من هم سوال ایشون را داشتم fahrenheit بصورت دیسک عرضه شده؟ من خودم بعید میدونم فکر میکنم بصورت دانلود از شبکه است

سلام دوستان.خوبید؟این اولین پستم بعد از حدود 6-7 ماه هست.اخه کل این مدت از بازی دور بودم به علت یکی از بزرگترین مشکلات زندگی.کنکور.الان که اومدم اصلا با عنوان ها اشنایی ندارم.اگه یکی از دوستان کمک کنه عناوینی رو که توی این مدت اومده بهم بده خیلی ممنون میشم.همچنین اینکه چه عنوان هایی قراره بیاد.اخه الان مثل ادمی شدم که 6 ماه توی غار بوده![]()
ممنون لطف کردیاین عناوین رو میتونی امتحان کنی...
L.A Noire
Shadow of the Damned
BulletStorm
Mortal Kombat
CRYSIS 2
Dirt 3
Portal 2
Call of Juarez:The Cartel
HD Trials
Dead Space 2
Deus Ex:Human Revolution
خوبه همینارو بازی کنسه بازی برای اخر تابستون در نظر دارم تا 20 اینا
1-red dead rempetion
2-gta episode from libirity city
3-deus ex
نظرتون چیه؟ با ماشین بازی و سبک الان بیشتر از اسب و... لذت میبرم

\سلام دوستان.خوبید؟این اولین پستم بعد از حدود 6-7 ماه هست.اخه کل این مدت از بازی دور بودم به علت یکی از بزرگترین مشکلات زندگی.کنکور.الان که اومدم اصلا با عنوان ها اشنایی ندارم.اگه یکی از دوستان کمک کنه عناوینی رو که توی این مدت اومده بهم بده خیلی ممنون میشم.همچنین اینکه چه عنوان هایی قراره بیاد.اخه الان مثل ادمی شدم که 6 ماه توی غار بوده
:d تا الان رو میخواستمجیگر هات پور سوییت دونفره نمیشهneed for speed hot p - split second -blur میتونی از اینا لذت ببری
pam هم قشنگهمن یه بازی ماشین فانتزی می خوام که توش تیر و این جور چیزا باشه . در ضمن 2 نفره هم بشه