بازیهای Rpg کنسول X360

ببینم همچنان فقط DvD 1 لاست ادیسی برای ریجن J موجود است یا DvD های دیگرش هم اومدند !؟
خیلی بدموقعی اومد ! من الان سرم به Project Sylpheed گرمه و از اون طرف میخوام R6 : Vegas , BurnOut : Paradise , DMC 4 , Turok را شروع کنم.تازه Blue Dragon و Apologyse هم هستند ! :-"

ببینم همچنان فقط DvD 1 لاست ادیسی برای ریجن J موجود است یا DvD های دیگرش هم اومدند !؟
خیلی بدموقعی اومد ! من الان سرم به Project Sylpheed گرمه و از اون طرف میخوام R6 : Vegas , BurnOut : Paradise , DMC 4 , Turok را شروع کنم.تازه Blue Dragon و Apologyse هم هستند ! :-"
حامد جان
خودت داری میبینی تاپیک Lost odyssey از زرق و برق افتاده به نظرت این پست رو باید تو این تاپیک میدادی
یا تاپیک خودش ؟
در ضمن همه DVD هاش اومده یعنی تا جایی که من می دونم iranxbox و westgame آوردن ماله منم تا 5 شنبه یا شنبه میرسه ;)

خب JRPG ، JRPG ـه دیگه ! :دی تاپیک با تاپیک هم فرقی نمی کند.گفتم اونجا پست بدهم بریزید سرم که چرا اسپم میدی و بحث در مورد Story Line و گیم پلی رو منحرف می کنی و .... :)

----------

بالاخره به یکی از آرزوهای عمرم رسیدم و Mass Effect گیرم اومد.فعلا" زیاد بازی نمی کنم ولی اینو بگم که به توصیه یکی از دوستان Sniper ، شخصیتم را Soldier انتخاب کردم تا بتوانم آیتم بیشتری بردارم.الان هم رسیدم جایی که باید چند تا بمب بگذارم.

Eternal Sonata هم از نکست جن گرفتم.بازی خوبیه ، از سیستم مبارزاتش اول خوشم نیومد ولی وقتی استاد شدم خیلی باهاش حال کردم.رسیدم به غولآخر دوم که اون کرگدن میوتانت شده است.با یک حمله تمام HP های فردریک رو بر باد فنا داد !

درود
به به استاد بزرگ Vincent_Valentine جان :biggrin1:

بالاخره به یکی از آرزوهای عمرم رسیدم و Mass Effect گیرم اومد.فعلا" زیاد بازی نمی کنم ولی اینو بگم که به توصیه یکی از دوستان Sniper ، شخصیتم را Soldier انتخاب کردم تا بتوانم آیتم بیشتری بردارم.
فک کنم Engineer & Soldier انتخاب کردم یا یه همچین چیزی بود ( شُتُر گاو پلنگ شد خلاصه :biggrin1:).
الان هم رسیدم جایی که باید چند تا بمب بگذارم.
اینطور که یادم میاد باید خنثی کنی :biggrin1:.
Vincent_Valentine جان شرمنده اسمت رو نمیدونم، ببخشید. اقا متوجه نشدم یا نداره یا باید یه کاری کرد که بیاد و یا ... چرا نتونستم با Shotgun و machinegun و Sniper هدف دقیق بگیرم!!. اگر چیزی دستگیرت شد مارو به خبر نگذاری.
Eternal Sonata هم از نکست جن گرفتم.بازی خوبیه ، از سیستم مبارزاتش اول خوشم نیومد ولی وقتی استاد شدم خیلی باهاش حال کردم.رسیدم به غولآخر دوم که اون کرگدن میوتانت شده است.با یک حمله تمام HP های فردریک رو بر باد فنا داد !
چند ساعت گیم پلی داره؟ درجه سختیش برای تازه کاری مثل من؟ خلاصه هر چیزی که باید در موردش بدونیم :blushing:.

درود
به به استاد بزرگ Vincent_Valentine جان :biggrin1:

به همچنین درود و به صد بدرود خدمت این همقطار بازیخور ، فریدون عزیز :دی

اینطور که یادم میاد باید خنثی کنی :biggrin1:.
آره فکر کنم ، اشتباه کردم.ولی به هر حال باید با بمب سر و کار داشته باشی اون قسمت بازی دیگه ! :دی
ولی حالا که درست نگاه میکنم ، خیلی مبتدیانه بازی رو شروع کردم.صبح بیدار شدم در حالت نیمه منگی (:دی) نشستم پشت مانیتور و کنسول ؛ در مبارزات سنگر نمی گرفتم درست حسابی و همین مورد باعث شد که در این قسمت که رسیدم ، بشدت کمبود HP شخصیت ها را حس کنم.آیتم ها هم خیلی الکی حروم می کردم.با این حساب امشب دوباره بازی را شروع میکنم از اول ...

Vincent_Valentine جان شرمنده اسمت رو نمیدونم، ببخشید. اقا متوجه نشدم یا نداره یا باید یه کاری کرد که بیاد و یا ... چرا نتونستم با Shotgun و machinegun و Sniper هدف دقیق بگیرم!!. اگر چیزی دستگیرت شد مارو به خبر نگذاری.

