Last edited by a moderator:
Hearthstone: Heroes of Warcraftبه دليل اينکه چند وقتيه از اخبار صنعت گيم دورم تجربه خيلى از بازى ها رو از دست دادم. يعنى اصلا از وجود خيلى از بازى ها خبر ندارم. اما تو اين شماره بعد از اينکه کلى از valiant heart تعريف کرديد رفتم دانلود کردم و بايد بگم بازى فوق العاده ايه. فقط يه بازى ديگه بود براى موبايل که اسمشو اشاره کرديد و اگه اشتباه نکنم گفتيد ساخته بليزارده. اگه ممکنه اسم کاملشو بگيد بريم اون رو هم دانلود کنيم چون تو صوت هر چى دقت کردم متوجه اسمش نشدم
فعلا چنین برنامه ای نداریم اما اگه تغییری در کارامون ایجاد شد حتما مطلعتون می کنیم.اگه میشه یه وبلاگی وبسایتی پیزی بزنید که هر قسمتو اونجا قرارا بدید نه هزینه میخواد نه وقتی انچنانی(یه وبلاگ 5 دقیقه عو میشید یدونه میسازید وتمام)
ممنون اگه هم یه فروم تهیه کنید که عالی میشه
سلام به دوستان.
ما هفته آینده پادکست نخواهیم داشت اما در عوض در حال صحبت با یکی از قدیمی ترین نویسنده های دنیای بازی هستیم تا در بازی کست حاضر بشه. این نویسنده ای که در موردش حرف می زنیم یکی از قدیمی ترین نویسنده های بازینما هست که هنوز هم در مطبوعات فعالیت می کنه. همچنین نینتندو فن هست.
اگر هم به سوالی پاسخ ندادیم ؛ عذر ما رو بپذیرید. همه سوالات توی پادکست جواب میدیم. ممنون از همه دوستان.