بازیهای کنسل شده Rare برای Xbox 360 !!!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
300x-1

Chris Seavor در 17 ژانویه سال 2011 کمپانی Rare سازنده افسانه ای دنیای گیم رو ترک کرد. این مقاله گوشه ای از گفته گوهای انتخاب شده وی به نقل از سایت Video Gamer هست که از مصاحبه مفصلی که با سایت یورو گیمر انجام داده انتخاب شده متن کامل این مصاحبه رو با سایت یورو گیمر میتونید از این لینک بخونید:

سایت کلمه adu-lt رو فیل-تر میکنه ! به جای ستاره ها کلمه ad-ult رو بدون خط فاصله تایپ کنید!! به خدا الان دیگه مخابراتم این دوتا کلمه رو فیل-تر نمیکنه.
Code:
http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-22-the-man-who-made-conker-rares-most-*****-game

آن طور که توسعه دهنده سابق Rare میگوید Perfect Dark کنسل شده بر روی 360 بازی ای با خمیر مایه های Open-World و چیزی شبیه به Deus EX بوده , مراحل ساخت تا قبل از اینکه مایکروسافت پروژه را متوقف کند در حدود یکسال ادامه داشته و داستان پیچیده تر و تاریکتری رو هم نسبت به قسمتهای قبلی این سری روایت میکرده.

Chris Seavor میگوید :
"همه چیز بسیار خوب بود و فن آوریهای زیادی وجود داشت و من سعی میکردم کاری کاملا متفاوت ارائه دهم"

"من میخواستم [از ساخت بازی ای که صرفا] رفتن به گوشه و کناره ها و تیر اندازی کردن و درگیر شدن با کلیشه های از قبل تعیین شده که سبک و سیاق معمول بسیاری از بازیهاست فاصله بگیرم اگر شما برگردید به عقب و به بازیهایی مثل Golden eye و Perfect dark یا اکثر بازیهای قدیمی مثل Deus Ex نگاه کنید و [با بازیهای حال حاضر] مقایسه کنید [متوجه میشید که] که چقدر پیچیدگی در انتخاب مسیرهای متعدد در اونها وجود داشته پس به این نتیجه میرسید که بازیهای اول شخص تیراندازی فعلی از نظر طراحی دچار یک عقب گرد شدن و تنها از نظر گرافیکی پیشرفت داشتن و این تا حدودی شرم آوره اما من در تلاش بودم تا این بازیها رو به همان شکل قبل و بیشتر متمایل به بازیهای Open-world ارائه کنم "
Savor اضافه میکند که بیشتر دوست داشته بازی المانهای first-person/action-RPG مثل Deus Ex را القاء کند و تمایلی نداشته که چیزی به محدودیت Call of duty که دارای یک پروسه تکراری راه رفتن- cut scene و دوباره راه رفتن- cut scene میشود بسازد.
او ادامه داد" Deus EX یکی از بازیهای مورد علاقه من است و من واقعا این بازی رو دوست دارم و فکر میکنم اگر شما بتوانید چیزی شبیه به اون اما به شکلی که از نظر ظاهری هم خارق العاده باشد درست کنید احتمالا در مسیر درستی برای ارائه یک چیز تاثیر گذار حرکت کرده اید."

طرحهای هنری و مفهومی ای از بازی که نام آن Perfect dark core بوده بر روی اینترنت Leak شده که میتونید از اینجا مشاهده کنید و اینطور که در ویدئو ها پیداست بازی حالت واقع گرایانه بیشتری نسبت به نسخه های قبلی داشته.

34211248414050858524.jpg

وقتی از Seavor در مورد علت کنسل کردن بازی از سوی مایکروسافت سوال میشود او به فروش کمتر از انتظار Perfect dark zero به عنوان یک بازی Lunch و محبوبیت سری Halo اشاره میکند.
و میگوید که مایکروسافت فکر میکند که تا زمانیکه آنها عنوان موفقی مثل Halo رو در دست دارند چرا باید به ساخت بازی دیگری در همان سبک اقدام کنند!

Seavor اضافه میکند که علاوه بر Perfect dark core عناوین دیگری مثل Kameo 2 و Conker's Bad Fur Day 2 نیز در حال توسعه در Rare بوده اند همچنین Rare بر روی IP های جدیدی به نام Ordinary Joe و Urchin که بازی ای به سبک Fable بوده و یک عنوان موشن کنترلر به نام Savannah نیز کار میکرده.

