بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام دوستان راهنمایی برای خرید بهترین بازی دنیا

سلام دوستان نمیدونم بازی shenmue رومیشناسید یا نه این بازی بر روی دریمکست بود وبعد رویxbox1امد شما میتونید نسخه پال این بازی رو بگیرید واجرا میشود اطلاعات بازی این بازی برای من بهترین بازی بوده

بازی شنمو یک بازی خاص زیبا و دیدنی پدر شما به قتل رسیده توسط کسانی شما باید کار کنید پول در بیارید به شهر ها سفر کنید طبق ساعت به خانه برگردید بخوابید به سر کار بروید وچه ساعتی از خواب بیدار شوید شما در دهکدهایی هستید دراین بازی ادم تکراری اصلا وجود ندارد و از هر ادمی یک دانه است شما باید پرسو جو کنید با قاتلان بجگید تا به قاتل اصلی برسی این بازی فوق العاده س تا به حال بازی مثل این نیامده از بازی لذت ببرید اگر اینو بازی کنید تازه معنی بازی رو میفهمید از دست ندید;) تصاویر در تصاویر نمونهی کار کردن

97nsaqvhvcmy2jvwwkb8.jpg

v30oxtvb5rkvqq7lzy99.jpg

suaj9n2086m3fku2uio0.jpg

8st3dy1galyabjka3yav.jpg

8avtz1bas0dwmtp8kbb0.jpg

cjpamxvs2prb7ctjghqa.jpg

xrig8rlz2hsi1bseccxx.jpg

Shenmue سگا برای قاتل APP مراحل بازیها بود. البته ، آن را منادی حرکت صوتی به 3D با ماجراجویی صوتی ، و اکشن برتر مبارزه بازی را با تبادل نظر پرنیان. اما Shenmue بود به بازی که واقعا متقاعد کردن مردم را به فراتر از Playstations خود و نینتندو 64s حرکت می کند. بیش از یک بازی ویدیویی صرف است ، از آن برای خلق یک دنیای مجازی که از هر چیزی که قبل آمده بود را به واقعیت بسته رعایت شده بود ، در حالی که خودش را به عنوان حماسه ، تعاملی فیلم کونگ فو است.

متاسفانه ، بعضی چیز ها فقط به راه بیش از حد بلند پروازانه ثابت.

Shenmue -- به نام پس از یک درخت موجود در بازی دوم -- محصول یو سوزوکی و سگا AM2 تیم او ، که قبلا برای بازدید بازی مانند Virtua جنگنده بود شناخته شده است. این سری با برخی از ایده های فوق العاده بزرگ است ، اما برخی از آنها کار می کنند بهتر است در تئوری از آنها در عمل می کنید. اگر شما برای قرار دادن Shenmue را به یک ژانر ، آن را عبور جایی بین PC - سبک بازی های ماجراجویی و RPGs ژاپنی. اما بر خلاف بازی های ماجراجویی ، به ندرت هر پازل های واقعی برای حل وجود دارد. و در حالی که برخی از مبارزه وجود دارد ، مطمئنا در خط مقدم نیست. در واقع ، بیشتر از آنچه شما انجام می دهند حول کمی بیشتر از واکشی questing. در عوض ، Shenmue تمرکز تمام اکتشاف و اتمسفر ، همه چیز در مورد تکثیر پیچیدگیهای دنیای واقعی و قرار دادن آنها را در شکل دیجیتال به خود میگیرند. اولین بازی ویژگی های فوق العاده دقیق ، تفریح ​​از شهر ژاپنی Yokosuka 3D به ، و آن را به عنوان نزدیک شما می توانید حومه واقعی ژاپنی به کاوش بدون هر در واقع بازدید از کشور است. شما می توانید به هر کسی که در خیابان صحبت می کنید ، هر یک از آنها دارای مدل های شخصیت منحصر به فرد ، صداها ، و برنامه های. (راهنمای استراتژی حتی شامل شرح حال کامل برای هر NPC واحد ، حتی آنهایی که هر چیزی که مفید به گفتن نیست هرگز.) شما می توانید مشاغل کوچک ، دریافت و ضایعات نقدی خود را با خرید نوشابه از دستگاه های سکه ای ، جای خود غلت بزنید سکه های 100 ین برای خرید اسباب بازی کپسول و آویزان در بازی ها در تمام طول روز بازی کلاسیک قدیمی سگا. هر روز قابل اجرا بر روی یک تایمر ، در ساعات اولیه صبح آغاز شد. عنوان آن را به شب رشد می کند ، غروب آفتاب ، و هنگامی که آن را تبدیل تاریک ، خیابان ها خالی است. شرایط آب و هوایی تغییر روز به روز ، و حتی گزینه ای است که تکرار شرایط واقعی زندگی واقعی آب و هوا Yokosuka در سال 1986 وجود دارد. بازی دوم این است که پر از این جزئیات است ، اما به جای آن در هنگ کنگ صورت می گیرد و بخشی از چین است.

