007
کاربر سایت
شوخی میکنی محمدجواد !؟ بگو جان حامد !دست رو دلم نزار. من از همين زورم ميگيره كه بعد از كلي مصيبت كه اين بازيرو تو مشهد پيدا كردم قبلي كه 1 ساعت بازي كنم PS2 ام خراب شد. من هم دادم تعميرش كنن، بعد فروختمش به تعميركاره، بعد 360 خريدم حالا هم تو حسرتش موندم![]()
ولی الان خیلی افسوس می خورم که چرا باهاش Kingdom Hearts II , Drakengard II , Dragon Quest VIII رو تموم نکردم.
البته دیسک های من کپی بودند و از دات کام گرفته بودم ، فکر کنم واسه همین لنز کنسول ضعیف شده بود.حیف شد واقعا" ... چون می توانستم یه مموری PSone بگیرم و حداقل FF IX که از حامد گرفتم تموم کنم.بچه ها می خوام از نو بازی Blue Dragon رو تمام کنم کسی نظری نداره ؟ :biggrin1:

من دو بار این بازی رو تموم کردم فکر کنم بد و خوبش و خودم تشخیص می تونم بدماگر بی بازی ماندی برو همون blue dragon را بازی کن بازی بدی نیست در ضمن طولانی هم هست![]()
من دو بار این بازی رو تموم کردم فکر کنم بد و خوبش و خودم تشخیص می تونم بدم
در ضمن پشیمون شدم از بازی کردنم من که شانس ندارم سر اومد بازی Assassin's Creed
کنسولم خراب شد بعد یه ماه و نیم درست شد دیگه نمی خوام سر بازی های DMC 4 و Lost ODC اینجوری بشه
و الاف بشم

خب شما توجه نکردی که در پستهای قبلی علی گفت که بلو دراگون رو دو بار تموم کرده ، برای همین اشتباه پیش اومده...منظورم را بد برداش کردی من فقط پیشنهاد کردم فقط همین
که می خواست اگر کسی از بین محمدجواد ، هادی ، حسام و ... پیشنهادی داشت تا در این نوبت پیشروی در بازی بهش بیشتر توجه کند مطلع باشد.بچه ها می خوام از نو بازی Blue Dragon رو تمام کنم کسی نظری نداره ؟ :biggrin1:
راستی علی مگه تو اترنال سوناتا رو نگرفتی هنوز !؟
E ... E ... E (به حالت منصور جمالی خونده بشه :biggrin1: )هیچ میدونستید هنوز بلو دراگون رو تموم نکردم:biggrin1:
من چند تا تریلر ازش دیدم سال پیش ؛ سبکش Turn-Based CG است از نظر من ! :biggrin1: چون اوایل بازی شک میکنی که داری یک انیمه Pre-Rendered می بینی یا اینکه یه J RPG بازی میکنی !ببخشید یک سوال داشتم ایا بازیLost Odyssey هم سبکش مثل blue dragon نقش افرینی نوبتی هست یا سبکش مثل diablo می ماند در ضمن تاریخ انتشارش کی هست
ولی تصویر رویش که یه الف خوشگل است به قول عماد ( Elvish Hero ) وسوسه انگیز است.اره من Kingdom Under Fire : Circle of Doom را بازی کردم اصلا جالب نبود یک شخصیت را انتخاب می کنی بعد می ری داخل باری...بازی بسیار خطی است فقط این را می توانم بگویم که خیلی مزخرف هست

حکایتش مفصله ولی خلاصه اینکه دوست نداشتم دیگه منو با نام Metal Gear Solid بشناسند ، واقعیتش اینکه با وینسنت خیلی خیلی بیشتر حال میکنم ...راستی چرا Useret رو عوض کردی ؟ :confused:
بله هم سبک با Blue Dragon هست یعنی همون TBRPGببخشید یک سوال داشتم ایا بازیLost Odyssey هم سبکش مثل blue dragon نقش افرینی نوبتی هست یا سبکش مثل diablo می ماند در ضمن تاریخ انتشارش کی هست