بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

اکثر بازی ها که رفت واسه 2012 منظورت از بازی با ارزش eternal sonata است؟ یا کلی گفتی؟
اگه کلی که بازی خوب زیاد نیست البته مثل این که coj رو میشه تا اخر تحمل کرد و f3ar و shadow of damned اینا هم هستن و و eternal sonata نظری ندارم اصلا نمیدونم چجور بازی هست دوستان میگن..

در مورد این بازی های دو بعدی یه راهنمایی میخوام . کسی بازی کرده ؟ مثلا همین بازی های Braid یا همون نقطه خور که اونقدر هم امتیازاتشون بالاست . بدرد میخوردن ؟

یکی هم این بازی left4dead رو من بازی نکردم . در چه حدی هست ؟ ارزش بازی کردن داره ؟

در مورد این بازی های دو بعدی یه راهنمایی میخوام . کسی بازی کرده ؟ مثلا همین بازی های Braid یا همون نقطه خور که اونقدر هم امتیازاتشون بالاست . بدرد میخوردن ؟

یکی هم این بازی left4dead رو من بازی نکردم . در چه حدی هست ؟ ارزش بازی کردن داره ؟

Braid فکریه قشنگه یا لیمبو که یکی از بهترین ها هست
left4dead هم 1 و 2 من بازی کردم خیلی خوشم اومد ولی آنلاین هست!

L4D رو هم 1 و هم 2 بازی قشنگی هستن.من تازه دو رو گرفتم به نظرم برای این ایام بدون بازی خیلی سرگرم کننده هستش.حس خوبی به آدم میده.یک حس ترس که همیشه وجود داره.
علاوه بر این هوش مصنوعی سایر اعضای تیم هم واقعاً بر عکس خیلی از بازی های این سبک خیلی خوب طراحی شده.
من که پیشنهاد می کنم شماره 2 رو بگیر.

Braid فکریه قشنگه یا لیمبو که یکی از بهترین ها هست
left4dead هم 1 و 2 من بازی کردم خیلی خوشم اومد ولی آنلاین هست!
L4D کجاش آنلاینه!؟ نکنه مد هاشو میگی؟
BRAID هم رو PC بازی کردم نامفهوم بود برام! زمانو برمیگردون یه تیکه پازل میگرفت میذاشت اونجا برمیگشت:|
لیمبو تکه!
L4D بی ارزشه! چون فقط درحد 1 ماه ارزش داره! و ارزش واقعیش به آنلاینشه:|

آره داداش همه Call of Duty ها رو میشه اینطوری تا 4 نفر بازی کرد
آقا من باورم نمیشه اگه میشه یه عکس دو نفرش رو بزارین چون من یک بار بازی کردمش ولی امتحان نکردم که ببینم دو نفره میشه یا نه و باید دوباره بخرمش . دو نفره ی آفلاین ها

آقا من باورم نمیشه اگه میشه یه عکس دو نفرش رو بزارین چون من یک بار بازی کردمش ولی امتحان نکردم که ببینم دو نفره میشه یا نه و باید دوباره بخرمش . دو نفره ی آفلاین ها
داداش منظور شما از اینکه دو نفره میشه دقیقا جیه؟

ببین اگه منظورتون این باشه که دو نفره(آفلاین)باری رو تموم کنید و قسمت مرحله هاشو برید باید بگم که فقط شماره 5 این قابلیت رو داشت(World At War) و بقیشون اینطوری نمیشه بازی رو تموم کرد

اگه منظورتون این بازی که دو نفره با هم مبارزه کنید(مثل داخل گیم نت ها)باید بگم که همه نسخه ها رو میشه 4 نفره بازی کرد

در ضمن مد هایی دیگه هم داخل چند سری بود مثل زامبی در شماره آخر و شماره پنجم که اونجا هم میشه دونفره بازی کرد و Spec OPS داخل MW2 که دو نفره میشه

منظورت اینه که صفحه از وسط نصف بشه؟ آره داره همشون دارن منتها تو قسمت آنلاین یا مولتی پلیر باید گزینشو پیدا کرد و 4 نفره هم میشه ( چه با 4 دسته چه با 4 نفر در اینترنت)

خوب منم الان VIDEO REVIEW NINJA GAIDEN 2 رئ گرفتمو دیدم! مشکلاتش برا من یکم رو مخ بود!
اولین مشکلش دوربین افتضاحه بازیه که واقعا تو ویدیو دیدم حالم گرفته شد
2 چک پوینت ها و سیو کردن بازیه که میگه اگه از یه غول شکست بخورین باید مرحله رو از اول برید
سختی بازی بینهایت بالاست و بالانس رعایت نشده!
باس های بازی نابود کننده و سختند!
گرافیک بازی خود یارو میگفت برا یه عنوان 2008 خیلی افتضاحه یه جاییش بود که انگار داری بازی ps2 بازی میکنی!
نتیجه : نمیگیرمش:دی
--------------------------------------------
red alert 3 - civilization revolution-
کودومشون?
--------------------------------------------
پیشنهادات:
MAFIA 2 - PRINCE OF PERSIA 5 - SPLINTER CELL 5 - HALO 3 - DRAGON AGE 2
فعلا با اینا سرگرم باشید

داداش اینطوری که شما میگید امتیازات بازی باید همه زیر65 باشه:d

از 74 تا نقد نمره 81 گرفته ها!!

این چک پوینت رو که گفتید دیگه اینطوری ها هم نیستش داداش.بعضی از جاها اینطوری میشد;)

داداش اینطوری که شما میگید امتیازات بازی باید همه زیر65 باشه:d

از 74 تا نقد نمره 81 گرفته ها!!

این چک پوینت رو که گفتید دیگه اینطوری ها هم نیستش داداش.بعضی از جاها اینطوری میشد;)
منکه نگفتم:دی تو نقد گفته!
بعدشم برا من جذابیت مهمه نه بدبختی!
ENSLAVED حالمو بهم زد! CASTEL VANIA تا اواسط دیسک 2 رفتم سخت شد نرفتم!
من جذاب آسون سرگرم کننده میخوام:(

به نظر من از بین این بازی هایی که شروین عزیز معرفی کرده halo کاملا سلیقه ای است پس یک تریلر و یا ویدیویی از بازی ببینید من که حالم به هم خورد از halo
و بقیه خوبند
من میخوام یک سری هم به homefront بزنم بخاطر سیاسی بودنش و اون روزنامه ها برنامه های اتی دولت امریکا رو شرح داده راهنمای همه روزنامه ها رو از کجا باید بگیرم
شما اشتباه میکنید اتفاقا اول ویدیو ریویو بازی منتقد میگه ninja gaiden is a grat game ولی یک سری اشکالات میگیره

L4D کجاش آنلاینه!؟ نکنه مد هاشو میگی؟
BRAID هم رو PC بازی کردم نامفهوم بود برام! زمانو برمیگردون یه تیکه پازل میگرفت میذاشت اونجا برمیگشت:|
لیمبو تکه!
L4D بی ارزشه! چون فقط درحد 1 ماه ارزش داره! و ارزش واقعیش به آنلاینشه:|
من منظورم این بود آنلاینش حال میده وگرنه solo یه مپ رو که رفتی خسته کننده میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or