بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

اگر بخوام SH های این نسل رو انتخاب کنم، قطعا ترتیبش این طوری می‌شه:
Silent Hill: Downpour
Silent Hill: HD Collection (سطح داستان و گیم پلی فوق العاده برتر از بالایی، ولی گرافیک تاریخ مصرف گذشته)
Silent Hill: Home Coming (واقعا نمی‌دونم چرا اسمش Silent Hill بود:| 90 درصد بازی تو شهر Shepard's Glen اتفاق میوفته:| )

به نظر من سایلنت هیل کالکشن بهتر از دانپور بود. مخصوصاً سایلنت هیل 3 :x
همون طور که گفتم، اگر ور می‌داشتن گرافیک بازی رو کلا یه دستی به سر و روش می‌کشیدن و CG ها رو هم از نو می‌ساختن، بهترین این نسل می‌شد!

بازی PERSONA 4:ARENAنسخهPAL لیک شد

-

71651688075523739068.jpg

Region PAL
نوع دیسک: XGD2
حجم دیسک:GB 7.654

لیــــــــــــک شد :دی:دی
Iron Sky: Invasion
4250230220808.jpg
سبک: Space simulation یه چندتایی اسکرین شات :
اصلا دیدم اسمت زده گفتم صدرصد خبر لیک شدن metro اوردی؟ ولی نه ! ولی شما نگران نباش، همین اخرای هفته بعد حتما لیک میشه ،ان شالله خودتم میزنی لیک شد.

اصلا دیدم اسمت زده گفتم صدرصد خبر لیک شدن metro اوردی؟ ولی نه ! ولی شما نگران نباش، همین اخرای هفته بعد حتما لیک میشه ،ان شالله خودتم میزنی لیک شد.

واسه همین لحظه ای abgx و سایت های دانلود رو چک میکنم ببینم کی میاد :dالبته زوده الان 14 می میاد حداقل یه هفته قبلش باید لیک شه هرچند زود هم گلد شد بازی یه دو3 هفته ای گذشته ازش

حالا میدونی چی همه چیز و جالب میکنه، این که بازی ی متا روند 90 هم بگیره نه بالا نه پایین بعد دیگه عالی میشه .
امیدواریم.. حداقل سه سال رو بازی کار کردن با تاخیر ها.

Amensia رو xbox 360 همون dead space 1,2 خفن خفنشه ،
condemendولی ترس با زامبی و بی زامبی نداره. الان ابن metro 2033 بگیری. بیشتر میترسی به خاطر حس تنهایی و فضا سازی های تاریک بازی یا fallout 3 میبرتت تو فضای دیگه.دربند زامبی نباش:-s

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or