سگا رفت به طول های بزرگ برای جلوگیری از Shenmue به عنوان نشاندار همه RPG و به جای آن به عنوان "آزاد" (سرگرمی های کامل چشم راکتیو) به آن اشاره شد ، چرا که آن را به شما آزادی کامل در مورد چگونگی به شما پیشرفت بود ، در حالی که به عنوان نزدیک به واقعیت که ممکن است. مشکل عمده با Shenmue این است که ، البته ، واقعیت گاهی اوقات می تواند خیلی خسته کننده باشد. بیشتر از Shenmue حول محور انجام کار پلیسی ، که تقریبا به عنوان جالب نیست تا شما را در تلویزیون می بینیم. را اجرا می کنید در اطراف و بازجویی از افراد تصادفی ، تا شما را پیدا کسی می داند که آنچه را که آنها در حال صحبت کردن در مورد ، سپس دستورالعمل های خود ، و سپس تکرار. این بدتر وقتی که ، به منظور پول درآوردن ، شما مجبور به گرفتن شغل -- که معمولا ثابت می شود به عنوان فوق العاده خسته کننده به عنوان آن را در زندگی واقعی است. به عنوان مثال ، بخش زیادی از Shenmue اصلی شامل حرکت به اطراف جعبه را با یک جرثقیل می باشد. خوشبختانه ، برخی از توالی های مبتنی بر عمل را به ماجراجویی کمی هیجان انگیز تر وجود دارد.

QTE مخفف رویداد تایمر سریع و مورد استفاده قرار گیرد برای دادن بازیکن حس تعامل در صحنه سینما است. در طول مبارزه و یا تعقیب توالی ، دکمه های مختلف را بر روی صفحه نمایش فلش ، و شما نیاز به سرعت واکنش نشان می دهند به دستورات آنها. اگر شما دکمه درست در درون محدودیت زمانی (معمولا دوم یا دو) ضربه شما موفق شود ، اما هنوز و شما شکست. اغلب عدم موفقیت و شما نیاز به ترتیب و توالی به از ابتدا شروع. این توالی به طور مستقیم از بازی Laserdisc قدیمی مانند آشیانه اژدها قرض گرفته است ، اما از آن زمان به بعد در بازی های دیگر مانند (به اثر مشابه) Resident Evil نیز کپکام 4 و خدا از جنگ سونی استفاده می شود.

توالی های مبارزه بسیار نادر است ، اما شگفت آور به خوبی انجام شده است. این Shenmue به خاطر قرض موتور جنگنده Virtua ، هر چند آن را ساده آن را کمی و خندق دکمه دفاع در محل جاخالی دادن و پرتاب حرکت می کند. بر خلاف جنگنده Virtua ، شما معمولا می خواهید بیش از یک دشمن در یک بار مبارزه ، و در نتیجه برخی از brawls شدیدا چشمگیر 3D. تعدادی از subquests دور کشف کتیبه ها حرکت می کنند ، که اجازه می دهد تا مانورهای پیچیده تر به اعدام می شود. به طور طبیعی این سطح حیرت انگیز از جزئیات ، زمان هم مقدار متمایل به توسعه و مقدار بسیار عظیمی از پول است. مفهوم اولیه Shenmue می رود تا سال 1994 ، زمانی که یو سوزوکی سفر به چین برای انجام تحقیقات برای بازی Virtua جنگنده خود را بعد. در آن زمان این بود که به یک اسپین آف از این سری ، و حتی Virtua جنگنده RPG برای یک دوره از زمان لقب ، به عنوان بازی Yuki آکیرا از VF به عنوان شخصیت اصلی است. در نهایت ، این راه را به پروژه برکلی ، فرار از آکیرا و جایگزینی آن با یک شخصیت به دنبال مشابه ، جوان هنرمند رزمی ریو Hazuki. پلت فرم انتخاب زحل سگا بود ، اما این سیستم نزدیک شدن وفات خود را ، و آنها نیاز به قدرت بسیار گرافیکی تر برای رسیدن به اهداف خود است. از این رو بازی به مراحل بازیها منتقل شده بود و آنچه که همه ما به عنوان 70 + میلیون دلار بازی ، Shenmue می دانند.

