Ryo Hazuki
کاربر سایت
چند صفحه قبل یه رویو ازش نوشتم بگردی پیدا میشه.من میخوام Enchanted Arms رو بگیرم
ارزش داره ؟؟؟؟؟
کسی بازیش کرده ؟ لطفا یکم توضیح بدین
در کل آشغاله
چند صفحه قبل یه رویو ازش نوشتم بگردی پیدا میشه.من میخوام Enchanted Arms رو بگیرم
ارزش داره ؟؟؟؟؟
کسی بازیش کرده ؟ لطفا یکم توضیح بدین
چند صفحه قبل یه رویو ازش نوشتم بگردی پیدا میشه.
در کل آشغاله
شما که همش از بازی بد نوشته بودین . . . 
اگه زحمت بکشی بازی کنی و یه ریویو درست درمون ازش بنویسی به من و بقیه کسایی که میخونن لطف بزرگی میکنیشما که همش از بازی بد نوشته بودین . . .
خیلی ببخشیدا . بیشتر چرت و پرت بود تا ری ویو![]()

حامد جانببینم همچنان فقط DvD 1 لاست ادیسی برای ریجن J موجود است یا DvD های دیگرش هم اومدند !؟
خیلی بدموقعی اومد ! من الان سرم به Project Sylpheed گرمه و از اون طرف میخوام R6 : Vegas , BurnOut : Paradise , DMC 4 , Turok را شروع کنم.تازه Blue Dragon و Apologyse هم هستند !![]()

فک کنم Engineer & Soldier انتخاب کردم یا یه همچین چیزی بود ( شُتُر گاو پلنگ شد خلاصه :biggrin1بالاخره به یکی از آرزوهای عمرم رسیدم و Mass Effect گیرم اومد.فعلا" زیاد بازی نمی کنم ولی اینو بگم که به توصیه یکی از دوستان Sniper ، شخصیتم را Soldier انتخاب کردم تا بتوانم آیتم بیشتری بردارم.
اینطور که یادم میاد باید خنثی کنی :biggrin1:.الان هم رسیدم جایی که باید چند تا بمب بگذارم.
چند ساعت گیم پلی داره؟ درجه سختیش برای تازه کاری مثل من؟ خلاصه هر چیزی که باید در موردش بدونیم :blushing:.Eternal Sonata هم از نکست جن گرفتم.بازی خوبیه ، از سیستم مبارزاتش اول خوشم نیومد ولی وقتی استاد شدم خیلی باهاش حال کردم.رسیدم به غولآخر دوم که اون کرگدن میوتانت شده است.با یک حمله تمام HP های فردریک رو بر باد فنا داد !
درود
به به استاد بزرگ Vincent_Valentine جان :biggrin1:
آره فکر کنم ، اشتباه کردم.ولی به هر حال باید با بمب سر و کار داشته باشی اون قسمت بازی دیگه !اینطور که یادم میاد باید خنثی کنی :biggrin1:.
Vincent_Valentine جان شرمنده اسمت رو نمیدونم، ببخشید. اقا متوجه نشدم یا نداره یا باید یه کاری کرد که بیاد و یا ... چرا نتونستم با Shotgun و machinegun و Sniper هدف دقیق بگیرم!!. اگر چیزی دستگیرت شد مارو به خبر نگذاری.
گفتم که تازه شروعش کردم ، از هادی بپرسی کل آمار بازی رو میزاره کف دستت ... قشنگ میگه کدوم کات اسکین اضافی است ، کدوم شخصیت زاید است ، Polka نیروی درمانی اش رو چجوری بدست آورده و . . . خلاصه کل اجداد و نیاکان بازی رو برایت شرح میده.چند ساعت گیم پلی داره؟ درجه سختیش برای تازه کاری مثل من؟ خلاصه هر چیزی که باید در موردش بدونیم :blushing:.
Fable
بوده، همین و بس. برای همین J RPG از گلوم پائین نمیره :biggrin1:.خدا رحم کرده بهمون :biggrin1:.حدود 35 ساعت طول میکشه خیلی بخش اضافی نداره
در واقع به اندازه یه 6 7 تائی :biggrin1:.حداقل اندازه یه fps وقتت رو پر میکنه :cheesygri