بازیها سانسور میشن؟؟!!

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در بازی 50centنمیشه موزیک ویدیوهارو دید
یا در god of war. بعد از تموم کردن بازی خیلی از منوهای extra حتی credits قابل دیدن نیست
خواستم بدونم سیدیای من خرابه یا اینارو سانسور میکنن
اگه اره از کجا میتونم بازی ارجینال ps2 بگیرم قیمتاش چجوریه

ممنونم

اقا من یه پسر دارم که گیرداده مافیا دو رو تا آخرش بره 6 سالشه میخوام یه جوری صحنه های ناجور رو حذف کنم چی کنم؟
اگر سانسور شده بخرم چه مارکیه چه شکلیه بعدش تا مرحله 10 رفته میشه از مراحل بکاپ گرفت در سانسور شده دیگه از اول نره؟چطوری؟

اقا من یه پسر دارم که گیرداده مافیا دو رو تا آخرش بره 6 سالشه میخوام یه جوری صحنه های ناجور رو حذف کنم چی کنم؟
اگر سانسور شده بخرم چه مارکیه چه شکلیه بعدش تا مرحله 10 رفته میشه از مراحل بکاپ گرفت در سانسور شده دیگه از اول نره؟چطوری؟
نکن اینکارو جان خودت! حالا سانسور مسائل معنوی(:دی)به کنار, این خون و خون ریزیا واسه یه بچه ی 6 ساله خیلی زوده...

داداش شرکت دارینوس هم بازی هارو ترجمه میکنه هم سانسور میکنه از اون بگیر

کلا مافیا نگیر براش :دی یه بازی بگیر شکل اون الکی بگو مافیاس :| باو 6سالشه ها :|

بابا پدر نمونه به تو میگن!بازی +18 رو به بچه 6 سالش میده بازی کنه!!!گروه سنی هم کلا کشک!!!

دوستان ایشون اومدن گفتن راهنمایی کنین نه اینکه سرکوفت بزنین
همین امثال شما هستن که اجازه میدن بچه 6 ساله راحت GTA بازی کنه و ...
Mafia II کلا بازی نیست که واسه افراد زیر 15 سال مناسب باشه. بعد بدی دست بچه 6 ساله که بازی کنه؟ میدونی چه تاثیری داره؟ دیدم طرف 6-7 سالشه یه جوری حرف میزنه انگار بن لادن ه! تا چیزی بهش میگی میگه میزنم دل و رودتو پاره میکنم کلتو میکنم از سرت! هیچ پدری خوشش نمیاد بچش اینجوری باشه! همین سرکوفت ی که جناب
sharoshor کرد خیلی بهتر از راهنمایی ه که شما به آقای احسان دادید.
پ.ن: الان احساس میکنم شبیه عکس آواتارم شدم. خیلی عصبانی حرف زدم خودتون ببخشید:دی

اگر اشتباه نکن توی مافیا تمام فایل ها با فرمت sds ( نمیدونم درست گفتم یا نه ) ذخیره میشه.

شما برو نرم افزار اکسترکتش رو دانلود کن.عکس های مجله ها رو باز کن وبا یه عکس خودت ( دلبخواه دیگه مثلا منظره ) جایگزین کن و سیو کن.

فقط یه مشکل داره جایی که میره سر وثت اون شوهر خواهرش رو که دیگه نمیشه سانسور کرد...
حالا تمامش چیزای جنسی که نیست.خشونت و مصرف الکل و مواد رو میخوای چی کار کنی ؟

به نظر من و همین طور که دوستان گفتن اصلا نزار مافیا 2 بازی کنه.اثراتش امروز و سال بعد مشخص نمیشه.روحیه ش میپوکه.

اگر اشتباه نکن توی مافیا تمام فایل ها با فرمت sds ( نمیدونم درست گفتم یا نه ) ذخیره میشه.

