بازیهای Rpg کنسول X360

سلام به همه
یه مدتی نبودم بخاطر این امتحانات لغو شده ام بود که تا نهم بهمن ماه ادامه داشت و خوشبختانه تمام شد.
دیروز وقت کردم سری به بازار زدم و Project Sylpheed رو دیدم و به فروشنده که رفیقم بود سپردم که نگهش دارد واسم ... امشب هم رفتم گرفتمش ولی یک اتفاق خیلی بدی افتاد که اصلا" وقت نکردم X360 بازی کنم و هنوز هم شوکه هستم.اون اتفاق مربوط میشه به سعی یک موتورسوار 2 ترکه نشین در دزدیدن گوشی موبایلم هنگامی که داشتم باهاش صحبت می کردم....خوشبختانه موفق نشدند ولی من هنوز یکجورایی در شوک اون اتفاق بسر می برم.

خب امروز شکر خدا حالم خیلی بهتر شد و توانستم عصری حدود 2 ساعت Project Sylpheed بازی کنم...

boxshot_us_large.jpg

بازی با یک CG نسبتا" خوب که به هیچوجه به پای CG های Dirge of Cerberus و خود Advent Children نمی رسد آغاز می شود ، داستان بازی در سال 2623 میلادی و آینده روایت می شود و عناصری چون درام ، خیانت و رومانس که از عناصر اسکوایری هستند در بازی حضور پررنگی دارند که این مورد با توجه به سازنده بازی ( Game Arts ) که از زیرمجموعه های Square Enix است تعجب برانگیز نیست.والا خودم که تا چک پوینت سوم مرحله دوم رفتم با ناپدید شدن ادمیرال وسط جنگ فضاپیماها شوکه شدم و مصمم شدم حتما" زودتر بازی رو تموم کنم ببینم نقطه مبهم ماجرا چیه ... محال ترین امکان اینه که ادمیرال به طرف دشمن جذب شده باشد که با این احتمال کارم در مراحل بعدی واقعا" سخت خواهد شد.

خب حالا در مورد گیم پلی بازی توضیح بدهم یک کمی ... PS گیم پلی سراسر اکشن همراه با مقادیر زیادی انفجارهای واقعا" خیره کننده و جذاب دارد.شما هدایت یک فضاپیمای پیشرفته را برعهده دارید که با نگه داشتن RT سرعتش به 1139 Kmps می رسد ، با LT ثابت می ماند ، با LB موشک هایش را برای پرتاب به هدف پیش روی آماده می کند ، با X روی هدف زوم و دقت بیشتری می کند ، با A هم اشعه لیزری را شلیک می کند ... طبق معمول انالوگ چپ برای حرکت به اطراف و آنالوگ راست برای تغییر زاویه دوربین استفاده می شوند.البته دومی را خیلی به ندرت وقت می کنید ازش بهره ببرید چون شکار فضاپیماهای دشمن ، شلیک 12 موشک همزمان به سمت هدف و تماشای منظره دور شدن موشک ها و سرانجام انفجارهای بسیار بسیار داینامیک لذت خیلی بیشتری دارد.طبق معمول عناصر RPG در این بازی هم به چشم می خورد و آن مربوط به جمع کردن پوینت بیشتری در طول مرحله و خرید موشک ها و امکانات جدید برای فضاپیمای خودتان می شود.

screen3_large.jpg

در مورد داستان هم خواهشا" چیزی ازم نپرسید چون درست هنگام شروع مرحله اول با اون CG طولانی اش دوستم Miss انداخت تا بهش زنگ بزنم و جریان دزدی نافرجام گوشی ام را برایش تعریف کنم ! من هم 12 دقیقه ای بیرون بودم و وقتی اومدم نشستم پای بازی منوی قبل از شروع مرحله اول و اهداف را دیدم ! حالا ناراحت نشوید ... ToTheGame سرچ کردم در مورد داستان چیزی ننوشته بود خیرِ سرش ! می گردم ببینم چی میشه.

-------

این Eternal Sonata هم که از طریق دوستم سفارش داده بودم رسیده دستش ، اواسط این هفته حتما" میرم تا ازش بگیرمش .

داستان بازی در سال 2623 میلادی و آینده روایت می شود و عناصری چون درام ، خیانت و رومانس که از عناصر اسکوایری هستند در بازی حضور پررنگی دارند که این مورد با توجه به سازنده بازی ( Game Arts ) که از زیرمجموعه های Square Enix است تعجب برانگیز نیست.
این نکته بتنهایی برای خریدن این بازی کافیه:cheesygri خوب Project Sylpheed رفت تو لیست خرید.

