بازیهای Rpg کنسول X360

راستی میگم محمد جواد ، تو این Kingdom Hearts II رو خیلی بردی جلو ؟
دست رو دلم نزار. من از همين زورم ميگيره كه بعد از كلي مصيبت كه اين بازيرو تو مشهد پيدا كردم قبلي كه 1 ساعت بازي كنم PS2 ام خراب شد. من هم دادم تعميرش كنن، بعد فروختمش به تعميركاره، بعد 360 خريدم حالا هم تو حسرتش موندم:(

دوستان سلام
ببخشید دیشب یه ارسال طولانی دادم که از شانس من ثبت نشد بخاطر این خطوط مزخرف اینترنت و سرعت واقعا" بی سابقه شون !

------
این Ninety-Nine Nights در مقایسه با Orochi یه شاهکار است ! دموهایش که خیلی قشنگ هستند ، گرافیک کلی بازی هم بد نیست ولی آفت این سبک که وجود باگهایی هنگام مبارزات با صف طویل دشمنان است به N3 هم سرایت کرده...یادم است دو سال پیش قبل از اینکه بروم ، سینا یک Preview از این بازی نوشت برای سایت که مثل همیشه و به مانند مطالب دیگرش عالی بود ( الان فکر کنم توی آرشیو نقد و پیش نماها ی سایت باشد ) ولی بعدش که بازی اومد و امتیازاش متوسط شد خیلی توی ذوقش خورد ولی من بهتون میگم که کلا" بازی بدی نیست و ارزش تمام کردن رو دارد.خودم از اون شخصیت ابتدایی که دختر Angle ـی است خیلی خوشم میاد ، فکر کنم در لول های بالاتر بتواند مدت بیشتری در هوا باشد ( پرواز کند ) ، خودم که در بخش آموزشی از این توانایی اش به وفور فیض بردم ! :biggrin1: ( دشمنان رو با Y به هوا پرتاب می کردم و با یک پرش A ، شروع می کردم بهشون 20-30 تا کمبو با X بزنم اونم توی هوا !!! بسی لذت بخش بود این کار :) )

دست رو دلم نزار. من از همين زورم ميگيره كه بعد از كلي مصيبت كه اين بازيرو تو مشهد پيدا كردم قبلي كه 1 ساعت بازي كنم PS2 ام خراب شد. من هم دادم تعميرش كنن، بعد فروختمش به تعميركاره، بعد 360 خريدم حالا هم تو حسرتش موندم:(
شوخی میکنی محمدجواد !؟ بگو جان حامد !
من خودم تا اون بخش کاریابی اش که 3 تا شغل نامه رسانی ، بارکشی و شوت کردن توپ با اون کلید جادویی بود رفتم و حسابی خودم رو پولدار کردم ولی همین که به منطقه بعدی رفتم ، کنسول توی لودینگ دیگه دیسک را نخواند.برای تقویت لنز سپردمش تعمیرکار و 11 تومن خرجش کردم.بعد هم بدون اینکه یک دست باهاش بازی کنم فروختمش و X360 گرفتم.:(( ولی الان خیلی افسوس می خورم که چرا باهاش Kingdom Hearts II , Drakengard II , Dragon Quest VIII رو تموم نکردم.:( البته دیسک های من کپی بودند و از دات کام گرفته بودم ، فکر کنم واسه همین لنز کنسول ضعیف شده بود.حیف شد واقعا" ... چون می توانستم یه مموری PSone بگیرم و حداقل FF IX که از حامد گرفتم تموم کنم.
حالا دارم سعیم رو میکنم یک PS2 کارکرده ولی سالم بگیرم تا بیشتر از این آه نکشیدم.

ببینم شما جایی رو می شناسید که این بازیهایی که گفتم ( Kingdom Hearts I , II , Dragon Quest VIII ) رو با کاور و دیسک EAGLE داشته باشد !؟ میخوام برای کالکشن PS2 یم ...