والا خودم هم موندم که چرا موقع شلیک کردن با این اسلحه ها ، چرا اینقدر لگد می اندازند ولی فکر کنم با بالا رفتن لول مشکل حل شود و دقت تیر اندازی بیشتر شود.الان هم خودم وقتی با اسنایپ کار میکنم ، از آموزشهای ارتشی Shooter استفاده میکنم ! :دی Aim رو در نظر می گیرم و به فاصله یک متر بالاتر تک تیر می زنم تا طرف هدشات شود.همین کار رو در Kane & Lynch : Dead Men هم انجام دادم و سه سوته اچیومنت 47 هدشات رو گرفتم.:دی

چند ساعت گیم پلی داره؟ درجه سختیش برای تازه کاری مثل من؟ خلاصه هر چیزی که باید در موردش بدونیم :blushing:.
گفتم که تازه شروعش کردم ، از هادی بپرسی کل آمار بازی رو میزاره کف دستت ... قشنگ میگه کدوم کات اسکین اضافی است ، کدوم شخصیت زاید است ، Polka نیروی درمانی اش رو چجوری بدست آورده و . . . خلاصه کل اجداد و نیاکان بازی رو برایت شرح میده.:دی
ولی تا اینجا که اومدم به نظرم گیم پلی در خدمت داستان بازی است ، حرف اول رو در بازی داستان می زند ولی Battle ها خوب کار شده است ، سعی کن برای مبارزات رندوم قبل از آغاز نبرد از پشت به دشمن نزدیک بشوی ( خیلی به درد میخوره ) ، برای کمبو زدن هم آمادگی لازم رو قبل از آغاز بازی کسب کن و ...

سلام بر همه و درود بر یکی:biggrin1:
فریدون جان فکر کنم برای شروع خیلی عالی باشه حدود 35 ساعت طول میکشه خیلی بخش اضافی نداره و این کمکت میکنه که رو داستان متمرکز بشی. نوع مبارزاتش هم چون شبیه به اکشن هاس برات خیلی غریبه نیست. حداقل اندازه یه fps وقتت رو پر میکنه:cheesygri

من اترنال سوناتا رو تو 30 ساعت تموم کردم واقعا جذابه .
فریدون بگیرش حال کن.
راستی این لاسصت ادیسسی هم داستان بسیار قشنگی داره حتما بگیریدش

درود ب همه عزیزان
حقیقتش بجز Mass Effect تنها RPG ـی که بازی کردم :love:Fable:love: بوده، همین و بس. برای همین J RPG از گلوم پائین نمیره :biggrin1:.
Eternal Sonata هم دست پخته همین جماعته ( Namco )، واسه همین گفتم قبل از تهیه کردن بازی یکم اطلاعات کسب کنیم ازش که یه وقت ضد حال نشه :biggrin1:.
حدود 35 ساعت طول میکشه خیلی بخش اضافی نداره
خدا رحم کرده بهمون :biggrin1:.
حداقل اندازه یه fps وقتت رو پر میکنه :cheesygri
در واقع به اندازه یه 6 7 تائی :biggrin1:.

پ.ن. Vincent_Valentine جان در مورد این Mass Effect هرچی دستگیرت شد بگو که یه 3 4 دفعه جا داره تمومش کنیم. اخ که نمیدونی با انتخاب نامناسبه کلاس چه دهنی ازم ... تا رسیدم اخرش :blushing:.

درود ب همه
یه خبر توپ بدم روشن شید :biggrin1:

Namco Bandi یک RPG با گرافیک خیلی زیبا و هنری با نام Tales of Vesperia در دست ساخت داره و فعلا برای 360 تاید شده که فک میکنم مثل Eternal Sonata انحصار زمانی باشه برای 360. در هر حال منتظرشیم. اساتید محترم هادی جان و Vincent_Valentine عزیز یه تحقیقی بکنن ببینیم ماجرا چیه :blushing:.

پ.ن. 360 هم شده جولانگاه Rpg و Rpg بازها :cheesygri.

درود
به سبك فريدون:biggrin1:

حقيقاتا چيزي كه توي اين نسل معلومه NAMCO با MICROSOFT داراي روابط بسيار عالي شدند

از بين اينهمه بازي NAMCO تنها يازي زيبا TEKKEN هست كه بر روي 360 تاييد نشده

تا اونجايي كه من اطلاع دارم كلا سري بازي هاي Tales بازي هاي محبوبي تو ژاپن هست و قسمت جديده اون Tales of Vesperia نام داره كه از همون اول هم براي 360 تاييد شده بود و قرار بوده به صورت انحصار زماني باشعه مثل Eternal Sonata

جالبه چيزي كه من تو عكس ها ديدم سبك گرافيكي دقيقا مثل Eternal Sonata هست

tales-of-vesperia-images-20080227103149253_thumb_ign.jpg

tales-of-vesperia-images-20080227103146769_thumb_ign.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or