بازیهای Rpg کنسول X360

علی جان با توجه به اینکه ساخته های mistwalker به طرز عجیبی داره پیشرفت میکنه خیلی به این Cry on امیدوارم;)
تایید می کنم کاملا درسته هر سری پیشرفت ها بسیار زیادی از Mistwalker دیده میشه
ولی این بار ناشر بازی مایکروسافت نیست متاسفانه

من بعد از مدتها دیسک خراب بازی را فرستادم تهران و تازه امروز به دستم رسیده که از آخرین save شروع به بازی کردم ولی یه سوال پیش آمده:
در محیطهای بزرگ بازی آیا باید همه دشمنان را کشت و کشتن یا نکشتنشان چه تفاوتی دارد؟ اگه میشه توضیح بدید.
ممنون

ببخشید حواسم نبود:blushing: بگم منظورم blue dragon است.
شما به اندازه ای که میخوای و حال داری می تونی مبارزه کنی باهاشون و اینجوری نیست که باید با همشون مبارزه کنی اگه بخوای همچین کاری کنی بگم که اینا تمومی ندارن و همینجور میان پس شما به اندازه دلخواهت مبارزه کن به اندازه ای که فکر می کنی Level up بسته فقط سعی کن تا آخر DVD 4
Level رو به 60 برسونی که راحت می تونی این بازی تمام کنی

Mass Effect به سنت بازیهای دیگر Bioware مثله KoTOR اصلا" بر پایه دیالوگ هایش استوار است مسلمون !
دیالوگ هایش را ازش حذف کنیم که دیگه اون حالات انتخابی و Open End برامون پیش نمیاد !

Blue Dragon

این بازیه لعنتی چرا اینهمه سخته ؟؟؟ :(
من LEVEL 12 بودم باس اول رو به زور کشتم (دایناسوره)
یه سوال داشتم : چجور اچ پیه باس هارو نشون میده ؟؟؟

این بازیه لعنتی چرا اینهمه سخته ؟؟؟ :(
من LEVEL 12 بودم باس اول رو به زور کشتم (دایناسوره)
یه سوال داشتم : چجور اچ پیه باس هارو نشون میده ؟؟؟
بازی Blue Dragon یکی از آسون ترین بازی های RPG Turn Base هست
تعجبم که چطور تو باس اول به مشکل خوردید ( البته زیاد تعریف نکنم من خودم به خاطر این بازی مجبور شدم 3 بار از اول برم :biggrin1: )
تو Blue Dragon یادم نیست اما تو Lost Odyssey برای نشون دادن HP باس ها و بقیه یه Skill داره
اکه اشتباه نکنم اسمش Analyis Status بود !! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or