Last edited by a moderator:
سلام مرسی بابت پادکست ولی دوتا انتقاد کوچیک داشتم.
یکی اینکه بعضی از مخاطب های شما فن نینتندو هستن به نظرم اینکه تو هر شماره با غلطک از روش رد میشید جالب نیست به عنوان مثال سال گذشته نینتندو توی دایرکتش سوپرایزهای خوبی داشت و سالهای قبل هم کنفرانسهای خوبی داشته (البته من منکر موارد بد مثل wii music نیستم ولی اینکه گفتین هر سال بدترین کنفرانس مال نینتندو هست واقعاً دور از انصاف هست) و مایکرو و سونی کم کنفرانس بد نداشتن (مثلاً اون دو سالی که مایکرو سوزنش روی کینکت گیر کرده بود یا در مورد سونی کنفرانس سال پیش حداقل از نظر من ریتم مناسبی نداشت)
مورد دوم هم اینکه برای پادکست قبل e3 خیلی مدت پادکست کم بود یکم رو شایعات یا ویش لیست خودتون بیشتر مانور میدادید جالبتر میشد.
در نهایت بازم از زحمتی که میکشید متشکرم
ویرایش: برای جلوگیری از سوق تفاهمواژه کلیدی بولد شد وگرنه 2006 چیز دیگری بود:d.
آقا قسمتای سیزن یک که تو رود فایل آپلود شده بود پاک شده اگه میشه دوباره آپلود کنید.
امشب به صورت تک قسمت اما طولانی. به خاطر درخواست دوستان هم کنفرانس نینتندو رو هم داریم. منتظر باشید.آقا ما منتظریم
ممنون آقا کسریامشب به صورت تک قسمت اما طولانی. به خاطر درخواست دوستان هم کنفرانس نینتندو رو هم داریم. منتظر باشید.
آقا محمد الان ظهره پس چی شد این قسمتبا عرض پوزش به علت بعضی مشکلات فنی، کار آماده سازی قسمت جدید کمی با تاخیر انجام میشه
دوستان می تونن فردا صبح قسمت جدید و دانلود کنند
قبل از اینکه دانلود کنم و گوش بدم ، خودتون بگید چقدر به بتزدا و F4 هیت ورزیدین !؟