بازی آنلاین رایگان میدان نبرد | BF Play4Free
آخرین ویرایش:
حدود 1.5 گيگمنم اکانت bfc2 داشتم بهم داد کدو ولی هنوز نرفتم باسه دانلود.
حجمش چقدره؟
بهتر بوده از خود سایت دانلود میکردیسلام من از یه سایت خارجی دانلود کردم و نصب کردم میرم تو بازی میگه برو سایت پلی نو را بزن بعد با اینکه دانلود کردم باز هم میخواد بازی را نصب کنه
سلام من از یه سایت خارجی دانلود کردم و نصب کردم میرم تو بازی میگه برو سایت پلی نو را بزن بعد با اینکه دانلود کردم باز هم میخواد بازی را نصب کنه
این مشکل مربوط به رجیستری هست چون بازی رو اونجا ثبت نمیکنه.
من یک همچین مشکلی با Battlefield Heroes داشتم که با نوشتن متن زیر توی notepad و عوض کردن پسوند از txt. به reg. و اجرا کردن اون مشکل حل شد.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Heroes]
"Installation Dir"="d:\\Battlefield Heroes"
"Language"="English
یک " آخر English بزار هر کاری میکنم میوفته قبل از Language
حالا شما هم این کار رو بکن شاید مشکلت حل بشه.
بجای Heroes بنویس Play4free (فکر کنم همین پسوندش باشه) و بجای X درایوی که بازی توش هست رو بنویس.
درست نشد
این هم پیامی که میده
بهتر بوده از خود سایت دانلود میکردی
حالا اونایی که دانلود کردن بگن ارزش داره یا نه
حدود 1.5 گيگ
من دانلود کردم . 2 Gig دانلود میکنه .
بد نیست .
خب نمره های بازی مشخص میکنه همه چی رو !
در کل به عنوان یک بازیه مجانی خوبه .6.7
وقتي من دانلود كردم بين 1 گيگ تا 1.5 گيگ بود . البته الآن 2 ماه گذشته شايد آپديت داشته و بيشتر شده !ببخشید من تو خود سایت بازی و در قسمت فروم آن خواندم که حجم بازی روی درایو 1 گیگ و حجم دانلود آن 800 مگابایت هست.
شما مطمئن هستید که حجم بازی 1.5 - 2 گیگ هست؟
ببخشید من تو خود سایت بازی و در قسمت فروم آن خواندم که حجم بازی روی درایو 1 گیگ و حجم دانلود آن 800 مگابایت هست.
شما مطمئن هستید که حجم بازی 1.5 - 2 گیگ هست؟
از سایت بازی شروع میکنه به دانلود با اون سرعتش معلومه یکی دو گیگی داره میگیرهشما حتما باید از سایت بازی اون رو اجرا کنید نه از فایل exe