Last edited by a moderator:
نه اقا کسری من کاری به لهجه یوشیدا ندارم شما و اقا محمد گفتین گوریلا گفت ما نفهمیدیم حالا اقا محمد گفت کلا داشتین ترول میکردین خواستم بگم اون بنده خدا درست گفته:dالبته من گوریلا نگفتم ، حرفتون درسته گرییلا درستش منتها معمولا ا از تلفظی راحت تر استفاده می کنم. منتها من نرفتم رو استیج اون رفته :d
الان تنها چیزی که از شما میخوام قسمت جدیده ،کی میاد ؟ :d=p~بعد از درخواست فراوان دوستان ، یه مهمون خیلی ویژه در قسمت آخر فصل دوم بازی کست حاضر خواهد شد. همچنین چون قسمت اخر هست ، قسمت دهم در پنچ بخش مختلف تهیه میشه. اسم مهمونم فعلا نمی گیم تا غافلگیریش از بین نره.
هدفمون یک شنبست منتها شاید در حد یکی دو روز تاخیر داشته باشیم. چون قسمت آخره ، باید اسم برنده ها رو اعلام کنیم ، اون برنده های فصل اول که جوایزشون به هر دلیلی به دستشون نرسیده رو برسونیم و البته جوایز فصل دوم تهیه کنیم. ویدیو درست کنیم (البته اینو محمد درست می کنه ؛ من به اسم خودم زدم). سر این چیزا ممکنه یکم تاخیر داشته باشه.الان تنها چیزی که از شما میخوام قسمت جدیده ،کی میاد ؟ :d=p~
جایزه من هم بدید تا نیومدم خاک استودیوتون رو به توبره بکشم :-lهدفمون یک شنبست منتها شاید در حد یکی دو روز تاخیر داشته باشیم. چون قسمت آخره ، باید اسم برنده ها رو اعلام کنیم ، اون برنده های فصل اول که جوایزشون به هر دلیلی به دستشون نرسیده رو برسونیم و البته جوایز فصل دوم تهیه کنیم. ویدیو درست کنیم (البته اینو محمد درست می کنه ؛ من به اسم خودم زدم). سر این چیزا ممکنه یکم تاخیر داشته باشه.
من مشکلی با جایزه دادن ندارم ، منتها شوما آخر اون چلوکباب فال اوت به کی دادی ؟ :dجایزه من هم بدید تا نیومدم خاک استودیوتون رو به توبره بکشم :-l
به علی و میتی داده خواهد شدمن مشکلی با جایزه دادن ندارم ، منتها شوما آخر اون چلوکباب فال اوت به کی دادی ؟ :d
نوپمیتی![]()
![]()
![]()
![]()
اصفهانی شوما امین رضا؟!