بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

بهترین گزینه splinter cell conviction است فوق العاده لذت بخش
بازی هایی با داستان های کمدی تیره مثل shadows of damned یا دیالوگ های کمدی زیبا مثل portal 2 سبک acton adventure ???

دوستان بازي Co-Op آفلاين ميخواستم كه اكشنش در حد Gears Of War باشه!در ضمن Army Of Two رو هم انجام دادم!

رزیدنت اویل 5 بهترین گزینه برای دونفره ی آفلاینه .
البته اگر halo 3 و halo reach رو بازی نکردی که اول این دوتا رو برو که هم تک نفره و هم دونفره از بازیهای بی نظیری هستند که بازی نکردنش بر هر گیمری حرامه !
بازی kan & linch dog days هم گزینه ی خوبیه .

عجب قحطی ای شده ها !
نشستم دارم دوباره هیلو3 میزنم !
این سری هیلو هیچوقت تکراری نمیشن !
تایید میشه!
پیشنهاد گرون:دی
حتما حتما BRUTAL LEGENDS رو بازی کنید! ته خنده و گیمپلیه!
به هیچ وجه از دستش ندین!
پروژه های من فعلا ایناست :
BRUTAL LEGEND - MUA 2 -DRAGON AGE 2
دوتا اولی از دست چپ رو فعلا دارم بازی میکنم!

سبكش چيه؟
نمرت به بازي چنده؟
بروتال لجند رو میگی؟
اگه آره اکشن ادونچر هستش! نمرم هم 9 ـه تا اینجای بازی ! گرافیکشم ته خنده ـس!(منظورم طراحی دشمن هاست:)) فرز کن کله یارو قوطی مانند که پوز شتر داره=)) )
کلا ته بازی در ضمن مپ بازی بزرگه و OPEN WORLD هست!!
موقعی که هد زن ها دارن کار میکنن اگه نت خاصی رو بزنی(مث گیتار هیرو منتها 4 تا دکمه)یارت میشن! خیلی باحاله

خوب چه بازی قشنگی ÷یشنهاد می کنید؟!سبکش زیاد مهم نیست؟!
مینایی که تو دو پست بالام گفتم
--------------------
دوستان کلی فکر کردم یادم اومد:دی
بازیه commandos man of courage برا 360 نیومد؟ 3ـش چطور؟ من فط اوناییش که ایزومتریکه(دوربین از بالائخه)رو میخوام!
برا pc چطور؟ کلا ته بازی بودند:((

دوستان من به شدت دنبال بازی halo 2 هستم کسی میدونه از کجا می تونم گیرش بیارم !؟!؟ توی بازار که هیچکس نداره !
فرقی هم برام نداره نسخه ی PC باشه یا 360

دوستان يك سوال داشتم

بازي فيفا 11 در XBOX اسليم اينجانب شناخته نميشه و Open tray مي ده برعكس LC كه سريع اجرا ميشه ؟
كسي راه كاري داره ؟ چجوري؟
با تشكر از دوستان
:)

دوستانی که brutal legend بازی کردند کمک کنند :
من اون مرحله که برا اولین بار یاد میده روی اون روح ها fan base بسازی برای show ـت رو رد کردم(که دشمن هی حمله میکنه توم باید گروه آدم بسازی که razor girls و اون هد زن ها و موتوریا هستند) اونو رد کردم مرحله بعدش یه ماشین خیلی گنده ـس جلوشم اون رفیقمون که هدفون رو گوششه واستاده! بعد که باهاش حرف میزنم و now رو میزنم اون پاین مینویسه باید اسلحه بگیری؟ یه چی تو این مایه ها!!!!!
باید اون مرحله چیکار کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or