اگر بی بازی ماندی برو همون blue dragon را بازی کن بازی بدی نیست در ضمن طولانی هم هست:eek:
من دو بار این بازی رو تموم کردم فکر کنم بد و خوبش و خودم تشخیص می تونم بدم
در ضمن پشیمون شدم از بازی کردنم من که شانس ندارم سر اومد بازی Assassin's Creed
کنسولم خراب شد بعد یه ماه و نیم درست شد دیگه نمی خوام سر بازی های DMC 4 و Lost ODC اینجوری بشه
و الاف بشم

من دو بار این بازی رو تموم کردم فکر کنم بد و خوبش و خودم تشخیص می تونم بدم
در ضمن پشیمون شدم از بازی کردنم من که شانس ندارم سر اومد بازی Assassin's Creed
کنسولم خراب شد بعد یه ماه و نیم درست شد دیگه نمی خوام سر بازی های DMC 4 و Lost ODC اینجوری بشه
و الاف بشم

منظورم را بد برداش کردی من فقط پیشنهاد کردم فقط همین :love:

منظورم را بد برداش کردی من فقط پیشنهاد کردم فقط همین
خب شما توجه نکردی که در پستهای قبلی علی گفت که بلو دراگون رو دو بار تموم کرده ، برای همین اشتباه پیش اومده...
علی هم برای این گفت :
بچه ها می خوام از نو بازی Blue Dragon رو تمام کنم کسی نظری نداره ؟ :biggrin1:
که می خواست اگر کسی از بین محمدجواد ، هادی ، حسام و ... پیشنهادی داشت تا در این نوبت پیشروی در بازی بهش بیشتر توجه کند مطلع باشد.
به هر حال سوء تفاهمی بود که رفع شد.

راستی علی مگه تو اترنال سوناتا رو نگرفتی هنوز !؟

------
گفتید این Kingdom Under Fire : Circle of Doom هم بازی خوبی از آب درنیومده ، نه ؟

اره من Kingdom Under Fire : Circle of Doom را بازی کردم اصلا جالب نبود یک شخصیت را انتخاب می کنی بعد می ری داخل باری...بازی بسیار خطی است فقط این را می توانم بگویم که خیلی مزخرف هست

آخرین ویرایش:
ببخشید یک سوال داشتم ایا بازیLost Odyssey هم سبکش مثل blue dragon نقش افرینی نوبتی هست یا سبکش مثل diablo می ماند در ضمن تاریخ انتشارش کی هست

ببخشید یک سوال داشتم ایا بازیLost Odyssey هم سبکش مثل blue dragon نقش افرینی نوبتی هست یا سبکش مثل diablo می ماند در ضمن تاریخ انتشارش کی هست
من چند تا تریلر ازش دیدم سال پیش ؛ سبکش Turn-Based CG است از نظر من ! :biggrin1: چون اوایل بازی شک میکنی که داری یک انیمه Pre-Rendered می بینی یا اینکه یه J RPG بازی میکنی !

اره من Kingdom Under Fire : Circle of Doom را بازی کردم اصلا جالب نبود یک شخصیت را انتخاب می کنی بعد می ری داخل باری...بازی بسیار خطی است فقط این را می توانم بگویم که خیلی مزخرف هست
ولی تصویر رویش که یه الف خوشگل است به قول عماد ( Elvish Hero ) وسوسه انگیز است.:)

boxshot_us_large.jpg

پ.ن. منو یاد همسر آراگون میندازه توی Lord of The Rings .:-"

راستی چرا Useret رو عوض کردی ؟ :confused:
حکایتش مفصله ولی خلاصه اینکه دوست نداشتم دیگه منو با نام Metal Gear Solid بشناسند ، واقعیتش اینکه با وینسنت خیلی خیلی بیشتر حال میکنم ...

بله هم سبک با Blue Dragon هست یعنی همون TBRPG
تاریخ ریلیز 2008/2/12 به عبارت دیگه 1 ماه و 3 روز دیگه ریلیز میشه برای UC , J/ASIA , PAL
در ضمن 2007/12/06 فقط تو ژاپن ریلیز شده که تمام مکالامتش انگلیسی بوده واسه هممین کسی تو ایران نیورده
و همه منتظر اون نسخه که یه ماه دیگه ریلیز میشه هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or