این نکته بتنهایی برای خریدن این بازی کافیه:cheesygri خوب Project Sylpheed رفت تو لیست خرید.داستان بازی در سال 2623 میلادی و آینده روایت می شود و عناصری چون درام ، خیانت و رومانس که از عناصر اسکوایری هستند در بازی حضور پررنگی دارند که این مورد با توجه به سازنده بازی ( Game Arts ) که از زیرمجموعه های Square Enix است تعجب برانگیز نیست.
خونمون هم اصفهانه حوصله ندارم بفرستم برای طاهر بگم عوض کن ولی فکر کنم بعد از Turok واقعا مجبور بشم بگم برام بفرسته:laughing: 

بله یادمه قرار بود 2 ساعته بیایی از بازی تعریف کنی اما الان 2 ماه گذشته تازه اومدی یه چیزی گفتیسلام. علی یادته که بهت گفته بودکم یکهفته ای تمام میکنم :blushing: داشتم به حرفم عمل میکردم که توی یکی از لودها بازی گیر کرد. خلاصه اینکه الان تو کفمخونمون هم اصفهانه حوصله ندارم بفرستم برای طاهر بگم عوض کن ولی فکر کنم بعد از Turok واقعا مجبور بشم بگم برام بفرسته:laughing:
نمیدونم چرا اینقدر از بازیهای RPG متنفر بودم :cheesygri ولی حالا دیگه کار فرق کرده . اگه lost odyssey از gamespot 2 خم بگیره بعد از بلو دراگون این بازی دراولویت قرار دارد
اگه هم میخواید بدونید من چقدر از بازیهای RPG متنفر بودم فقط کافیه به metal gear solid که حالا اسمش را عوض کرده بگید من نام کاربری قبلیم civilization بوده![]()

نکات مثبتش کم نیستند البته ولی در هر حال از نظر من در کنار Star Wars : The Revenge of The Sith بهترین بازی با تم تخیلی-آینده نگرانه فضایی است که بازی کرده ام.این نکته بتنهایی برای خریدن این بازی کافیه:cheesygri خوب Project Sylpheed رفت تو لیست خرید.
تا اونجا که من یادمه شما از RPG متنفر نبودی فقط بخاطر اینکه در این سبک تابحال بازی ای انجام نداده بودی کنجکاو بودی که بدونی چیه و اینا.همین مورد باعث شد که در پستهای ابتدایی تاپیک تعریف نسبتا" کامل و جامعی از RPG ها ارسال کنم.اگه هم میخواید بدونید من چقدر از بازیهای RPG متنفر بودم فقط کافیه به metal gear solid که حالا اسمش را عوض کرده بگید من نام کاربری قبلیم civilization بوده![]()
من که رفتم یه PS2 کرایه کردم . . . 5 بار Kingdom Hearts II رو تمام کردم 
........در جایی که یه نفر به اسم حسام جان بیاد از این بازی تعریف کنه دیگه منlodt oddessey رو گرفتم خیلی زیباست![]()

