بازیهای Rpg کنسول X360

یه حس عجیبی دارم. من rpg باز نیستم و تا حالا توی عمرم بازی نکردم اصلا توی بازی هنگ میکنم. ولی چند وقته این حسه بهم میگه بعد از امتحانات حتما باید blue dragon را بگیری نمیدونم چرا؟
هر کی تموم کرده بگه بازیش مالی هست یا نه ؟ آخه 3تا بازی با اژدهای آبی برابر است:eek:
یه نفر بگه ما رو میندازه توی یک مپ بزرگ یا حالت مرحله ای داره؟
http://www.10pix.com/show.php/160558_bluedragonlarge.jpg.html
از وقتی ایم عکس را دیدم اینطوری شدم:eek:

بازی خوبیه من که خوشم اومد
اگه RPG ّباز نیستی فکر نکنم این بازی رو یاد بگیری !!

من اصلا نميتونم rpg بازي كنم بازي مس افكت رو هم گرفتم واصلا با هاش حال نكردم.يكي بياد بگه rpg اصلا يعني چي. شايد اگه معني rpg رو بدونم بهتر بتونم بازيش كنم.آخه دوست دارم داستانش رو پيش ببرم وازش بفهمم.
دمتون گرم

من اصلا نميتونم rpg بازي كنم بازي مس افكت رو هم گرفتم واصلا با هاش حال نكردم.يكي بياد بگه rpg اصلا يعني چي. شايد اگه معني rpg رو بدونم بهتر بتونم بازيش كنم.آخه دوست دارم داستانش رو پيش ببرم وازش بفهمم.
دمتون گرم
RPG = Role - Playing Game
بابا MassEffect که خیلی از کاراش مثل Gears of War هست !
بعضیاشم مثل بازی های Tactical Shooter فقط باید اصلحه هاشونو آپگرید کنی همین !

دمتون گرم
خب یکی که باید زبانت خوب باشه بعدم اینکه باید برای بازی RPG وقت گذاشت و با همه حرف زد و همه ی Quest ها رو رفت! اگه بخوای جمله ها رو رد کنی و با بازی Action اشتباه بگیریش هیچی از بازی نمیفهمی! چون اصل RPG داستانشه! در ضمن باید رو Skill ها و Build ها و Attribute و اینام کار کنی و یاد بگیری چجورین و چطور کار میکنن وگرنه یکم که بری جلو خیلی سخت میشه واست! مثلا تو همین Mass Effect باید با NPCها ارتباط برقرار کنی و جواب حرفا و سوالاشونو بدی و اگه الکی همه چیشو رد کنی آخرش نمیفهمی چی میشه چون هر عکس العملت تو روند بازی تاثیر میذاره و عکس العمل هات رو هم باید طبق سلیقه ی خودت انتخاب کنی!

کلا RPG با بقیه سبکها فرق داره و کمتر کسایی از این سبک خوششون میاد چون هم حوصله میخواد هم دقت هم خیلی چیزای دیگه!!!

زمان انتشار Fable 2 مشخص نیست چه موقعی هست ؟ :confused:
یک پرنس تو بازی بود که ورود به محوطه قصرش ممنوع بود.کسی تونست اون رو به عنوان همسر انتخاب کنه.من که هر کاری کردم نشد :biggrin1:

من منظورم این بود که نوسخی (جی) چینی یا اینگلیسی؟
شما جمله بندی درستی در ارسالتون ندارید.پس به حسام حق میدم اشتباه کند.
نسخه J اترنال سوناتا دارای زیرنویس انگلیسی اومده و فقط مکالمات ژاپنی است.
این چینی بودن هم نمی فهمم یعنی چی ولی اگر منظورتون استمپری باشد اونم بـعـله...:)

rpg

دمتون گرم
به نظر من این سبک بازی کاملترین سبک بازیهاست شما در بازی rpg با قابلیت های مختلف کاراکتر ها سرو کار داری معمولا در ابتدای بازی یه شخصیت برای خودت میسازی بعد وارد دنیای بزرگ این بازی ها میشی با پیشروی در مراحل بازی بر قابلیت های خودت می افزایی مثلا قابلیت شمشیر زنی یا استفاده از اسلحها یا فنون رزمی و... در این سبک بازی چیزی به اسم ما نا هم وجود داره که میشه از ون به عنوان انرزی یاد کرد البته این ما نا در جادوها به کار میره

یعنی برای استفاده از جادو های مختلف باید خرجش کنی تو بازی انقدر پارامتر های مختلف هست که اگر 100 بار هم بازی کنی باز یه چیز جدید داره آپدیت اسلحه ها -ویژگیهای افراد-توانایی جادو و استفاده از آنها -لباس زرهی و ... روی همه چیز کنترل داری
خلاصه اگر بتونی با این سبک بازی ها کنار بیای مطمئن باش دیگه ازش دل نمیکنی به نظر من بهترین بازی برای شما همین مس افک هست چون ترکیبی از سوم شخص و rpg یه ودر اون از ویژگیهای اکشن تاکتیکی هم استفاده شده ........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or