بازیها سانسور میشن؟؟!!

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در بازی 50centنمیشه موزیک ویدیوهارو دید
یا در god of war. بعد از تموم کردن بازی خیلی از منوهای extra حتی credits قابل دیدن نیست
خواستم بدونم سیدیای من خرابه یا اینارو سانسور میکنن
اگه اره از کجا میتونم بازی ارجینال ps2 بگیرم قیمتاش چجوریه

ممنونم

خدایی دارینوس که سانسور میکنه.اول بازی جزیره اسرار امیز رو مقایسه کنین با نسخه اصلی.اصلا اون سانسوره یا همون قضیه از سر و ته زدن؟
وقتی یه بازی رو هم فارسی می کنن دیالوگها عوض میشه

تازه برای شما خوب سانسور کردن من یه بازی گرفتم دمو هاشو مثل فیلم های کلوپ جاهایی که.... یه چیز سیاه میووردن روش بعد شانس ما بازی یه شخصیت داشت دامن کوتاه پاش بود کل بازی یه چیز سیاه دنبالش بود!!!!!!:eek: :confused:

راستی مافیای فارسی رو دیدین؟طرف رکابی تنش بود دستهاش رو سیاه کرده بودن.حالا بقیه اش رو نمیگم.ولی یکی نیست بگه بابا مردها رو هم میپوشونین؟:mad:

راستی مافیای فارسی رو دیدین؟طرف رکابی تنش بود دستهاش رو سیاه کرده بودن.حالا بقیه اش رو نمیگم.ولی یکی نیست بگه بابا مردها رو هم میپوشونین؟
58.gif

تو خونتم عکس های رو دیوار رو عوض کردن!!

من تا حالا یکی دو تا بازی دیگه اینطوری دیدم چون من بازی هامو از آدم آشنا میگیرم کمتر پیش میاد مشکل دار باشه یکیش soul calibre جدیده بود یکیشم driver

اما بازي ولفنشتايني كه شركت نوين پندار فارسي كرده بود سانسور شده بود . صحنه ي آخر بازي اون زنه لباس نداره در حالي كه مهندسان نوين پندار لباس تنش كرده بودن .
من كه اعتراضي به اين سانسورشون ندارم .:)

بابا ..دارین سره چی بحث میکنین.... مجبورین برین بازی از این دارینوس **** **** *** بخرین؟؟؟؟
یه مشت عقده ای که دیگه سانسور فیلمشون کم بود اومدن بازی رو هم دارن سانسور میکنن....

به قول سیاوش :: تا حالا تو جهان دیده نشده که یه ملت رو به خاطر س.ک.س اینجوری زیر خاک بکنن....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or