من خودم همچین مودی ندیدم و امتحان نکردم ولی فکر کنم بشه spli screen
سر خوردن روی میزها ، راه رفتن روی میله های پله ها ، حرکت پا به دیوار و دایو اساسینی ، پایین اومدن با طناب و در عین حال تیر اندازی کردن به علاوه slow motion صحنه های بی بدیلی رو خلق میکنه ، توی بازی شیرجه های مکس پینی تعبیه شده که به وفور ازش استفاده خواهید کرد و یکی از ارکان مهم بازیه بعلاوه سیستم کاور گیری هم موجوده که قطعا به کیفیت گیرز نیست ولی خوبه زیاد اذیت نمیکنه ، دوتا نوار بالای صفحه هست که یکیش واسه سلامتی کاراکتره و یکیش هم واسه حرکت صحنه آهسته ـست که به بهتر تیر اندازی کردن کمک میکنه ؛ چند تا ابتکار جالب داره اونم یه نوار دایره ای که گوشه پایین سمت چپ هست که با کشتن دشمن ها بصورت پشت سر هم (یا به اصطلاح کمبو) پر میشه که باهاش میتونید 4 کار مختلف انجام بدید اولیش پر کردن خونه که با دی پد چپ کار میکنه دومیش حرکت حماسیه تیر دقیقه که وقتی دی پد بالا رو بزنید دوربین روی اسلحه میاد وقتی شما شلیک میکنید تیر بصورتی که دوربین روش قفل میشه مولوکولهای اکسیژن رو پاره میکنه به مخ یا هر جای دیگه دشمن اصابت میکنه و طرف رو به دیار باقی هدایت میکنه دوتا حرکت دیگه رو واسه من آزاد نکرده اما بعد از آنلاک شدن بهتون میگم ؛ بعضی موقعها که کات سنس نشون میده شخصیت اصلی بین چند نفر گیر میوفته و باید در عین حال که دشمنا در حال تیر زدن هستند باید هم جاخالی بدید هم تیراندازی کنید که خیلی باحاله ، اسلحه های مختلفی از جمله smg ها pistol ها و شات گان و مسلسل و بازوکا و ... توی بازی هست یک سری desert eagle طلایی رنگ هم هست که با یه تیر ملتو میترکونه در کل سیستم تیر اندازی بازی جوریه که بعضی موقعها ازش لذت فراوونی میبرید .
واقعا یه خسته نباشید خوب باید بهت بگم ! بابا عجب حالی داشت ها ا ا ا .ای ولبازی Knights Contract هم تموم کردم.این دو سه تا باس آخریش سخت شده بود
به نظرم که بازیه خوبی بود و یکم باید صبرت زیاد باشه چون نصف دوم بازی خیلی بازی بهتر میشه
کلا 12-13 ساعت هم گیم پلی داره
اره بازی خوبی بوددوستانی که توی امر خطیر گیم به پیسی خوردن (:d) به بازی stranglehold هم نیم نگاهی داشته باشن . بازی سوم شخص شوتره ، midway ناشره ـشه ، توی نوامبر سال 2007 اومده ولی با این حال گرافیک قابل قبولی داره و مطمئنا حالتون بهم نمیخوره ، گرافیک چهره شخصیتهای اصلی خوب کار شده دشمنها هم بدک نیستن بافتها هم متوسط هستند ؛ بازی کلا اکشنه و هیچ معما یا چیز خاصی نداره ، داستان کلیشه ای کشته شدن همکار ، عملیات منحل کردن باندهای قاچاق و از این حرفاست . این بازی از اون عناوینی هست که احتمالا یه بار تمومش کنید اما تا دلتون بخواد سرشار از حماسه ـستسر خوردن روی میزها ، راه رفتن روی میله های پله ها ، حرکت پا به دیوار و دایو اساسینی ، پایین اومدن با طناب و در عین حال تیر اندازی کردن به علاوه slow motion صحنه های بی بدیلی رو خلق میکنه ، توی بازی شیرجه های مکس پینی تعبیه شده که به وفور ازش استفاده خواهید کرد و یکی از ارکان مهم بازیه بعلاوه سیستم کاور گیری هم موجوده که قطعا به