بازیها سانسور میشن؟؟!!

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در بازی 50centنمیشه موزیک ویدیوهارو دید
یا در god of war. بعد از تموم کردن بازی خیلی از منوهای extra حتی credits قابل دیدن نیست
خواستم بدونم سیدیای من خرابه یا اینارو سانسور میکنن
اگه اره از کجا میتونم بازی ارجینال ps2 بگیرم قیمتاش چجوریه

ممنونم

یا در god of war. بعد از تموم کردن بازی خیلی از منوهای extra حتی credits قابل دیدن نیست

ممنونم
من خبر دقيقي ندارم . ولي فكر نميكنم . اگه كسي ميدونه به منم بگه!!!:confused:

خب من که گفتم;)
تو بازیها هیچ کس دست نمیبره و سانسور نمیبره اصلا تو ایران رو این چیزها نظارت نمیشه:)
بازی رو دانلود کن بزن رو سی دی بعد بفروش:biggrin1:

سانسور نيست.
اين نسخه هايي كه ما داريم DVD 5 هست در حالي كه بازي اصلي روي DVD 9 بوده.
حالا چون DVD5 ارزون تره، از سر و ته بازي ميزنن (Rip كردن) تا بازي روي DVD5 جا بشه.
o.O

البته اینکه بعضی از بازی ها سانسور می شن نوع گفتنش مشکل داره
بازی ها محدودیت بندی میشن...مثلا شما تو اینترنت بازی رو انجام می دی ازت می خواد بگی که سن شما چقدره....در صورت اینکه سن شما زیر 16 سال باشه بازی رو بدون مشکلی انجام می دی ولی در صورتی که سن شما بالاتر از 16 باشه اون موقع بازی برای شما طبعا فرق خواهد کرد و برای اینکه بتونی ثابت کنی بالای 16 هستی باید هزینه ای رو هم تقبل کنی

بازی ها سانسور نمی شن بلکه یه سری بازی هستن که در صورت دادن یه سری کدها می شه نکات مخفی (از جمله همین کلمه سانسور رو هم شامل حال میشه) بازی ها رو داشت
مثلا در بازی HL2 با دادن یه سری کدها حتی میشه صحنه کامل s *e*x خلق کرد.....

ممنونم

توی God Of War مشکل از سی دیت بود واسه منم همینطور بود !

ممنونم
نه ، دوستان
توي بازي GOD Of War براي اينكه خيلي از PS2 ها در غرب آسيا برد ضعيفي روي DVD_ROM هاشون نصب شده و نسخه اورجينال اين بازي روي DVD 9 گيگه و اين بازي هايي كه ما ميخريم يا ايرانيه يا مالزي ( اكثر بازي هاي ايران از مالزي ميادش و مالزي هم خب بازي هاش رو براي ايران ميزنه ، چون همه جاي كره خاكي براي اين بازي تا 60 دلار هم پول ميدن اما توي ايران .... ) و ايرانيا هم كه از روي مالزي COP ميزنن ، به خاطر همينه كه بازيها رو خيلي از دمو هاش رو بر ميدارن تا روي DVD 5 گيگ جابشه

البته شما گفتي براي ارزون شدنه
آخه براي اونا چه فرقي ميكنه كه نهايت 100 سنت بيشتر خرج dvd كنن در نهايت ما هرچي باشه بايد بخريم و خوشبختانه خيلي هم حال ميكنيم كه ميخريم ..
به قول شما اين DVD 5 ها ارزون تره ديگه !:biggrin1:

من خودم God of war نسخه اصلی یعنی دی وی دی 9 گیگ دولایه اش رو گرفتم 50 هزار تومن دموها همراش بود یعنی بخاطر دمو هاش گرفتم اون نسخه هایی که تو ایران میخرید 1000 تومن دی وی دی 4.7 گیگ هست که دموها رو نداره اکثر بازیها اینطورین یعنی دی وی دی 9 پیدا نمیشه

خدایی دارینوس که سانسور میکنه.اول بازی جزیره اسرار امیز رو مقایسه کنین با نسخه اصلی.اصلا اون سانسوره یا همون قضیه از سر و ته زدن؟
وقتی یه بازی رو هم فارسی می کنن دیالوگها عوض میشه مثل اونجا که دوست پسر کیت توی سایبریا بهش چیت میکنه......:mad:
راستی من god of war رو که همه دموها رو داره خریدم 36000 تومن.یعنی داداشم از بیرستول برام گرفته.به پول ایران میشه 36000.نسخه ایران رو ندیدم نمی دونم چه جوریه...

آخرین ویرایش:
وقتی یه بازی رو هم فارسی می کنن دیالوگها عوض میشه مثل اونجا که دوست پسر کیت توی سایبریا بهش چیت میکنه......:mad:

راست ميگه تو بعضي بازيا ديالوگها خيييييييييييييلي عوض ميشه ;);)

مثلا به جايه اين كه بگه ....... ميگه ........ ;);)
تازه بعضي وقتا طوريه كه يه قسمت از داستان عوض ميشه :eek::eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or