بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

منکه نگفتم:دی تو نقد گفته!
بعدشم برا من جذابیت مهمه نه بدبختی!
ENSLAVED حالمو بهم زد! CASTEL VANIA تا اواسط دیسک 2 رفتم سخت شد نرفتم!
من جذاب آسون سرگرم کننده میخوام:(

واسه چی بازی آسون؟!:-o

من که همیشه دنبال یه بازی سختم اینطوری خیلی بیشتر حال میکنم>:d<

داداش منظور شما از اینکه دو نفره میشه دقیقا جیه؟

ببین اگه منظورتون این باشه که دو نفره(آفلاین)باری رو تموم کنید و قسمت مرحله هاشو برید باید بگم که فقط شماره 5 این قابلیت رو داشت(World At War) و بقیشون اینطوری نمیشه بازی رو تموم کرد

اگه منظورتون این بازی که دو نفره با هم مبارزه کنید(مثل داخل گیم نت ها)باید بگم که همه نسخه ها رو میشه 4 نفره بازی کرد

در ضمن مد هایی دیگه هم داخل چند سری بود مثل زامبی در شماره آخر و شماره پنجم که اونجا هم میشه دونفره بازی کرد و Spec OPS داخل MW2 که دو نفره میشه

آقا من اصلا درباره ی آنلاین حرف نمی زنم شما این دومی می گید که باید آنلاین بشم تا بتونم روبروی هم بازی کنیم آقا من دو تا دسته دارم که می خوام با داداشم البته آفلاین از اینا که صفحه از وسط نصف میشه یا رو به روی هم بازی کنیم یا اینکه با هم مرحله ها رو رد کنیم می خوام ببنی کدوماشون اینجوریند فرقی هم نمی کنه

ببین داداش داخل همون پست قبلی هم بهت گفتم

همه نسخه ها رو میشه دونفره بازی کرد(صفحه نصف بشه و روبه روی هم بجنگید با هم)
تنها نسخه ای که میشه دو نفره بازی رو تموم کرد نسخه پنجمه;)

ببین داداش داخل همون پست قبلی هم بهت گفتم

همه نسخه ها رو میشه دونفره بازی کرد(صفحه نصف بشه و روبه روی هم بجنگید با هم)
تنها نسخه ای که میشه دو نفره بازی رو تموم کرد نسخه پنجمه;)

خوب داداش اگه اینجوری باشه من میتونم صفحه ی اونو ببینم و برم از پشت بهش حمله کنم

خوب داداش اگه اینجوری باشه من میتونم صفحه ی اونو ببینم و برم از پشت بهش حمله کنم
خوب پس چی؟ فلسفه دونفره آفلاین اینه دیگه! هیچ راهی نداره! فردین بازیم نمیخواد در بیاری!:دی
یا آنلاین یا سیستم لینک!(که یک کنسول دیگه +یه تلویزیون میخواد:دی
دونفره COD اصلا حال نمیده! صفحه رییز میشه:دی!
کلا یا بیخیالش شو یا تحملش کن:|

واسه چی بازی آسون؟!:-o

من که همیشه دنبال یه بازی سختم اینطوری خیلی بیشتر حال میکنم>:d<
من دارم POP5 رو از اول بازی میکنم:دی بروتال لجند(:دی) رو دارم! اونو بازی کنم؟ یا نینجا رو بخرم:(
چیکار کنم:(( بازی نو میخوام:(( بازی خفن!

داداش خوب اونم تو رو میبینه:d

ببین کلا تنها راهی که میشه هیجان اینطوری بازی کردن رو حفظ کرد اینه که بری داخل تنظیمات و رادار رو عیر فعال کنی یا اینکه بر اساس همین که همیدگرو میبینید با هم بازی کنید:d

من دارم POP5 رو از اول بازی میکنم:دی بروتال لجند(:دی) رو دارم! اونو بازی کنم؟ یا نینجا رو بخرم:(
چیکار کنم:(( بازی نو میخوام:(( بازی خفن!

من که اصلا از این شاهزارده اصلا خوشم نیومد و همون یک بار که تموم کردم به زور بود!شاید شما خوشت بیادا

شما هم هبازی های قدیمی و جدید رو تموم کردی؟:-/

داداش خوب اونم تو رو میبینه:d

ببین کلا تنها راهی که میشه هیجان اینطوری بازی کردن رو حفظ کرد اینه که بری داخل تنظیمات و رادار رو عیر فعال کنی یا اینکه بر اساس همین که همیدگرو میبینید با هم بازی کنید:d

درسته اونم منو می بینه.مثلا تو یه م÷ یه جا کم÷ می کنیم و اینقد به هم تیر می زنیم و فلش و نارنجک می زنیم تا یکی بمیره.:dاما جدیدا ما 4 نفره بازی می کنیم و تو 4 نفره هیچ کی صفحه ی اون یکی رو نگاه نمی کنه چون زمین کوچیکه و همه همش با یکی رو به رو می شن.
تنها راهی که می شه هیجان بازی رو حفظ کرد اینه که همه اینا رو on بزاری و knife بازی کنی اینم خیلی حال می ده.
یه راه دیگه هم هست.شما برو cod:bo رو یگیر بعد به جای اینکه هم دیگه رو بکشید برید زامبیشو 2 نفره بازی کنید خیلی حال می ده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or