سلام. علی یادته که بهت گفته بودکم یکهفته ای تمام میکنم :blushing: داشتم به حرفم عمل میکردم که توی یکی از لودها بازی گیر کرد. خلاصه اینکه الان تو کفم:( خونمون هم اصفهانه حوصله ندارم بفرستم برای طاهر بگم عوض کن ولی فکر کنم بعد از Turok واقعا مجبور بشم بگم برام بفرسته:laughing:
نمیدونم چرا اینقدر از بازیهای RPG متنفر بودم :cheesygri ولی حالا دیگه کار فرق کرده . اگه lost odyssey از gamespot 2 خم بگیره بعد از بلو دراگون این بازی دراولویت قرار دارد:love:
اگه هم میخواید بدونید من چقدر از بازیهای RPG متنفر بودم فقط کافیه به metal gear solid که حالا اسمش را عوض کرده بگید من نام کاربری قبلیم civilization بوده:-"

سلام. علی یادته که بهت گفته بودکم یکهفته ای تمام میکنم :blushing: داشتم به حرفم عمل میکردم که توی یکی از لودها بازی گیر کرد. خلاصه اینکه الان تو کفم:( خونمون هم اصفهانه حوصله ندارم بفرستم برای طاهر بگم عوض کن ولی فکر کنم بعد از Turok واقعا مجبور بشم بگم برام بفرسته:laughing:
نمیدونم چرا اینقدر از بازیهای RPG متنفر بودم :cheesygri ولی حالا دیگه کار فرق کرده . اگه lost odyssey از gamespot 2 خم بگیره بعد از بلو دراگون این بازی دراولویت قرار دارد:love:
اگه هم میخواید بدونید من چقدر از بازیهای RPG متنفر بودم فقط کافیه به metal gear solid که حالا اسمش را عوض کرده بگید من نام کاربری قبلیم civilization بوده:-"
بله یادمه قرار بود 2 ساعته بیایی از بازی تعریف کنی اما الان 2 ماه گذشته تازه اومدی یه چیزی گفتی
آره RPG یه سبک خاص و توپیه به شرطی که بلد باشی

من فقط با زبان مشکل دارم چون انگلیسیم خوب نیست از داستان بازی سر در نمیارم . در رابطه با بازی هم الان یادم افتاد که چی گفته بودم:blushing: البته اگه تو هم جای من بودی فراموش میکردی. آخه همونروز بازیهای ace combat. assassin. naruto. orange box. به دستم رسیده بود.
ولی خودمونیم RPG هم عجب دنیایی داره ها:eek:

این نکته بتنهایی برای خریدن این بازی کافیه:cheesygri خوب Project Sylpheed رفت تو لیست خرید.
نکات مثبتش کم نیستند البته ولی در هر حال از نظر من در کنار Star Wars : The Revenge of The Sith بهترین بازی با تم تخیلی-آینده نگرانه فضایی است که بازی کرده ام.

تا اونجا که من یادمه شما از RPG متنفر نبودی فقط بخاطر اینکه در این سبک تابحال بازی ای انجام نداده بودی کنجکاو بودی که بدونی چیه و اینا.همین مورد باعث شد که در پستهای ابتدایی تاپیک تعریف نسبتا" کامل و جامعی از RPG ها ارسال کنم.

بچه ها کسی تو بلو دراگون تونسته king poo رو شکست بده ؟ واقعا رییس به این قدرت ندیده بودم . من قبلا می گفتم بلو دراگون خیلی آسونه ولی هنوز بعد از 70 ساعت تمام اچیومنتاشو نگرفتم . این king poo تو هر بار نوبت 5 بار ضربه میزنه یکی 1200 تا یکی در میونم نوبتش میشه . عین جهنمه . من با shu ضربه های 14000 تا میزنم . ولی جلوی این ریسه حتی یک ضربه هم به زور می زنم .

پ.ن :الان اچیومت 5 تا اژدها ی بازی هم گرفتم

آخرین ویرایش:
علی جان لطف داری شما سرور مایی.
چیز یکه تو لاست ادیسه منو خیلی به خودش جذب کرده نوع حرکت دوربین در میان مبارزات هست که واقعا پویاست البته میگم من هنوز بازی رو شروع نکردم.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or