بازی آنلاین رایگان battlefield play4free

بازی آنلاین رایگان میدان نبرد | BF Play4Free

ngtqnyrxa5we7l7tlkqt.png

توضیحات بازی در حال آماده سازی است...

http://battlefield.play4free.com

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mr-Game
اونایی که دانلود نکردن اصلا توصیه نمیکنم دانلود کنن چون فقط وقتشون هدر میره! کلی باگ و مشکل داره و کلا از امتیازاش هم مشخصه که چی هستش!
سلام من هم اشتباه کردم 1.5 گیگ دانلود کردم اون هم از سایت خودش این کار را نکردم و مشکل پیش اومد کی میتونه رجستری بتلفیلد را برای من بده
هرکی بتلفیلد را از سایت خود بازی دانلود کرده طبق این عکس رجستری را سیو کند و بده من کلی ممنونش میشم رو تک تک پستاشم اعتبار میدم.

2.jpg

تا 11 جولای میتونید با خرید BF هدیه دریافت کنید
پک ها و درصد جایزه BF ها به این صورته

700 Battlefunds (N/A)
1540 Battlefunds (10% bonus) - total: 1694 Battlefunds
3290 Battlefunds (20% bonus) - total: 3948 Battlefunds
8750 Battlefunds (30% bonus) - total: 11375 Battlefunds

BF هایی که در این بازی تهیه میکنید رو میتونید در بازی BFH هم استفاده کنید و بالعکس. فقط توجه کنید که BFH پک های 8750 تایی ( 50$ ) رو خیلی وقته از سیستمش حذف کرده

ff

درود به همه دوستان
به جای این کارا برید بدکمپانی 2 را سی دی -کی براش بخرید اونا بازی کنید خدای بازی های آنلاینه.

البته این پیشنهاد برای دوستانی هست که دنباله لذت بردن بدونه دردسر هستن.

دوستان میتونین بازی رو با حجم 1.1 گیگ ، با لینک مستقیم و " بدون مشکل " از لینک زیر دانلود کنید . من خودم و چندین نفر دیگه تست کردن و هیچ مشکلی نداره :)

• Like
Reactions: SHePArd
ریجستری رو درست تنظیم کردید؟ فایل تکست رو ساختی و تغییر پسوند بدی؟
یه چیز دیگه هم هست آدرس محل نصب بازی باید جوری باشه که اسم بازی آخرین فایل باشه
مثال : D:\Program Files\EA Games\Battlefield Play4Free

دوست عزیز ، شما باید ریجیستری رو تنظیم کنی ، بعد بری توی سایت Battlefield Play 4 Free ، از طریق اونجا بازی رو اجرا کنی . بازی کرک شده نیست که بری روی عکس بازی کلیک کنی لود شه :d باس بری حتما توی سایت ثبت نام کنی . موفق باشی :)

رجیستری تنظیم شده و از سایت هم بازی رو اجرا میکنم ! ولی یه چیزی میاد میخواد بازی رو Reinstal کنه ! میخواد دانلود کنه ! حالا این دانلوده ماله آپدیت هست یا بازی رو میخواد دانلود کنه ؟

رجیستری تنظیم شده و از سایت هم بازی رو اجرا میکنم ! ولی یه چیزی میاد میخواد بازی رو Reinstal کنه ! میخواد دانلود کنه ! حالا این دانلوده ماله آپدیت هست یا بازی رو میخواد دانلود کنه ؟

من وقتی میخواستم بازی رو اجرا کنم اول اینطوری شد بعد توی درایو خود ویندوز گذاشتم یعنی اول بازی توی یکی از درایو های دیگه بود با مسیر دیگه که باهاش ریجستری رو تنظیم کردم ولی میخواست ری اینستال کنه بعد طبق خود مسیر ریجستری که مافیا گذاشته توی سایتش بازی رو گذاشتم داخل درایو ویندوز

این مسیر اصلی ریجستریه
C:\\Program Files\\EA Games\\Battlefield Play4Free
درایو وین من توی D بود که D گذاشتم و کار داد

من وقتی میخواستم بازی رو اجرا کنم اول اینطوری شد بعد توی درایو خود ویندوز گذاشتم یعنی اول بازی توی یکی از درایو های دیگه بود با مسیر دیگه که باهاش ریجستری رو تنظیم کردم ولی میخواست ری اینستال کنه بعد طبق خود مسیر ریجستری که مافیا گذاشته توی سایتش بازی رو گذاشتم داخل درایو ویندوز

این مسیر اصلی ریجستریه
دمت گرم حل شد :x
منم P3rsia_king ادد کنید که دارم میام :gunner:

این مسیر اصلی ریجستریه

آقا حجم این چه قدر بود؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or