Last edited by a moderator:
شما خودت صاحب نظری گوش بدی واس چی؟!قبل از اینکه دانلود کنم و گوش بدم ، خودتون بگید چقدر به بتزدا و F4 هیت ورزیدین !؟![]()
من که خودم میدونم هیچی نیستمشما خودت صاحب نظری گوش بدی واس چی؟!![]()
الان که گوش کردی بیا عذرخواهی کن مردک :dقبل از اینکه دانلود کنم و گوش بدم ، خودتون بگید چقدر به بتزدا و F4 هیت ورزیدین !؟![]()
دقیقا همینطوره. ماشالا خود مایکروسافت هم خیلی گنگ عمل کرد سر بخش ایندی که بهش توی پادکست هم اشاره شد. کلا زیادی مودبن :dالبته مطمئنم که به دلیل زیاد بودن حجم مطالب و تعداد زیاد کنفرانس ها، باعث شد این بخش ها جا بمونه.
شدیدا همچین حسی داشتم البته نیم ساعت اول این طوری بود(البته باید در نظر داشته باشیم دو روزه درس حسابی نخابیدن e3از خواب و خوراک انداختتشون تازه کارای شخصیشون هم هستمن احساس کردم که هم محمد هم کسری تو این قسمت خیلی خسته بودن
دیر وفت پادکست ضبط شده ؟
آخرهای پادکست که بازی های آخر سال رو شمردین Fallout 4 رو نگفتین ، من بیام معذرت خواهی کنم !؟الان که گوش کردی بیا عذرخواهی کن مردک :d
دیگه اینو بذارید به حساب کم خوابی.من احساس کردم که هم محمد هم کسری تو این قسمت خیلی خسته بودن
دیر وفت پادکست ضبط شده ؟
ما یه کلمه گفتیم مخفی کاری هیتمن بهتر از متال گیر و اسپیلنتر سل هست ، به سم فیشر که نگفتم ماهیگیر :dاز تو هم که فکر کنم بچگی هات تو مدرسه کوجیما میزدت ، اغذیه ات رو ازت میگرفت که انتظاری نیست ، محمد چرا هیچ اشاره ای به سوپر ابر تریلر MGS نکرد !؟![]()
اینا رو به یکی بگو نشناستتوالا به خدا من با ترس دیگه درباره کوجیما صحبت می کنم :biggrin1:
خوبه گفتم تاد هاوارد هر سال بازی داده شده بهترین بازی سال. اصن اون شام فال اوت 4 باید برسه به من. سه ساله ملت مچل خودت کردیآخرهای پادکست که بازی های آخر سال رو شمردین Fallout 4 رو نگفتین ، من بیام معذرت خواهی کنم !؟![]()
![]()
البته من گوریلا نگفتم ، حرفتون درسته گرییلا درستش منتها معمولا ا از تلفظی راحت تر استفاده می کنم. منتها من نرفتم رو استیج اون رفته :d@Death Proxy @619
اقا محمد اقا کسری برادران عزیز اومدین یوشیدا رو ترول کردین سر اینکه فکرکردین لهجش بد بوده و "گوریلا گیمز" رو بد گفته
باید بگم این "گوریلا گیمز" نیست "گریلا" گیمز هستش بنده خدا یوشیدا درست گفته تلفظش میشه گریلا یعنی چریک:d