بازی‌کست BaziCast

به خاطر ویندوز 10 و مشکلاتی که برامون به وجود اورد قسمت ده و قسمت ویژه همزمان عرضه میشند و احتمال فراوان زمان عرضه ، چهار شنبه همین هفته خواهد بود.
قسمت ده؟!!! از فصل 2 که منتشر شده یعنی الان 2 قسمت منتشر میکنید ؟(ما که بدمون نمیاد)اما قسمت 10 که منتشر شده 2 تا قسمت ویژه دارین ؟اولین قسمت از فصل 3 هست؟!قضیه چیه؟!

قسمت ده؟!!! از فصل 2 که منتشر شده یعنی الان 2 قسمت منتشر میکنید ؟(ما که بدمون نمیاد)اما قسمت 10 که منتشر شده 2 تا قسمت ویژه دارین ؟اولین قسمت از فصل 3 هست؟!قضیه چیه؟!

اشتباه از من بود. منظورم همون قسمت اول سیزن سوم و قسمت ویژه گیمزکام بود.

پ.ن : این دو قسمت امشب ساعت 12 شب منتشر میشه. مهمون هم یارا غلم جوی نویسنده اسبق سایت 1UP و فعلی Polygon هست. شک ندارم که از این قسمت لذت خواهید برد.

اشتباه از من بود. منظورم همون قسمت اول سیزن سوم و قسمت ویژه گیمزکام بود.

پ.ن : این دو قسمت امشب ساعت 12 شب منتشر میشه. مهمون هم یارا غلم جوی نویسنده اسبق سایت 1UP و فعلی Polygon هست. شک ندارم که از این قسمت لذت خواهید برد.
Wow
بسیار عالی منتظریم

سلام
صحبتهای آقای یارا غلم جوی انقدر دلنشین و جالب بود که من هر کاری داشتمو ول کرده بودم و سر جام میخکوب شده بودم; فقط گوش میدادم و لذت می‌بردم :x

امیدوارم که در عرصهٔ کاری و زندگیتون موفق باشید.
یک جهان سپاس @};-

آخرین ویرایش:
خیلی خوب بود این قسمت ( مثل همیشه :d ) اون جایی که ادای یوشیدا رو در میاوردین کلی خندیدم یه سالی فک کنم میشد اینطوری نخندیده بودم :))

آخرین ویرایش:
لینک دانلود برنامه کافه فناوری شبکه چهار با حضور کسری کریمی رو خواهشاً قرار بدید
والا چند ماه پیش من سایت رسمی این برنامه رو پیدا کردم و ارشیو برنامه ها رو داشت کامل ولی الان هرچی گشتم پیدا نکردم الان انتظار میره آقا کسری که باهاشون کار میکنن لینکشو بدن بهمون

ممنون دوست عزیز ولی تا اونجایی که من میدونم توی این وبسایت فقط شاید بشه مشاهده کرد برنامه رو ولی اجازه دانلود نمیده اکانتش هم فک کنم 10 تومن به بالاس برا یک ماه که خوب من دیگه حرفی ندارم
با استفاده از IDM میشه مجانی دان کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or