصد 50 درصد راه انداختن .
ناظم انجمن وقتی راه میره میگه 50 درصد دیگه از بقیه چه انتظاری داری؟

رزولوشن 900p جز هیچ کدوم از رزولوشن های استاندارد نیست ! معلوم نیست این سازنده ها این روزولوشن و از کجا اوردن !!! و عجیب تر اینکه چرا1080p نساختن بازی رو و میخوان تصویر بازی رو upscale کنن 1080p !!! شاید یه مشکل فنی وجود داره که نتونستن این کارو کن ! چون ما تو نسل فعلی هم شاهد تعداد انگشت شماری بازی 1080p بودیم . پس قاعدتا نباید ساخت بازی به چنین رزولوشنی روی کنسولی که بیشتر از 5 برابر کنسول نسل قبلش قویتره ، کار سختی باشه !

چیز عادیه ... بازیهای لانچ هستن ....

غیر لانچ ، خیلی از بازیهای اولی 360 هم 720 نبودن .... هیچ کس هم اون موقع نفهمید ...

900p که خیلی خوبه ... کنسوله آقا ، از رزولوشن میزنن به جاش یه چیز دیگه اضافه میکنن که خیلی خیلی بیشتر به چشم میاد و مهمتره ! ( یاپرفورمانس استیبل تر .... )

900 هم Upscale میشه میره 1080 ... اصلا کسی نمیفهمه ...

تازه اونم چیپ Upscaler ایکس باکس که من روش قسم میخورم !! کارش حرف نداشت ...

جالب بود که کسی نفهمیده بود اینو:d
خیلی قشنگ Upscale شده :d
اونوقت 720 اجرا میکردن میگفتن 1080 شما از کجا میفهمیدی 1080 نیست؟!
اتفاقا کسی میدونه توضیح بده خیلی اطلاعاته خوبی نصیبمون میشه وقتی نمونه قبلی برای مقایسه نیست از کجا میشه فهمید رو چه رزولوشنیه یه تریلر؟!

The Order انحصاری PS4 هم 800p اجرا میشه، Deep Down هم با توجه به چنتا عکس Direct-feed از گیم پلی 720p اجرا میشه! (اینو یکی از مدیرای NeoGaf گفته بود)
این مورد بازی های sub-1080p واسه بازی های لانچ هر دو کنسول هست.
:-/
تاالان سازندگان بازي The order يا سوني تاييد كردن sub -1080p بودن اين the order رو???
چون من جايي نديدم تاييد كنن ازت مي پرسم .

رزولوشن 900p جز هیچ کدوم از رزولوشن های استاندارد نیست ! معلوم نیست این سازنده ها این روزولوشن و از کجا اوردن !!! و عجیب تر اینکه چرا1080p نساختن بازی رو و میخوان تصویر بازی رو upscale کنن 1080p !!! شاید یه مشکل فنی وجود داره که نتونستن این کارو کن ! چون ما تو نسل فعلی هم شاهد تعداد انگشت شماری بازی 1080p بودیم . پس قاعدتا نباید ساخت بازی به چنین رزولوشنی روی کنسولی که بیشتر از 5 برابر کنسول نسل قبلش قویتره ، کار سختی باشه !

رزولشن های استاندارد فقط یک قرار داد هستن همینطور که خیلی از بازیهای همین نسل روی رزولوشنهای دیگه ای (پایینتر از 720p) ساخته شدن و بعد آپ اسکیل شدن. اینکه چرا روی 1080p نساختن هم بدلیل توان کنسول و قدرت و انعطاف موتور و بازیساز هست و اینکه نمیخان از یسری افکتها و پردازشها بگذرن ، تا اینجا هم بهترین رزولشنی که تونستن 900p بوده که بهتر از رزولوشن تعریف شده ی 720p هست برای آپ اسکیل شدن به 1080p

هر وقت بقیه این بحث رو تموم کردن من هم میکنم .
هر تاپیکی میری 50 درصد 50 درصد راه انداختن .
ناظم انجمن وقتی راه میره میگه 50 درصد دیگه از بقیه چه انتظاری داری؟
ناظم هم مثل تو،چه فرقی داره؟
اون میدونه با مدیر.
لااقل میخواین تیکه بندازین و ترول کنین،دنبال چیز جدید باشین.حال آدم گرفته میشه اینقدر ترول تکراری..(50%,infinit power,esram,Move Engine,600....)
من PS فن دیگه خوابم میگیره وقتی که شما از این چندتا مورد تیکه و ترول میسازین و هی تکرار میکنین.:|

اونوقت 720 اجرا میکردن میگفتن 1080 شما از کجا میفهمیدی 1080 نیست؟!
بستگی به بازیش داره ولی یه مقدار تصویر بی کیفیت و مات میشه:dمثلا Halo 3 و 4 رو مقایسه کنی قشنگ معلومه تفاوتش:d
اتفاقا کسی میدونه توضیح بده خیلی اطلاعاته خوبی نصیبمون میشه وقتی نمونه قبلی برای مقایسه نیست از کجا میشه فهمید رو چه رزولوشنیه یه تریلر؟!
DieDie به داد مردم برس:d

یعنی حالتون بهم نخورد اینقدر قدر حرف های مدیران شرکت رو زدین تو سر هم 8-|
اون میگه ps4 اینجوری اون یکی میگه one فلان
بی خیال این رزولوشن و فریم ریت و گرافیک
هنوز که هنوزه comix zone روی کنسول سگا جنسیس بازی میکنم به کیفیت خارق العده گیم پلی پی میبرم
کجان بازی های سراسر خلاقیت

ای بابا گور بابای اینا. من میخوام بازی کنم. میخوام کنسولی بگیرم که بازی کنم. اگه میخواستم ته گرافیک و ته فریم بازی کنم که میرفتم ابر کامپوتر میگرفتیم. موقع بازی تو داری بازی میکنی یا میخوای تعداد پیکسل هارو بشمری؟ هنوز که هنوز بازی هایی که باهاشون خاطره دارم مثل سوپر ماریو یا مکس پین یا igi اینا فکر کنم 144pبودن. هر روز میای تو bazicenter یکی میگه این قویه.2روز دیگه میان میگن اون قویه. این اونه اون اینه.والا)x)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or