کیفیت گیرز نیست ولی خوبه زیاد اذیت نمیکنه ، دوتا نوار بالای صفحه هست که یکیش واسه سلامتی کاراکتره و یکیش هم واسه حرکت صحنه آهسته ـست که به بهتر تیر اندازی کردن کمک میکنه ؛ چند تا ابتکار جالب داره اونم یه نوار دایره ای که گوشه پایین سمت چپ هست که با کشتن دشمن ها بصورت پشت سر هم (یا به اصطلاح کمبو) پر میشه که باهاش میتونید 4 کار مختلف انجام بدید اولیش پر کردن خونه که با دی پد چپ کار میکنه دومیش حرکت حماسیه تیر دقیقه که وقتی دی پد بالا رو بزنید دوربین روی اسلحه میاد وقتی شما شلیک میکنید تیر بصورتی که دوربین روش قفل میشه مولوکولهای اکسیژن رو پاره میکنه به مخ یا هر جای دیگه دشمن اصابت میکنه و طرف رو به دیار باقی هدایت میکنه دوتا حرکت دیگه رو واسه من آزاد نکرده اما بعد از آنلاک شدن بهتون میگم ؛ بعضی موقعها که کات سنس نشون میده شخصیت اصلی بین چند نفر گیر میوفته و باید در عین حال که دشمنا در حال تیر زدن هستند باید هم جاخالی بدید هم تیراندازی کنید که خیلی باحاله ، اسلحه های مختلفی از جمله smg ها pistol ها و شات گان و مسلسل و بازوکا و ... توی بازی هست یک سری desert eagle طلایی رنگ هم هست که با یه تیر ملتو میترکونه در کل سیستم تیر اندازی بازی جوریه که بعضی موقعها ازش لذت فراوونی میبرید .
این بازی در تاریخ 19 سبتامر 2007 از ign نمره 8.1 از 10 رو گرفته و جزو بازیای خوب اون زمان بوده ، در کل به نظرم عنوان متوسط رو به خوبی هست که یه جذابیتهای هم داره و ارزش یبار تموم کردن رو داره ، توی این وانفسای بازی بهتره برید سراغش که تا چند وقت دیگه بازیای توپ تو راهن ، موفق باشیم .
آره اون دیگه خیلی قدیمی شده من رو پی سی تمومش کردم سه تا دی وی دی بوداره بازی خوبی بود اما فکر نکنم الان کسی بتونه اونو بازی کنه چون دیگه خیلی قدیمی و کهنه شده
سلام یک انتقاد خیلی تند این darkness هم بازی بود به ما معرفی کردین ما نمیدونیم داریم fps میزنیم یا معمایی بازیش از silint hill سختره به هر جا میرسی هی باید فکر کنی کجایی اعصاب ادم میریزه بهم نمیدونی کجا باید بری یکجا میرسی راه بسته میشه.. هیچکس هم تو تایپک بازی به ادم کمک نمیکنه ولی با جو ش خیلی حال کردم گرافیکش هم خوبه ولی اسلحه ها اینها اصلا به کار نمیان فقط خون خود jacki خیلی کمه دو تا تیر میخوری صفحه قرمز و فرت منظورم hud فعلا
واقعا یه خسته نباشید خوب باید بهت بگم ! بابا عجب حالی داشت ها ا ا ا .ای ول
مکس پین هم مگه توش غول و هیولا داشت ؟؟!؟! همه آدم بودن ، اونجوری هم که شما میگی بد نیست ولی بهر حال هر کس یه نظری داره .اگه بی بازی هم موندین به نظر من سراغش نرید ! باز اگه دو سال پیش بود یه حرفی !
به نظر من خیلی مسخرست وقتی تمامیه کرکتر های بازی انسان باشن ولی وقتی میرسی به باس مرحله (که اون هم انسان) health ــش دو برابر میشه و این یعنی بی معنی.
اما گرافیکش در زمان عرضه خوب بود و همینطور فیزیک بازی,اما بازی از نظر خط داستانی و گیم پلی اصلآ جالب نبود چون داستانش که کاملا ابکی بود و گیم پلی هم که اوایل بازی جالب به نظر میومد طولی نمیکشید که کاملآ تکراری میشد و حوصله ی ادم سر میرفت ...