بازی‌سنتر در Media List ناشران بزرگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
قبلا قضیه رو خود Kenji جان گفته بود ، یعنی ازش اطلاعات گرفتیم.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
:rose:تبریک میگم:rose:
دیگه راحت شدیم به امید روزی که تو همه مدیا لیست شرکت ها باشیم

به Kenji ( کیوان عزیز ) تبریک میگم که باعث چنین درخشش بزرگی هم برای خودش شد هم برای سایت :love:
و به کودک نمایی ها عرض کنم برن در مهد کودک کپی خورشون :biggrin1:

ولي من يادمه سال پيش هم يکي از بچه هاي سايت بازي evil5 رو قبل از اومدن بازي براي review گرفته بود و همين حرف وحديث ها پيش اومده بود به هر حال به اميد پيشرفت بيشتر ايرانيها در هر زمينه
حالا سايت جديد کي افتتاح ميشه ؟ هيجان زده شدم

اینکه بازی زودتر برای نقد میرسه خیلی مهم نیست مهم اعتباریه که از این طریق بدست میاد!
وگرنه خیلی از بازیها زودتر از ریلیز رسمی تو ایران موجودن و همه ی ایرانیها هم ریویور هستند!!:)

ولي من يادمه سال پيش هم يکي از بچه هاي سايت بازي evil5 رو قبل از اومدن بازي براي review گرفته بود و همين حرف وحديث ها پيش اومده بود به هر حال به اميد پيشرفت بيشتر ايرانيها در هر زمينه

بله RE5 رو امیر تونسته بود این کار رو براش بکنه و نقدی در مورد بازی بنویسه. در کل حرکت کاملا رو به جلویی هست که واقعا باید از زحماتی که کیوان در این ضمینه کشیده تشکر کنیم.

ویرایش: شمرنده من نمی دونم چرا فکر کردم کار تو بود کیوان. ببخشید درستش کردم [FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot][/FONT]

آخرین ویرایش:
وگرنه خیلی از بازیها زودتر از ریلیز رسمی تو ایران موجودن و همه ی ایرانیها هم ریویور هستند!!:)

شما review های کیوان - آرش و ........ را با کودک نما داری مقایسه میکنی؟
شمایی که هنوز عضو جدیدی نمیدونی این سایت چیه
منی که 4 سال تو این انجمن هستم از تک تک قسمت های این انجمن لذت میبرم

از لطف همه دوستان ممنون، به امید پیشرفت بیشتر بازی سنتر...

بله اتفاقا RE5 رو هم خود کیوان تونسته بود این کار رو براش بکنه و نقدی در مورد بازی بنویسه. در کل حرکت کاملا رو به جلویی هست که واقعا باید از زحماتی که کیوان در این ضمینه کشیده تشکر کنیم.

برهان جان اون کار امیر Lord Anubis بود.

من هم واقعا از زحمات آقا کيوان که باعث این موفقيت شدند تشکر ميکنم

منم بهتون تبریک میگم ولی چرا بچه ها دارن به سایت های دیگه توهین میکنن؟ چیکار دارین به سایت های دیگه، اونا کار خودشونو میکنن شمام کار خودتونو بکنین!

واقعا تبريك ميگم به سايت و دست اندركاراش.
حداقلش اينه كه صنعت بازي ميفهمه تو ايران هم چيزي به نام گيم شناخته شده.;)

پ.ن.امشب بعد از خبر ساعت 22 اعترافات كيوان پخش خواهد شد:biggrin1:

شما review های کیوان - آرش و ........ را با کودک نما داری مقایسه میکنی؟
شمایی که هنوز عضو جدیدی نمیدونی این سایت چیه
منی که 4 سال تو این انجمن هستم از تک تک قسمت های این انجمن لذت میبرم
اینکه 4 سال تو این انجمنی واقعا خیلی خوبه! یه جایزه پیش من داری
قصد منم مقایسه نبود... میخواستم بگم اهمیتش بیشتر به اعتباریه که برای سایت به همراه داره!

منم تبریک میگم به همه دست اندر کاران سایت به امید روزی که این سایت در سطح بالاتری مطرح باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or