در ابتدا به مجموع شانزده فصل در حماسه Shenmue وجود دارد. بازی اول در کل فصل اول ، شامل اما فروش تا حدودی قریب به اتفاق ، وادار کردن سوزوکی به مقیاس این طرح و ترکیب برخی از فصل را به یک بازی تک. فصل دوم -- به معنای محل بر روی قایق از ژاپن به هنگ کنگ -- را به طور کامل نادیده بود و Shenmue II شامل فصل های سوم ، چهارم و پنجم است. متاسفانه ، Shenmue II فروش نیست تا انتظارات یا ، و مجموعه کامل متوقف شد.

چرا چنین نشد موفق؟ برای استارت ، بسیاری از علاقهمندان به بازی سرعت یخبندان و عمدی تبدیل شد. همانطور که در بالا ذکر شد ، یک جهان فوق العاده به اکتشاف وجود دارد ، اما آن را بسیار سریع اجرا می شود خارج از چیزهای جالب است. بزرگ دیگر به نوبه خود شاهد بودند. ریو اطراف حرکت ناشیانه مانند نوعی از ربات است. و ایده درخشان که بود او را با پد دیجیتالی کنترل؟ چوب آنالوگ بوده ام انتخاب ایده آل ، اما در اینجا فقط می سازد او را به اطراف نگاهی بیاندازیم. ماشه L ریو می کند اجرا شود ، حتی بدون استفاده از پد ، با بیشتر بی فایده می سازد. مطمئنا ، این است unplayable نیست ، اما یکی باید به استاد هنر از راه رفتن در اطراف برای جلوگیری از افتادن در خطرناک ترین دشمن ریو : گوشه. حرکت کاراکتر ، که یکی از چیزهایی که اساسی ترین تقریبا در هر بازی ، نباید این باشد که مشکل.

علاوه بر این ، Shenmue در آمریکا در فصل تعطیلات سال 2000 آمد ، درست زمانی که پلی استیشن 2 و مراحل بازیها بود به از دست دادن زمین به کرگدن سونی پرده برداری شد. علاوه بر این ، فقط یک سال بعد در سال 2001 آمد اتومبیلدزدی بزرگ 3. آن ، بیش از حد در خدمت به تکرار یک شهر واقعی زندگی را در فرمت دیجیتال ، اما آن را بسیار گسترده تر در محدوده بود و بسیاری از جزئیات دقیق Shenmue فاقد. با این حال ، این به نظر نمی رسد به زحمت میلیونها نفر آن را خریده -- نه تنها آن را خیلی بیشتر کاربر پسند ، اما اجازه پارسه به دیوانه rampages قتل های خشونت آمیز ، در حالی که Shenmue فقط به ارائه تعداد زیادی از قدم زدن در اطراف و صحبت کردن با مردم است.

لطفا توجه داشته هشدار داد که بازی های بسیاری در این بررسی ها وجود دارد ، اما این بیت ها قسمتی از چه چیزی باعث Shenmue چنین یک سری بازی به یاد ماندنی. با احتیاط ادامه دهید.