29239416194513542171.jpeg

Urchin عنوان کنسل شده ای در استایل Fable

78885516887040901729.jpg

تصویری از Savannah عنوانی که برای بازی با موشن کنترلر در حال طراحی بوده.

منبع:
Cancelled Perfect Dark Core was 'like Deus Ex' - Perfect Dark Zero for Xbox 360 News

آخرین ویرایش:
آخه ثروت بیل گیتس چه ربطی داره به سیاست های MS ?
مگه قرار بازی نزری بدن ؟:دی
اینو تو جواب اون دوستی گفتم که میگه:
باشه تمام بازیها رو کنسل میکنه و تمام فنای اون بازیا رو دونه دونه با شاتگان میکشه و میچسبه به هیلو تا مبادا یه وقت هزار تومن ضرر کنه .

منظورم این بود که اینکه میگن اینکارا همش انگیزه مادی داره خیلی درست نیست چون مایکروسافت کمپانی دست و دل بازیه خیلی از کمپانیا که نمیخوام اسم ببرم به مردم خودشون 1 دلارم کمک نمیکنن.

بازی که میخری 59 دلار باید ارزش این پول رو داشته باشه نه مثل بعضی شرکتها که بازی های مسخرشون رو که 2 دلار هم ارزش نداره با هزاران هیاپ و تبلیغ به مردم می اندازن..

در كنار Alen Wake به نظرم Viva Pinata متفاوت ترين انحصاري هاي مايكرو اين نسل بودن كه دقيقا به اون كنسول ارزش ميدن.

واقعا كاش مايكروسافت به اين استديو حداقل بها ميداد تا در كنار IP هاي Blockbuster اش مثل Halo،Froza،GeOW كه فروشش تضمين شده هستش چند تا بازي متفاوت هم براي كنسولش عرضه ميكرد و در اين مورد حداقل نگران فروش بازي هاش نبود.
واقعا از ته دل افسوس ميخورم.هنوز يادم نميره موقع عرضه Viva Pinata براي PC(اون موقع PC باز بودم) داشتم از خوشحالي پر در مياوردم.

تقديم به دوستداران Rare

توي لينك زير ويدئوي گيم پلي بازي جديد كريس Parashoot Stan قابل مشاهده است.

Parashoot Stan

اينم لينك استديوي nyamyam اين استديو يك بازي به نام Tengami در دست ساخت داره كه توي يك دنياي كاغذي اتفاق مي افته. اين استديو مذاكراتي با نينتندو داشته.

در نهايت يك عده از اعضاي سابق Rare در حال ساخت يك بازي مشابه Banjo هستن، موتور بازي Unity هست، با توجه به اينكه اين موتور توسط نينتندو روي كيت توسعه نينتندو ليسانس شده هست و همينطور فن بيس بازي كه بخش زيادي از اونها جزوه فن هاي نينتندو هستن، احتمال پيوستن اين تيم به نينتندو هم زياد هست. اينم يك لينك در مورد اين گروه.

پ.ن: راستي عكس كريس درست هست. ببخشيد تا به حال همش تمام رخ ديده بودمش.

آخرین ویرایش:
منظورم این بود که اینکه میگن اینکارا همش انگیزه مادی داره خیلی درست نیست چون مایکروسافت کمپانی دست و دل بازیه خیلی از کمپانیا که نمیخوام اسم ببرم به مردم خودشون 1 دلارم کمک نمیکنن.
مساله مادی بود به فروش 2 میلیونی Alan Wake دل خوش نمیکرد !
احتمالا بازی اونقدر کیفیت لازمه و حد نصاب مایکروسافت رو نداشته ...

تقديم به دوستداران Rare

توي لينك زير ويدئوي گيم پلي بازي جديد كريس Parashoot Stan قابل مشاهده است.

Parashoot Stan
چه فشاری به این بیچاره وارد شده که لید دزاینری در Rare رو ول کرده و مثل یه برنامه نویس درجه 3 برای iOS بازی میسازه !!.

