بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

call of juarez1 هم اضافه کن که بعد از رد دد قشنگترین وسترنه
فقط همون دو تا قابل ارزشه که بهرام گفت.ولی همون red dead خلا هر چی وسترن به تنهایی پر میکنه.البته نسخه 1 call of juarez هم هست همیناست

من فكر كردم call of Juarez 1 برايxbox نيومده.اگه اومده كه اونم خيلي خوب بود

دوستان نظرتون رو درباره بازی های زیر می خواستم: تا اومدن saint row iv می خوام اینا رو بازی کنم..
یه توضیحی کوچیکی درباره هر بازی بهم بدین و یه نمره هم از 1 تا 10 بهش بدین..ممنون
ninja blade
dark sector
red alert 3
viking
brutal legend
afro samurai

دوستان نظرتون رو درباره بازی های زیر می خواستم: تا اومدن saint row iv می خوام اینا رو بازی کنم..
یه توضیحی کوچیکی درباره هر بازی بهم بدین و یه نمره هم از 1 تا 10 بهش بدین..ممنون
ninja blade
dark sector
red alert 3
viking
brutal legend
afro samurai
گرافیک جالب و خیره کننده ای داره .

بدترین بازی تو لیست dark sector اصلا درکش نکردم بازی حول دیسک میچرخه، و مکانیزم گیم پلی و کار با اسلحه خسته کننده اس! ولی اکثرشون ارزش ندارن جز brutal legend نینجا بلید تقلید ناشیانه از نینجا گایدن

ninja blade
dark sector
red alert 3
viking
brutal legend
afro samurai

ninja blade
brutal legend
afro samurai
اینارو من بازی کردم خوب بوده.

ninja blade
dark sector
red alert 3
viking
brutal legend
afro samurai

Red Alert 3 رو روی PC بازی کردم عالیه. فقط چون استراتژیه نمی دونم با ایکس باکس چه طور بشه. 8.5
Brutal Legend هم خیلی عالیه و یه مقدار متفاوت هم هست. تنها اشکالش به نظر من کوتاه بودنشه. 8.5

dark sector

این بازی برای من یه سورپرایز کامل بود.دقیق یادم نیست ولی بازی به شکل وحشیانه ای خشن و خونی بود:d

مکانیزم های جالبی داره،پازل های نسبتا خوبی هم با استفاده از دیسک بوجود آووردن.شدیدا پیشنهاد میشه.

7

Metro: Last Night لیک شد.
256591_xbx_b.png

Condemned 2 یا 1؟
به نظرم اولی به دلیل جو و کلا هدف تهدید کنندش ترسناک‌تره ولی دومی مکانیزم مبارزه‌ی بهتری داره. ولی کلا هردو ترسناکن. به نظر من دنبال هم بازیشون کنی بهتره :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or