شما برو نرم افزار اکسترکتش رو دانلود کن.عکس های مجله ها رو باز کن وبا یه عکس خودت ( دلبخواه دیگه مثلا منظره ) جایگزین کن و سیو کن.

فقط یه مشکل داره جایی که میره سر وثت اون شوهر خواهرش رو که دیگه نمیشه سانسور کرد...
حالا تمامش چیزای جنسی که نیست.خشونت و مصرف الکل و مواد رو میخوای چی کار کنی ؟

به نظر من و همین طور که دوستان گفتن اصلا نزار مافیا 2 بازی کنه.اثراتش امروز و سال بعد مشخص نمیشه.روحیه ش میپوکه.
نمی دونم درسته یا نه اما من اون موقع GTA میزدم زیاد البته چیزی نشد در بلند مدت :دی
شاید هم الان که خول شدم ماله همونه :))
نه بابا اونقدر هم مضر نیست...
من که کارم شده بود این که میرفتم آتش نشانی کار میکردم پول دار میشدم میرفتم s_trip club همشو خرج میکردم :))

- - -ویرایش - - -

همین امثال شما هستن که اجازه میدن بچه 6 ساله راحت GTA بازی کنه و ...
Mafia II کلا بازی نیست که واسه افراد زیر 15 سال مناسب باشه. بعد بدی دست بچه 6 ساله که بازی کنه؟ میدونی چه تاثیری داره؟ دیدم طرف 6-7 سالشه یه جوری حرف میزنه انگار بن لادن ه! تا چیزی بهش میگی میگه میزنم دل و رودتو پاره میکنم کلتو میکنم از سرت! هیچ پدری خوشش نمیاد بچش اینجوری باشه! همین سرکوفت ی که جناب
sharoshor کرد خیلی بهتر از راهنمایی ه که شما به آقای احسان دادید.
پ.ن: الان احساس میکنم شبیه عکس آواتارم شدم. خیلی عصبانی حرف زدم خودتون ببخشید:دی

حالا شما شدی مادره نمونه این آقا شده پدر بی نزاکت؟؟
رده سنی رو کی داخل ایران رعایت میکنه؟؟بعدشم خوبه بچه سوسول بار بیاد؟؟
کلا به نظر من هم بازی رو حذف کنین بهتره...
13_14 سال که شد دیگه میتونه بازی کنه ...

خوب راست میگه دیگه رده سنی رو واسه همین چیزا گذاشتن :| بله تو ایران خیلی از پدر مادر هارو دیدم که رعایت میکنن حالا شما پدر مادرتون اینجوری نبودن مشکل خودته :| بچه سوسول بار بیاد یعنی چی؟! :| بابا چرا نمیفهمی اینا زوده واسش چه ربطی به سوسول بودن داره :| تو 6سالگی در مورد روابط جن*ی یاد بگیره خیلی خیلی خیلی زوده :| همینه دیگه جدیدا تو ایران بچه ها 9سالگی بلوغشونه =))البته پدر نمونه دیگه فکر نکنم بیاد تو BC پست های مارو ببینه بزارید تاپیک بخوابه :دی

رده سنی رو کی داخل ایران رعایت میکنه؟؟
حالا خیلیا با گروه سنی بیگانه ان دلیل میشه که مایی که میدونیم هم بیخیالی طی کنیم!؟بالاخره یه نسلی باید شروع کنه به عمل کردن دیگه،اما ماها فقط بلدیم بگیم کیی انجام میده حالا ما انجام بدیم...نه این مورد کلا همینه!!!

بعدشم خوبه بچه سوسول بار بیاد؟؟
خب پس ازین به بعد واسه ی کودک زیر ده سال خود در هفته یه برش گردن و پراکنده کردن خون به در و دیوار به همراه چندین ساعت فیلم آموزشی در زمینه *** در یک پکیج کاملا سوسول کش محور فراهم کرده و در زمان تعیین شده به نمایش در بیارین که نکنه بچه سوسول بشه فردا نتونه حقشو توی جامعه بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or