Last edited by a moderator:
همون مجتمع فنی منظورم بود
15روز دیگهواقعا عادت کردم به صداتون
صبر کردن تا شروع فصل جدید به شدت سخته
دمتون گرم با این فصل هم کلی حال کردیم
چند روزپیش من همین سوال رو از اقای کریمی تار در اینستاگرام پرسیدم ایشون جواب دادند که فصل جدید بازی کست بعد از نمایشگاه گیمز کام میاد. حدود 5 روز دیگه هم نمایشگاه شروع میشه.از کجا میدونی ؟
سلام چون از بازی کست قبلی (تا امروز)18 روز میگذره آقای طالبیان هم فرمودند تا 1ماه دیگه خدانگهدار پس حدود 12 روز دیگه باید صبر کنیم دوستمون هم که گفتن با اقا کسری صحبت داشتن و بعد گیمز کام هست دیگه که 3 روز دیگس فک کنماز کجا میدونی ؟
چند روزپیش من همین سوال رو از اقای کریمی تار در اینستاگرام پرسیدم ایشون جواب دادند که فصل جدید بازی کست بعد از نمایشگاه گیمز کام میاد. حدود 5 روز دیگه هم نمایشگاه شروع میشه.
همه چیش حاضره فقط باید آپلود شه منتها چون این هفته تعطیلی هست ، تاریخ دقیق عرضشو رو هنوز مشخص نکردیم.این خیلی عالیه منتظر قسمت ویژه هستیمفقط میشه یه تاریخ بدین آقا کسری
![]()
![]()
بلی تشکر به هر حال منتظریمهمه چیش حاضره فقط باید آپلود شه منتها چون این هفته تعطیلی هست ، تاریخ دقیق عرضشو رو هنوز مشخص نکردیم.
امیر گلخانی همین چند ساعت پیش تو برنامه بروز داشت کنسول هارو مقایسه میکرد :d بسی لذت بردیم. عاغا این قسمت ویژه چی شد پس![]()