بازی‌سنتر در Media List ناشران بزرگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حرکت بزرگیه, واقعاً خوشحالم که نام یک سایت فارسی زبان تو مدیا لیست پابلیشر های بزرگ وجود داره!
Gongratulations
به امید پیشرفت روز افزون!;)

ببخشیدا!شرمنده قصد چیزی ندارم!منظور Congratulations نیست؟:smile:

منم به همه اساتید سایت تبریک میگم.امیدوارم در اینده بیشتر و بیشتر پیشرفت کنید.

منم به همه بچه های بازیسنتر تبریک میگم مخصوصآ به کیوان عزیز و اعضای تحریریه

و در مورد بعضی دوستان هم فقط میتونم بگم براشون متاسفم

ببخشیدا!شرمنده قصد چیزی ندارم!منظور Congratulations نیست؟:smile:
100 در 100 کنگراجولیشن هست, اشتباه شد, مستی و هزار دردسر! :d

ما هم تبریک میگیم.:biggrin1:
فقط یه چیزی، ایشالا که اسم بازیسنتر به نام عربها ثبت نشده که؟؟:biggrin1:

فقط یه چیزی، ایشالا که اسم بازیسنتر به نام عربها ثبت نشده که؟؟:biggrin1:

هر آدم کوری میفهمه سایت عربی نیست!

یعنی چی ؟ یعنی قبل از اینکه بازی بیاد تو بازار شما بازی میکنید بعد اینجا توضیح میدید؟
الان بازی سنتر چی شده که انقدر تبریک میگید؟ با شرکتهای خارجی قرارداد بستید؟

به نظرم فقط باید اطلاع رسانی میشد و ترد قفل میشد ! وقتی دیده میشه جنبه ی همچین تردی وجود نداره ! ادامه دادن به بحث در این مورد درست نیست !
اون IQ هایی که از کیوان و ... لینک تایید میخوان هنوز درکشون به اون اندازه نرسیده که این مکاتبات از طریق E-Mail صورت گرفته و نمیشه ادم یوزر & پس رو به دیگران بده برای تایید کردن حرفهاش !
مطمئنم کیوان زحمت زیادی برای دریافت این Offer کشیده ! واقعا تعجب میکنم چطور میشه جواب زحمت های یه نفر رو این طور با بچگی و نادانی داد . منم باید از کامنت هایی که اینجا دیدم اظهار تاسف کنم و تبریک بگم به سایت بازی سنتر برای داشتن همچین عضو قوی و عالیی مثل کیوان .

• Like
Reactions: Artyom Chyornyj
دوستان شرمنده این من نیستم :eek: خبر مرگم اومدم یه فایل TXT بفرستم که بخاطر اینکه من تو 100 تا سایت عضوم پسورد اینجام چون تنها سایت بازی بود اون تو بود و اشتباهی شد من شرمندم ;)

-----------------

استادان و دوستان گرامی باور نداری , فکر میکنی شوخی هست شک داری کسی مجبورت نکرد پست بدی ;):laughing: حالا خوبه صفحه اول گفته شده این عکسها اورجینال نیست ;)

میدونی چیه سوزش موزش نیست یا نمیتونی ببینی یا چون ساده هستی و انقدر دروغ و دونگ نشیدی نمیتونی ببینی ;) عزیز من اینم برای خودش یه پیشرفت هست توقع داری بیان مثلا بگن بازی سنتر برترین جهان شد ! :laughing:
یکمی دقت کنید این اتفاقات هم قبلا افتاده نمونش چند روز پیش ماکان مصاحبه ای که انجام داد معلومه ;)
مثلا من در زمینه رشته دانشگاهم میدونم روزی حرف اول و خواهم زد و بازیسنتر به عنوان یک سایت ابازی ایرانی اینطور پیشرفت میکنه ;) اونها هم میدونند که برای یک سایت ایرانی این حرکت انجام میشه دیگه چیز میز نیستند که ! فقط بخاطر تحریم یکی از دبی این حرکت و انجام میده ;)
کیوان ببخشید اینطور میگم : کیوان میگه من ژورنالیست هستم اگه یه ژورنالیست تلاشش و نکنه تا به هدفش نرسه اسم اون ژورنالیست نیست آدمه متوهم هست ( چه ژورنالیست چه هرکار دیگر تلاش برای رسیدن به هدف ! )
هرکی مشکل داره که دروغ هست اینجا جاش نیست اگه دلیل و مدرک بر پایه اساس داره کسانی که نمیتونن باور کنن و پیدا کنه بعد یه طومار بنویسن برای خودشون !!!!!
بابا بسه :

بخدا محمد بمیره بره زیر تریلی نابود بشه قبلی من نبودم سو استفاده بود . منم بزودی برای بازیسنتر حرکاتی دارم که اگه اوضاعم خوب بشه و مشکلاتم نابود بشه انجامش خواهم داد . بالاخره به سرگرمی بید اهمیت داد

خواهشا تاپیک و قفل نکنید با کسانی که تخلف میکنن برخورد کنید بذارین پیشرفت فرهنگی سایت هم بالا بره ;)
پایان ;)

• Like
Reactions: Artyom Chyornyj
هر آدم کوری میفهمه سایت عربی نیست!
مسئله اینجاست که ممکنه کورا نفهمن ولی بیناها چرا!(حالا نمیدونم منظورت از کور کیا بود)مثل اینکه یادت رفته حروف ما مشابه حروف اوناست و از طرفی این از امارات عربی برای اونا فرستاده شده!در هر صورت من قصدی برای کنایه زدن نداشتم و صرفا میخوام این موضوع برام روشن بشه.
مجددا هم از زحمات ایشون تشکر میکنم:love:

منم تبریک میگم. :rose:
جواب من رو هم که کسی نداد...
منم درست نگرفتم چی شد.:D ولی قراره که امتیازاتی که اعضای تحریریه ی بازیسنتر به بازی ها میدن در میانگین امتیازی اون بازی تاثیر داده بشه...

منم به نوبه خودم به همه تبریک میگم و از کیوان و بقیه بچه های زحمت کش انجمن تشکر میکنم:love:
به امید پیشرفت روزافزون بازیسنتر:smile:

ویرایش:راستی کیوان منم دبی ام بازی رو که تموم کردی بده من هم بازی کنم.:biggrin1: (شوخی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or