بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

این بازی Fahrenheit رو که برسی میکردم دیدم واسه X360 هم منتشر شده سال 2007 . میخواستم بپرسم که این بازی رو فقط از طریق XBL میشه دانلود و بازی کرد ؟ از طریق دیسک نمیشه ؟

من هم سوال ایشون را داشتم fahrenheit بصورت دیسک عرضه شده؟ من خودم بعید میدونم فکر میکنم بصورت دانلود از شبکه است

فکر کنم دیسکش با شه
icon13.png

سلام دوستان.خوبید؟این اولین پستم بعد از حدود 6-7 ماه هست.اخه کل این مدت از بازی دور بودم به علت یکی از بزرگترین مشکلات زندگی.کنکور.الان که اومدم اصلا با عنوان ها اشنایی ندارم.اگه یکی از دوستان کمک کنه عناوینی رو که توی این مدت اومده بهم بده خیلی ممنون میشم.همچنین اینکه چه عنوان هایی قراره بیاد.اخه الان مثل ادمی شدم که 6 ماه توی غار بوده :-s

سلام دوستان.خوبید؟این اولین پستم بعد از حدود 6-7 ماه هست.اخه کل این مدت از بازی دور بودم به علت یکی از بزرگترین مشکلات زندگی.کنکور.الان که اومدم اصلا با عنوان ها اشنایی ندارم.اگه یکی از دوستان کمک کنه عناوینی رو که توی این مدت اومده بهم بده خیلی ممنون میشم.همچنین اینکه چه عنوان هایی قراره بیاد.اخه الان مثل ادمی شدم که 6 ماه توی غار بوده :-s

این عناوین رو میتونی امتحان کنی...

L.A Noire
Shadow of the Damned
BulletStorm
Mortal Kombat
CRYSIS 2
Dirt 3
Portal 2
Call of Juarez:The Cartel
HD Trials
Dead Space 2
Deus Ex:Human Revolution

سه بازی برای اخر تابستون در نظر دارم تا 20 اینا
1-red dead rempetion
2-gta episode from libirity city
3-deus ex
نظرتون چیه؟ با ماشین بازی و سبک الان بیشتر از اسب و... لذت میبرم

سلام دوستان.خوبید؟این اولین پستم بعد از حدود 6-7 ماه هست.اخه کل این مدت از بازی دور بودم به علت یکی از بزرگترین مشکلات زندگی.کنکور.الان که اومدم اصلا با عنوان ها اشنایی ندارم.اگه یکی از دوستان کمک کنه عناوینی رو که توی این مدت اومده بهم بده خیلی ممنون میشم.همچنین اینکه چه عنوان هایی قراره بیاد.اخه الان مثل ادمی شدم که 6 ماه توی غار بوده
\
من یه سوالی تو مایه های همین دوستمون دارم فقط بازی های قشنگ از 1 سال و 3 ماه پیش :-s:d تا الان رو میخواستم

alan wake
read dead redemption
deus ex
crysis 2
call of jouarez bound in blood
fe3r
shadow of damned
Red Faction : Armageddon
L.A. Noire - 3 Discs
DiRT 3
Triple Pack : Xbox Live Arcade Compilation
Portal 2
Mortal Kombat
Shift 2 : Unleashed
[TABLE="class: alternate_rows"]
[TR="class: even"]
[TD="width: 272, align: center"]Top Spin 4

[/TD]
[TD="width: 200, align: center"][/TD]
[TD="width: 143, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR="class: odd"]
[TD="width: 60, align: center"]Homefront
Bulletstorm
Dead Space 2 - 2 Discs

Need For Speed : Hot Pursuit

[/TD]
[TD="width: 272, align: center"]Assassin's Creed : Brotherhood [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

جیگر هات پور سوییت دونفره نمیشه

---------- نوشته در 11:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

need for speed hot p - split second -blur میتونی از اینا لذت ببری
جیگر هات پور سوییت دونفره نمیشه
من یه بازی ماشین فانتزی می خوام که توش تیر و این جور چیزا باشه . در ضمن 2 نفره هم بشه
pam هم قشنگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or