فصل اول از Shenmue در نوامبر 29، 1986، آغاز می شود با ریو شاهد مرگ پدرش در دست یک مرد در یک ساز و برگ چینی. این انسان، ظالم و بی عاطفه، به دنبال آینه ققنوس، عتیقه مرموز برخوردار شده توسط بزرگ خاندان Hazuki. آینه سرقت رفته است، و Iwao چپ به مرگ شده است.

روز بعد، ریو یاطاقان ¬ های خود را جمع آوری و شروع به تحقیق در شهر Yokosuka، به دنبال سرنخ است که می تواند او را به جلاد پدرش منجر شود. در نهایت به او می آموزد که مرد به نام های شبکه دی، یکی از اعضای مافیای چین، و او ممکن است با گروهی از اشرار محلی به نام فرشتگان دیوانه همراه است. سپس، پس از چند روز از تحقیقات بی فایده، ریو دریافت نامه ای که برای پدرش بود. این است که در آن طرح در واقع شروع می شود، به عنوان ریو مردی به نام استاد چن می داند که همه چیز در مورد دی های شبکه، و آینه ققنوس و اژدها را می یابد. ریو باید به هنگ کنگ سفر است، اما متاسفانه بلیط هواپیما راهی برای خروج از درک او، بنابراین در نهایت می شود یک کار در بندر و snags سفر بر روی یک قایق.

گرافیک برای من مهم نیست چون بازی قدیمیه فقط داستان مهم که ادم توش غرق شه داداش بعد اگه اتباه نکنم بازی برای shinji mikami بزرگ است انگیلیس است یا زیر نویس داره؟ اگه نه که هیچی از زبان ژاپنی نه چیزی میفهمم نه ...
برای ترجمه داستان از ترانسلیت ها استفاده کردی چون همه فعل ها قاطی شده اصلا کسی داستان رو بخواد بفهمه هم نمیفهمه من که نفهمیدم ولی به نظرم اصلاحش کن و داخل sp قرار بده

گرافیک برای من مهم نیست چون بازی قدیمیه فقط داستان مهم که ادم توش غرق شه داداش بعد اگه اتباه نکنم بازی برای shinji mikami بزرگ است انگیلیس است یا زیر نویس داره؟ اگه نه که هیچی از زبان ژاپنی نه چیزی میفهمم نه ...
برای ترجمه داستان از ترانسلیت ها استفاده کردی چون همه فعل ها قاطی شده اصلا کسی داستان رو بخواد بفهمه هم نمیفهمه من که نفهمیدم ولی به نظرم اصلاحش کن و داخل sp قرار بده
داستان رو تو خوده بازی هم میفهمی منم همینجور ولی بازی اصلا این بازی تحولی در دنیای بازی است:d بازی رو بگیر برنج بخاطر اینکه چرا زودتر نگرفتیش:d

spider man web of shadows رو نخرید! آخرش مسخره ـس!اکت 3ـش رو مخ ترین قسمت بازیه! wolverine هیولا شده بود اصلا طرفش بدون آپگرید نمیشد رفت! بلاخره امروز آشغال رو تموم کردم!
فعلا بهترینا : halo 3 - marvel ultimate alliance 2

خیلی قدیمیه فکر نکنم گیر بیاد حالا اگه شما جایی رو میشناسی پیغام خصوصی کن
من دارمش روی دی وی دی 9 هم هست اما روی 360 ام اجرا نمیشه.درایوم هم لایتون 93 هست.چیکار کنم؟

من دارمش روی دی وی دی 9 هم هست اما روی 360 ام اجرا نمیشه.درایوم هم لایتون 93 هست.چیکار کنم؟
ایول ;) اجرا نمیشه باید پچ بشه سخت است باسد original باشه روی xbox اگر دستگاه پال اگه هست باید بازی هم پال باشه ولی باید پچ بشه من دارمش بازی روشماره 2 ولی هنوز به من نرسیده دوستان دنبالش رو بگیرید/:):d

ایول ;) اجرا نمیشه باید پچ بشه سخت است باسد original باشه روی xbox اگر دستگاه پال اگه هست باید بازی هم پال باشه ولی باید پچ بشه من دارمش بازی روشماره 2 ولی هنوز به من نرسیده دوستان دنبالش رو بگیرید/:):d
چه جور پچش کنم؟(واسه منم شماره II) هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or