Last edited by a moderator:
قسمت ده؟!!!به خاطر ویندوز 10 و مشکلاتی که برامون به وجود اورد قسمت ده و قسمت ویژه همزمان عرضه میشند و احتمال فراوان زمان عرضه ، چهار شنبه همین هفته خواهد بود.
قسمت ده؟!!!از فصل 2 که منتشر شده یعنی الان 2 قسمت منتشر میکنید ؟(ما که بدمون نمیاد)اما قسمت 10 که منتشر شده 2 تا قسمت ویژه دارین ؟اولین قسمت از فصل 3 هست؟!قضیه چیه؟!
![]()
Wowاشتباه از من بود. منظورم همون قسمت اول سیزن سوم و قسمت ویژه گیمزکام بود.
پ.ن : این دو قسمت امشب ساعت 12 شب منتشر میشه. مهمون هم یارا غلم جوی نویسنده اسبق سایت 1UP و فعلی Polygon هست. شک ندارم که از این قسمت لذت خواهید برد.
والا چند ماه پیش من سایت رسمی این برنامه رو پیدا کردم و ارشیو برنامه ها رو داشت کامل ولی الان هرچی گشتم پیدا نکردم الان انتظار میره آقا کسری که باهاشون کار میکنن لینکشو بدن بهمونلینک دانلود برنامه کافه فناوری شبکه چهار با حضور کسری کریمی رو خواهشاً قرار بدید
بفرمایید!لینک دانلود برنامه کافه فناوری شبکه چهار با حضور کسری کریمی رو خواهشاً قرار بدید
ممنون دوست عزیز ولی تا اونجایی که من میدونم توی این وبسایت فقط شاید بشه مشاهده کرد برنامه رو ولی اجازه دانلود نمیده اکانتش هم فک کنم 10 تومن به بالاس برا یک ماه که خوب من دیگه حرفی ندارم
با استفاده از IDM میشه مجانی دان کرد.ممنون دوست عزیز ولی تا اونجایی که من میدونم توی این وبسایت فقط شاید بشه مشاهده کرد برنامه رو ولی اجازه دانلود نمیده اکانتش هم فک کنم 10 تومن به بالاس برا یک ماه که خوب من دیگه حرفی ندارم![]()