aragorn
کاربر سایت
چرا یه بازیه درست حسابی نمیاد تو بازار بریم بگیریم؟ تا کی باید واسه اولین بازی پدر مادر دار صبر کرد؟
من از فرط بی بازیی رو آوردم به Eternal Sonata . به نظر شماها بازی به درد بخور و با ارزشی هست؟
کسی نظری نداره؟!
چرا یه بازیه درست حسابی نمیاد تو بازار بریم بگیریم؟ تا کی باید واسه اولین بازی پدر مادر دار صبر کرد؟
من از فرط بی بازیی رو آوردم به Eternal Sonata . به نظر شماها بازی به درد بخور و با ارزشی هست؟
یکی هم این بازی left4dead رو من بازی نکردم . در چه حدی هست ؟ ارزش بازی کردن داره ؟
در مورد این بازی های دو بعدی یه راهنمایی میخوام . کسی بازی کرده ؟ مثلا همین بازی های Braid یا همون نقطه خور که اونقدر هم امتیازاتشون بالاست . بدرد میخوردن ؟
یکی هم این بازی left4dead رو من بازی نکردم . در چه حدی هست ؟ ارزش بازی کردن داره ؟
L4D رو هم 1 و هم 2 بازی قشنگی هستن.من تازه دو رو گرفتم به نظرم برای این ایام بدون بازی خیلی سرگرم کننده هستش.حس خوبی به آدم میده.یک حس ترس که همیشه وجود داره.در مورد این بازی های دو بعدی یه راهنمایی میخوام . کسی بازی کرده ؟ مثلا همین بازی های Braid یا همون نقطه خور که اونقدر هم امتیازاتشون بالاست . بدرد میخوردن ؟
L4D کجاش آنلاینه!؟ نکنه مد هاشو میگی؟Braid فکریه قشنگه یا لیمبو که یکی از بهترین ها هست
left4dead هم 1 و 2 من بازی کردم خیلی خوشم اومد ولی آنلاین هست!

آقا من باورم نمیشه اگه میشه یه عکس دو نفرش رو بزارین چون من یک بار بازی کردمش ولی امتحان نکردم که ببینم دو نفره میشه یا نه و باید دوباره بخرمش . دو نفره ی آفلاین هاآره داداش همه Call of Duty ها رو میشه اینطوری تا 4 نفر بازی کرد
داداش منظور شما از اینکه دو نفره میشه دقیقا جیه؟آقا من باورم نمیشه اگه میشه یه عکس دو نفرش رو بزارین چون من یک بار بازی کردمش ولی امتحان نکردم که ببینم دو نفره میشه یا نه و باید دوباره بخرمش . دو نفره ی آفلاین ها
منظورت اینه که صفحه از وسط نصف بشه؟ آره داره همشون دارن منتها تو قسمت آنلاین یا مولتی پلیر باید گزینشو پیدا کرد و 4 نفره هم میشه ( چه با 4 دسته چه با 4 نفر در اینترنت)آقا من باورم نمیشه اگه میشه یه عکس دو نفرش رو بزارین چون من یک بار بازی کردمش ولی امتحان نکردم که ببینم دو نفره میشه یا نه و باید دوباره بخرمش . دو نفره ی آفلاین ها

منکه نگفتمداداش اینطوری که شما میگید امتیازات بازی باید همه زیر65 باشه:d
از 74 تا نقد نمره 81 گرفته ها!!
این چک پوینت رو که گفتید دیگه اینطوری ها هم نیستش داداش.بعضی از جاها اینطوری میشد![]()

من منظورم این بود آنلاینش حال میده وگرنه solo یه مپ رو که رفتی خسته کننده میشهL4D کجاش آنلاینه!؟ نکنه مد هاشو میگی؟
BRAID هم رو PC بازی کردم نامفهوم بود برام! زمانو برمیگردون یه تیکه پازل میگرفت میذاشت اونجا برمیگشت
لیمبو تکه!
L4D بی ارزشه! چون فقط درحد 1 ماه ارزش داره! و ارزش واقعیش به آنلاینشه![]()