Tαylor Swift
کاربر سایت
خخخخخخخخ این bully رو زمان ps2 با دوستم یواشکی میشستیم و وقتی که هیچ کس خونه نبود میرفتیم گل جمع میکردیم بعد یکی یکی میرفتیم از دخترای بازی لب میگرفتیم
:d

:d
:dخخخخخخخخ این bully رو زمان ps2 با دوستم یواشکی میشستیم و وقتی که هیچ کس خونه نبود میرفتیم گل جمع میکردیم بعد یکی یکی میرفتیم از دخترای بازی لب میگرفتیم:d
کلا بازی های Rockstar روی سیستم بلوغ همه تاثیر گذاشته.![]()
به نظرم یه خورده نمره کم دادیگرافيك بازي كه اصلا با
بازي هاي جديد قابل مقايسه نيست ولي چون قبلا بازي كرده بودنش دوباره گرفتم .نسبت به زمان خودش خوبه.در مورد خوب بودن بازي هم كه راستش الان كه بازي ميكنم خيلي جذابيتي نداره ولي ارزش داره يك بار تمومش كنم.البته اگر بازي نكردي شايد برات جالب باشه.اول تو مدرسه اي بعد ميري تو شهر و.....
در مورد نمره هم چون قديميه نميشه نمره داد ولي در حده 7.5
. نظرت برای من محترمه ولی این بازی خیلی خوبه. من که با این بازی بیشتر از GTA SAN حال کردم. دوستم میومد خونمون تا بریم پای PS2 و اینو بازی کنیم و بقیه ی کارهایی که دوستان اشاره کردن:d(دنیایی بود واسه خودش لا مصب).حتما بازی کن. فقط گرافیکش پایینه که به اونم عادت میکنینه راک استار عشق منه ..شکی به قدرتش ندارم
تنها بازیش رو که بازی نکردم همین bully

من تو چند تا پست بعد گفتم بازی در زمان خودش عالی بوده.ولی کسی که الان بخواد بازی کنه فرق دارهبه نظرم یه خورده نمره کم دادی. نظرت برای من محترمه ولی این بازی خیلی خوبه. من که با این بازی بیشتر از GTA SAN حال کردم. دوستم میومد خونمون تا بریم پای PS2 و اینو بازی کنیم و بقیه ی کارهایی که دوستان اشاره کردن:d(دنیایی بود واسه خودش لا مصب).
حتما بازی کن. فقط گرافیکش پایینه که به اونم عادت میکنی![]()
من كه رو اوردم به بازي هاي قديمي.مثل bully و pgr5 هم به زودي شروع ميكنم
اره:dمنظورت pgr 4 دیگه؟ :d
یه بازی با داستان سر راست در حدی که من با سواد کم انگلیسی بفهمم دارای کات سین های فراوان و محیط های متنوع و سر شار از تنوع اگه سراغ دارین معرفی کنید!
((نمونه منظورم:RE4 و ندای خوارز دو نسخه اول!))
لطفا هم مس افکت و بتمن و کل سری لگو و سایلنت هیل و کل سری رزیدنت اویل و rdr رو معرفی نکنید همه رو بازی کردم!
گیم پلی خوب نبود مهم نیست قدیمی بود مهم نیست فقط متنوع باشه داستانش سر راست باشه کات سین هم زیاد داشته باشه از این بازی ها که در حین بازی داستان روایت میشه خوشم نمیاد!
از بین بازیهای Ninja Blade و Singularity کدوم یکی طولانی تره ؟؟
فکر کنم Singularity طولانی تر بود.
به جای این بازی ها برو بازی ها Retro قشنگ رو بازی کن.
مثل:Final Fantasy XII- Half Life - Perfect Dark
خداییش اینارو همین الانم بازی کنی ارزششو داره.