بازیهای Rpg کنسول X360

شرمنده من این سیستم ام هنگ کرده ، دیوونه شده و همینطوری بعضی وقتها کلیک راست کار نمی دهد.
من اگر اشتباه نکنم الان Chaptuer II اترنال سوناتا هستم در اون قسمت دالان تو در توی عمارت ... آقا چند تا اهرم جابجا کردم ولی هنوز گیجم که کدوم ور بروم آخرش.دارم دیوونه میشم.:دی
مثل محمد جواد هم چوب لول آپ نکردن را خوردم در مبارزات با باس های ابتدای بازی ولی الان میانگین لول هایم 20 است و با بانوی کماندار ، فریدریک و اون یکی پسر خوش تیپه میرم برای مبارزات ! بیخیال بیت و پولکا ! :دی پولکا را میزارم برای وقتی اچ پی رفقا کم شد.:)

بانوی کماندار ، فریدریک و اون یکی پسر خوش تیپه میرم برای مبارزات ! بیخیال بیت و پولکا ! :دی پولکا را میزارم برای وقتی اچ پی رفقا کم شد.:)

:biggrin1: دقیقا منم همینطور . من Level 25 شدم الانم Chapter III هستم :love:
Boss هارو مثل ماست شکست میدم :p
Item هام تمام نمیشن :biggrin1:
با Beat عکس بگیر و بفروشش . خیلی پول میده :-"

:biggrin1: دقیقا منم همینطور . من Level 25 شدم الانم Chapter III هستم :love:
Boss هارو مثل ماست شکست میدم :p
Item هام تمام نمیشن :biggrin1:
با Beat عکس بگیر و بفروشش . خیلی پول میده :-"

من این بازی رو تازه گرفتن خیلی قشنگه
6f428754_2.gif

چپتر 2 هستم فکر کنم اون جایی هست که تو یک سری خونه هایی میری یک گوی هایی هست کلیک میکنی زمین لرزه ایجاد میشه جا به جا میشن مسیر ها :cheesygri

راستی پول رو کجا خرج میکنی؟
332f960b.gif

یک مغازه داشت تو چپتر یک. یک بار بیشتر نمیشه از خرید کرد چون دیگه وارد مرحله میشه راه برگشتی نیست
جای دیگه هم مگه میشه خرید کرد ؟
efb50fe2_2.gif

چپتر 2 هستم فکر کنم اون جایی هست که تو یک سری خونه هایی میری یک گوی هایی هست کلیک میکنی زمین لرزه ایجاد میشه جا به جا میشن مسیر ها :cheesygri
من همینجا گیر کردم ، اعصابم بهم ریخت و بیخیالش شدم ! :دی
این Guide این قسمت رو به بهم بدهید توی اسپویلر ممنون میشم !

من همینجا گیر کردم ، اعصابم بهم ریخت و بیخیالش شدم ! :biggrin1:
جریان چیه همه با هم اینجا گیر کردن؟! که حتی Vincent_Valentine هم به فکر میان بُر افتاده :biggrin1:.

من همینجا گیر کردم ، اعصابم بهم ریخت و بیخیالش شدم ! :دی

چیز خاصی نداره نباید الکی بزرگش کنی
جاهاش مشخصه
من هنوز وقت نکردم این قسمت رو بازی کنم ولی چیزه خاصی نباید داشته باشه :biggrin1:

جریان چیه همه با هم اینجا گیر کردن؟! که حتی Vincent_Valentine هم به فکر میان بُر افتاده :biggrin1:.

من عمرا میان بر استفاده کنم :-"
بازی به این هلویی :love:

چیز خاصی نداره نباید الکی بزرگش کنی
جاهاش مشخصه
من هنوز وقت نکردم این قسمت رو بازی کنم ولی چیزه خاصی نباید داشته باشه :biggrin1:
کاملا" مشخص است که شما هم در این قسمت گیر میکنی و می فهمی چرا این قسمت بازی چیز خاصی ندارد ... ! :دی

هیچی فریدون جان ! ما رفقا عادت داریم یا یک بازی را همه با هم همزمان تموم کنیم و یا اینکه همزمان در یک قسمت خاص بازی گیر کنیم ! :دی
در ضمن منو کشتی از بس بهم گفتی وینسنت ولنتاین ! :) من حامد هستم.اسمم حمید هم نیست چون بیشتر دوستان لطف دارند e موجود در HamedMGS رو i می خوانند و حمید صدایم می کنند !

من عمرا میان بر استفاده کنم :-"
بازی به این هلویی :love:

وقتی سر باس سوم ، سکته اول رو زدی و هی لودینگ مجدد رو میزنی ؛ می بینم چجوری هسته ی این هلو در حلق اّت گیر میکند ! :دی :-"

درود
tupac جان نگیری کلاه رفته سرت :biggrin1:
Eternal Sonata
در ضمن منو کشتی از بس بهم گفتی وینسنت ولنتاین !
یادت نیست!. یه بار خواهش کردم افتخار بدی و اسمت رو بگی، دیدم خبری نشد، همون اسم کاربریت رو به کار میبردم:دی.
اقا بعد از ایـــــن همه وقت که گشتم تا UC رو پیدا کنم ولی متاسفانه "تو زرد" از اب در امد و مثل اینکه باید بعد از تعطیلات رسمی ( اگر وقت کنم ) ببرم برای تعویض. Eternal Sonata رو هر طور شده بیاد انجامش بدم:love: .

پ.ن.
پیشاپیش نوروز باستان، تولد دوباره گیتی رو به همه اساتید شاد باش میگم. امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشید با کلی بازی Rpg.

برو ببچ RPG باز بعد Lost Odyssey یه شاهکار دیگه به اسم Cry On در انتظارمونه اینجور که از اسمش
معلومه یکی از بهترین RPG هاست :
Cry On features former Final Fantasy mastermind Hironobu Sakaguchi as producer and scenario writer, with composing partner Nobuo Uematsu's music.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or