یک دیسکه.ارزش بسیار زیادی هم داره.شامل half life 2 و اپیزوداشه+.بازی portal 1 وteam fortress 2 (فقط مولتیه)اینجا بزارید بهتره
تریلر های درخواستی شما
--------------------------------------------------------
![]()
دوستان این The Orange Box دقیقا چیه ؟؟ چند تا دیسک هست ؟؟
مثل نسخه قبلیش bullshit تشریف داره؟Painkiller.Hell.and.Damnation.PAL.XBOX360-COMPLEX اومد.
یک دیسکه.ارزش بسیار زیادی هم داره.شامل half life 2 و اپیزوداشه+.بازی portal 1 وteam fortress 2 (فقط مولتیه)

این بازی شماره اولش زمان خودش شاهکار بود ، ولی نمیدونم چرا بعد از Battle Out Of Hell به Sh*t کشیده شدمثل نسخه قبلیش bullshit تشریف داره؟

خیرنسخه اولو نداره ؟؟
نسخه ای وجود داره که هر دو نسخه توی یک دیسک باشه ؟؟ :biggrin1:

نه ندارهنسخه اولو نداره ؟؟
نسخه ای وجود داره که هر دو نسخه توی یک دیسک باشه ؟؟![]()
خبر دارم منتها الان ماست بندیش کردن گند زدن بشاین بازی شماره اولش زمان خودش شاهکار بود ، ولی نمیدونم چرا بعد از Battle Out Of Hell به Sh*t کشیده شد![]()
نه ندارهنسخه اولو نداره ؟؟
نسخه ای وجود داره که هر دو نسخه توی یک دیسک باشه ؟؟![]()
خبر دارم منتها الان ماست بندیش کردن گند زدن بشاین بازی شماره اولش زمان خودش شاهکار بود ، ولی نمیدونم چرا بعد از Battle Out Of Hell به Sh*t کشیده شد![]()
دوستان این deadrising 2 نسخه ی goty داره؟:d

درباره Minecraft اگه می خوای چند نفره بازی کنی بگیر اما تکی فوق العاده خسته کننده است!!!دوستان این Minecraft دقیقا بازیش چجوریه ؟؟ به توضیح کامل درباره این بازی بدیدو اینکه چند تا از بازیهای خوب استودیو high moon , raven هم معرفی کنید.
درباره Minecraft اگه می خوای چند نفره بازی کنی بگیر اما تکی فوق العاده خسته کننده است!!!
استدیو raven هم بازی زیاد نساخته ..بهترین هاش هم x-man ,singularity و wolfenstein هستند..
high moon هم جز ددپول و bourne فقط سری ترنسفورمرز رو ساخته که خیلی شلوغ پلوغه ...ارزش نداره..
بازی قدیمی می خوای اینا رو بگیر:
007 blood stone
afro samurai
the sabtour
majin and the forsaken kingdom

شنیدن کی بود مانند دیدن..!!:dهمشونو دارم.![]()
Minecraft هم خیلی تعریفشو شنیدم و میگن معتاد کنندس.

نه براي Xbox 360 نيومده