چه فشاری به این بیچاره وارد شده که لید دزاینری در Rare رو ول کرده و مثل یه برنامه نویس درجه 3 برای iOS بازی میسازه !!.

بنده خدا هر چي ايده داده بعد يه مدت كنسل شده،:( يكي از آرزوهام اينه كه اين اعضاي سابق Rare دوباره تو قالب يه شركت جديد به صحنه برگردن. اون كلون بانجو يا همين nyamyam منو يكم اميدوار كرده.:) البته اين بازيش هم جالبه در نوع خودش يه ديد متفاوتي به سبك شوتر داشته.

ويرايش:

يادم اومد يه عده ديگه هم شركتي به نام crash lab تاسيس كردن كه بازيهاش همه برا iOS ,google play هست. البته اولين بازيشون كه تنها بازي منتشر شده هم هست ظاهراً برا PSM هم منتشر شده.

آخرین ویرایش:
كلا اينكه مايكروسافت با وجود هيلو و گيرز نمياد رو شوتر ديگه اي سرمايه گذاري كنه كار عقلاني هست و مطمينا شوتراي ديگه به خاطر زير سايه موندن نام اين دو تا فروش زيادي نمي كنن (مگر اينكه يه ip جديد و فوق العاده درس كنن)
ولي تو سبك h&s و ادونچر جا داره يكي دو تا بازي بده بيرون(كه ryse و aw رو ميشه نمونه اي از اين تلاش دونست)و البته يكي دو تا هم بازي خاص....
البته احتمالا نسل بعد سراغ بازيهاي mmo و f2p اينا هم خواهد رفت مايكروسافت

آخرین ویرایش:
اینا را نمیدونم کسی یادش هست یا نه دوتا عکس از طراحی شخصیت اصلیه بازی kameo 2 که کنسل شد . فقط من موندم مگه مایکرو به اینها برنامه نمیده که چیکار کنن یا نکنن ؟! یدفعه یه بازی را میسازن و مایکرو کنسلش میکنه ! اینا دزدکی میرن تو یه گوشه بازی میسازن؟ :دی

49521321214457025228.jpg

63251285244787748844.jpg

اینا را نمیدونم کسی یادش هست یا نه دوتا عکس از طراحی شخصیت اصلیه بازی kameo 2 که کنسل شد . فقط من موندم مگه مایکرو به اینها برنامه نمیده که چیکار کنن یا نکنن ؟! یدفعه یه بازی را میسازن و مایکرو کنسلش میکنه ! اینا دزدکی میرن تو یه گوشه بازی میسازن؟ :دی

49521321214457025228.jpg

63251285244787748844.jpg

كاش فقط همين چنتا بود، از عناوين كنسل شده Rare ميشه يه كتاب در آورد. كاش حداقل نسل بعد اوضاع بهتر باشه.

من كه از اين نسل 7 خيري نديدم، Rare اينجوري Free radicals ورشكسته، silicon knights زمينگير، Factor5 هم كه به سسلامتي تركيد!!! اين 7 خوش يمن كه نبود كلي هم نحس بود.

بازی که میخری 59 دلار باید ارزش این پول رو داشته باشه نه مثل بعضی شرکتها که بازی های مسخرشون رو که 2 دلار هم ارزش نداره با هزاران هیاپ و تبلیغ به مردم می اندازن..
من موندم چرا این بازی های 2 دلاری هی نمره های 99 از 100 میگیرن و دهها میلیون فروش میکنن:))
این استدیو هم یه زمانی غولی بود برا خودش.golden eye 007 یادش به خیر8-|

الان یه سری اومدن اینجا یه جوری نظر میدن که انگار یکی 4 بار همه این بازی کنسل شده ها رفتن تا تهش مایکروسافت حتما دیده این بازیا به صلاحش نیست یا کیفیت نداره کنسلش کرده رفته وگرنه با خودش که پدر کشتگی نداشته.

الان یه سری اومدن اینجا یه جوری نظر میدن که انگار یکی 4 بار همه این بازی کنسل شده ها رفتن تا تهش مایکروسافت حتما دیده این بازیا به صلاحش نیست یا کیفیت نداره کنسلش کرده رفته وگرنه با خودش که پدر کشتگی نداشته.

مشكل اينجاست كه كمتر بازي كم كيفيت از Rare ديديم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or