master.mhn
کاربر سایت
دوستان من میخوام witcher 2 برای ایکس باکس بخرم . گرافیکش خوبه ؟ صحنه محنه که نداره ؟ من شدیدا روی این چیزا حساسم .
گرافیکش که عالیه ولی اگه روی این چیزا حساسین دوروبرش نرین بهتره
دوستان من میخوام witcher 2 برای ایکس باکس بخرم . گرافیکش خوبه ؟ صحنه محنه که نداره ؟ من شدیدا روی این چیزا حساسم .
سلام بروبکس!
توی تاپیک اصلی TR پرسیدم کسی جواب نداد(کلا خوابه تاپیک!)کسی میدونه که تا الآن چه DLCهایی برای بازی اومده یانه؟
کلا چندتا dlc داره و کدوما هنوز نیومدن؟؟
ممنون.
من كه رو اوردم به بازي هاي قديمي.مثل bully و pgr5 هم به زودي شروع ميكنمدوستانی که بازی ندارن یه فکری بکنن تا وسط های مرداد تقریبا هیچ ، بازی خوبی نمیاد![]()
من كه رو اوردم به بازي هاي قديمي.مثل bully و pgr5 هم به زودي شروع ميكنم
من كه رو اوردم به بازي هاي قديمي.مثل bully و pgr5 هم به زودي شروع ميكنم
گرافيك بازي كه اصلا با بازي هاي جديد قابل مقايسه نيست ولي چون قبلا بازي كرده بودنش دوباره گرفتم.نسبت به زمان خودش خوبه.در مورد خوب بودن بازي هم كه راستش الان كه بازي ميكنم خيلي جذابيتي نداره ولي ارزش داره يك بار تمومش كنم.البته اگر بازي نكردي شايد برات جالب باشه.اول تو مدرسه اي بعد ميري تو شهر و.....شما که بازی Bully رو بازی کردین
بگید بازیش قشنگه؟
چون قدیمیه گرافیکش تو ذوق نمیزنه یا قابل قبوله؟
در کل نمرتون به این بازی چنده؟
من از شما یه سوال میپرسم؟! به قدرت rockstar شک داری؟:dشما که بازی Bully رو بازی کردین
بگید بازیش قشنگه؟
چون قدیمیه گرافیکش تو ذوق نمیزنه یا قابل قبوله؟
در کل نمرتون به این بازی چنده؟
من از شما یه سوال میپرسم؟! به قدرت rockstar شک داری؟:d
sen andreasرو 360!!؟؟این بولی من پیارسال همین موقع به خاطر بی بازی رفتم
خیلی حال میداد
یه سری موارد فان هم داره
مراحل جانبی مثل امتحانات کلاس درس و ...
دورچخ اسکیت
کلا بازی کنید
من که GTS SA رو هم دارم رو 360 میرم![]()
در حد هفت و نیم نیست هشت و نیم بالا چون دیر گرفتی حال نکردی وشگوناش خوبه.!گرافيك بازي كه اصلا با بازي هاي جديد قابل مقايسه نيست ولي چون قبلا بازي كرده بودنش دوباره گرفتم.نسبت به زمان خودش خوبه.در مورد خوب بودن بازي هم كه راستش الان كه بازي ميكنم خيلي جذابيتي نداره ولي ارزش داره يك بار تمومش كنم.البته اگر بازي نكردي شايد برات جالب باشه.اول تو مدرسه اي بعد ميري تو شهر و.....
در مورد نمره هم چون قديميه نميشه نمره داد ولي در حده 7.5
خوب اون که اره نسبت به زمان حال من گفتم وگرنه تو زمان خودش عالی بوددر حد هفت و نیم نیست هشت و نیم بالا چون دیر گرفتی حال نکردی وشگوناش خوبه.!