بازی آنلاین رایگان میدان نبرد | BF Play4Free
آخرین ویرایش:
سلام من هم اشتباه کردم 1.5 گیگ دانلود کردم اون هم از سایت خودش این کار را نکردم و مشکل پیش اومد کی میتونه رجستری بتلفیلد را برای من بدهاونایی که دانلود نکردن اصلا توصیه نمیکنم دانلود کنن چون فقط وقتشون هدر میره! کلی باگ و مشکل داره و کلا از امتیازاش هم مشخصه که چی هستش!
ممنون از انجمن خود بازی پیدا کردم
فقط بازی فول اسکرین نمیشه؟
رجیستری تنظیم شده و از سایت هم بازی رو اجرا میکنم ! ولی یه چیزی میاد میخواد بازی رو Reinstal کنه ! میخواد دانلود کنه ! حالا این دانلوده ماله آپدیت هست یا بازی رو میخواد دانلود کنه ؟
دمت گرم حل شدمن وقتی میخواستم بازی رو اجرا کنم اول اینطوری شد بعد توی درایو خود ویندوز گذاشتم یعنی اول بازی توی یکی از درایو های دیگه بود با مسیر دیگه که باهاش ریجستری رو تنظیم کردم ولی میخواست ری اینستال کنه بعد طبق خود مسیر ریجستری که مافیا گذاشته توی سایتش بازی رو گذاشتم داخل درایو ویندوز
این مسیر اصلی ریجستریه
C:\\Program Files\\EA Games\\Battlefield Play4Free
درایو وین من توی D بود که D گذاشتم و کار داد
من وقتی میخواستم بازی رو اجرا کنم اول اینطوری شد بعد توی درایو خود ویندوز گذاشتم یعنی اول بازی توی یکی از درایو های دیگه بود با مسیر دیگه که باهاش ریجستری رو تنظیم کردم ولی میخواست ری اینستال کنه بعد طبق خود مسیر ریجستری که مافیا گذاشته توی سایتش بازی رو گذاشتم داخل درایو ویندوز
این مسیر اصلی ریجستریه
C:\\Program Files\\EA Games\\Battlefield Play4Free
درایو وین من توی D بود که D گذاشتم و کار داد