بازی‌کست BaziCast

البته من گوریلا نگفتم ، حرفتون درسته گرییلا درستش منتها معمولا ا از تلفظی راحت تر استفاده می کنم. منتها من نرفتم رو استیج اون رفته :d
نه اقا کسری من کاری به لهجه یوشیدا ندارم شما و اقا محمد گفتین گوریلا گفت ما نفهمیدیم حالا اقا محمد گفت کلا داشتین ترول میکردین خواستم بگم اون بنده خدا درست گفته:d

اگه میشه یه جای دیگه آپلود کنید . سرور با ایرانسل سازگار نیست و فقط 20kb سرعت داره:( . نمیتونم دانلود کنم
این در حالیه که من سرعت دانلودم 600kb تا 1mb بر ثانیه است

از گیم ایمگ گرفتم:d . رو سرورشون آپلود کردن:x

بعد از درخواست فراوان دوستان ، یه مهمون خیلی ویژه در قسمت آخر فصل دوم بازی کست حاضر خواهد شد. همچنین چون قسمت اخر هست ، قسمت دهم در پنچ بخش مختلف تهیه میشه. اسم مهمونم فعلا نمی گیم تا غافلگیریش از بین نره.

بعد از درخواست فراوان دوستان ، یه مهمون خیلی ویژه در قسمت آخر فصل دوم بازی کست حاضر خواهد شد. همچنین چون قسمت اخر هست ، قسمت دهم در پنچ بخش مختلف تهیه میشه. اسم مهمونم فعلا نمی گیم تا غافلگیریش از بین نره.
الان تنها چیزی که از شما میخوام قسمت جدیده ،کی میاد ؟ :d=p~

الان تنها چیزی که از شما میخوام قسمت جدیده ،کی میاد ؟ :d=p~
هدفمون یک شنبست منتها شاید در حد یکی دو روز تاخیر داشته باشیم. چون قسمت آخره ، باید اسم برنده ها رو اعلام کنیم ، اون برنده های فصل اول که جوایزشون به هر دلیلی به دستشون نرسیده رو برسونیم و البته جوایز فصل دوم تهیه کنیم. ویدیو درست کنیم (البته اینو محمد درست می کنه ؛ من به اسم خودم زدم). سر این چیزا ممکنه یکم تاخیر داشته باشه.

هدفمون یک شنبست منتها شاید در حد یکی دو روز تاخیر داشته باشیم. چون قسمت آخره ، باید اسم برنده ها رو اعلام کنیم ، اون برنده های فصل اول که جوایزشون به هر دلیلی به دستشون نرسیده رو برسونیم و البته جوایز فصل دوم تهیه کنیم. ویدیو درست کنیم (البته اینو محمد درست می کنه ؛ من به اسم خودم زدم). سر این چیزا ممکنه یکم تاخیر داشته باشه.
جایزه من هم بدید تا نیومدم خاک استودیوتون رو به توبره بکشم :-l

اقا دمتون گرم.قسمت 9 کولاک بود.خسته نباشید.ولی یه چیزی :اقا کسری شما که ته پادکست اسپویل کردی مهمون این هفته کیه که.(حالا منم مجبور میشم این قسمتا گوش بدمD:).اسپویلر خط 2
مهمون این هفته تو رد کپ گیمز کار میکنه و تو بازیرایانه نقد PRIMORIA را نوشته(اگه اسمش همین باشه).
راستی کسرا خان اون موضوعی را که 6 ماه پیش پخ کردم را که دربارش صحبت نکردید.حد اقل یه بحث PC Vs CONSOLE بذارید و خواهشا نتیجه گیری کنید توش.
یه خواسته دیگم اینه که شما چطوری انلاین میزنید ولی حجم کم نمیارید.خواهشا یکم در این باره توضیح بدید.چون اون طوری که من چک کردم اینترنت نا محدود با سرعت خوب خیلی گرونه و حجمی هم که با یه ساعت بازی کردن تموم میشه.
ولی دمتون گرم .کارتون عالیه. خودم که حال میکنم شدید.ادم روحیه میگیره ازتون.
فقط خواهشا بازیکست را تا جایی که ممکنه ادامه بدید. شش ماه بعد کله نشه.

پ.ن:کسرا خان دمت گرم مقاله های دانستنیهات خیلی خوبن.حداقل تا حدی جای نقدای بازیرایانه را میگیرن.دمت گرم.

من اول از همه یه عذرخواهی کنم بابت تاخیر. دلیل اصلی هماهنگی مهمونا بود ، ما با 3 نفر هماهنگ کردیم که همشون دقیقه 90 به مشکل برخوردن برای همین یه سری مهمون که برای سیزن 3 بودن رو اوردیم. قصد ندارم چیزی لو بدم اما فقط همینو بگم که یکی از بخش های این شماره درباره تاریخ رقابت بازی نما و بازی رایانه و تفاوتهاشون هست. برای این کار دو تا از منتقدای بازی نما و یکی از منتقدای اسبق بازی رایانه رو دعوت کردیم (پارتی بازی هم نکردیم اصلا :d). به چیزایی جالبی اشاره شده که دقیقا شیوه کارکرد این دو نشریه توش بیان شده. مورد بعدی هم اینه که این قسمت نزدیک به 2 ساعت و نیم هست و طولانی ترین قسمت بازی کست تا به امروز هست. علت اصلی هم اینه که این قسمت درباره 5 تا مبحث جداگانه صحبت کردیم ؛ دیگه دوستان ببخشند یکم طولانی شده.
..........
در مورد نینتندو هم من یه چیزی بگم. ما میدونیم که بعضی از دوستان عزیز طرفدار نینتندو هستند و برای همین هیچ وقت قصد توهین رو نداشتیم. برای اینکه ثابت کنیم که نظر مخاطبا برامون اهمیت داره ، کنفرانس نینتندو رو هم به شماره e3 اضافه کردیم. در هر صورت اینم حساب کنید که فنای نینتندو کم هستند و ما هم تا به امروز دو تاشون رو دعوت کردیم.
.........
در مورد درخواست اون دوستمون که توی پیام خصوصی قبلا با من در موردش صحبت کرده بود. حتما در اون مورد هم طی فصل بعدی صحبت می کنیم.
........
ممنون از همه دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or