بازی‌سنتر در Media List ناشران بزرگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام!
تبریک میگم، حرکت فوق العاده ای بود. ایشالا صفحه اصلی سایت هر چه زودتر راه بیفته تا به روند رو به رشد سایت بهبود ببخشه. فقط میتونم بگم خوش به حالی دوستی که GT5 را زودتر از همه بازی میکنه :دی

ویرایش:راستی کیوان منم دبی ام بازی رو که تموم کردی بده من هم بازی کنم.:biggrin1: (شوخی)
اگه قرار باشه به کسی بده منم :دی

حالا امتیازای سایت تاثیری داره؟

تبریک، تبریک، تبریک

امیدوارم یه روزی نسخه review بهشت رو براتون بفرستن.

کم کم بازی سنتر واسه خودش قطبی می شه تو خاورمیانه، ما هم می ریم پز می دیم که چند ساله عضوشیم!

حالا دیگه همه سر و دست می شکونن تا عضو پرمیوم بشن و نقد های بازی ها را زود تر به فارسی بخونن

دوستان الان تاپیکو دیدم واقعا خوشحال شدم . خسته نباشید خبر خیلی خوبی بود . به امید پیشرفت بازی سنتر

به نوبه خودم تبریک میگم

برعکس صحبت برخی دوستان به نظرم بسیار این موضوع ارزشمند و با اهمیته و باید هر چه بیشتر در این زمینه تلاش بشه تا شرکت های بیشتری این سایت رو بشناسند.

جا داره از درایت و تلاش مدیران ارجمند ، اعضا تحریریه ، ناضمین و همه اعضای این سایت بزرگ هم تشکر کنم که تلاش همگی اونها باعث رشد و ارتقاء این سایت شده

به امید موفقیت های بیشتر

خیلی خوشحال شدم مبارک باشه :love:افتخاری هست برای تمام اعضای بازیسنتر:smile:

حالا دیگه همه سر و دست می شکونن تا عضو پرمیوم بشن و نقد های بازی ها را زود تر به فارسی بخونن
البته توی سایت جدید همه ی نقد ها و مقاله هایی که برای Premium ها بودن عمومی میشن ؛ پس نیازی به این کار نیست ! :biggrin1:

تبریک!!جالب بود ولی من هر چی عکسو دیدم اولش نگرفتم:biggrin1:

mrs47b.jpg

حسود هرگز نیاسود!
25r30wi.gif

آخرین ویرایش:
سایت بازی‌سنتر به عنوان اولین و تنها رسانه ایرانی در Media List ناشران صنعت گیم قرار گرفت.

on8bdhp74yzsivrwv6bg.jpg

این امر در کنار تغییرات اخیر سایت، کمک شایانی به پیشرفت و حرفه‌ای تر شدن مطالب تحریریه سایت خواهد کرد. با قرار گرفتن در لیست ناشران، Review Copy رسمی بازی‌ها (نسخه PS3)، دعوت نامه برای مراسم مختلف و ... برای سایت ارسال خواهد شد.
در حال حاضر بازی‌سنتر در Media List این ناشران قرار دارد:

• Sony Computer Entertainment Europe
  • SEGA
  • Square-Enix Eidos
  • Take 2
  • Activision Blizzard
  • Black Bean

لازم به ذکر است که در آینده با ناشران دیگر نیز تماس گرفته خواهد شد.

سلام .
خداروشکر ، انشا<الله در مدیا ، یوبی سافت و راک استار و ... هم قرار بگیره ...
یه سوال ، کجا نوشته تو اسن عکس BaziCenter ؟؟
http://www.aks98.com/images/kvc1csw3v3ub3kefoad5.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or