بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

اول از همه به بر وبچ بازی سنتر gta v رو تبریک میگم حتما میدونین که این بازی در سان اندریاس اتفاق میوفته به افتخار rockstar هیبیب هورااااااااااا::d

آقا کسی یک بازی پلتفرمر باحال می تونه به من معرفی کنه؟
چند وقتی میشه که بازی توی این سبک بازی نکردم و حالم بدجوری گرفته است.
اگه می تونید معرفی کنید و مارو از این حالت دربیارید.

آقا کسی یک بازی پلتفرمر باحال می تونه به من معرفی کنه؟
چند وقتی میشه که بازی توی این سبک بازی نکردم و حالم بدجوری گرفته است.
اگه می تونید معرفی کنید و مارو از این حالت دربیارید.

سلام.متاسفانه تو Xbox و PS 3 بازی های پلتفرمر زبادب پیدا نمیشه چه برسه به اینکه خوب باشه
اما در کل Deblob 2 هست و اون پکی که 3 تا بازی آرکید رو داره splosion man خیلی خوبه . ولی کلا بازی های پلتفرمر خوبش رو توی Xbox live باید دانلود کنی
اگر Wii داشتی الان یه عالمه پلتفرمر خوب داشتی

سلام.متاسفانه تو Xbox و PS 3 بازی های پلتفرمر زبادب پیدا نمیشه چه برسه به اینکه خوب باشه
اما در کل Deblob 2 هست و اون پکی که 3 تا بازی آرکید رو داره splosion man خیلی خوبه . ولی کلا بازی های پلتفرمر خوبش رو توی Xbox live باید دانلود کنی
اگر Wii داشتی الان یه عالمه پلتفرمر خوب داشتی
والا مشکل من هم همینه!ما پول داشتیم رفتیم Wii بخریم ولی با PS3 برگشتیم خونه:d
الان من بدجوری هوس Super mario و donkey kong کردم که خیلی بازی های باحالی بودن.حالا این deblob2 به پای اینهایی که من گفتم میرسه؟
اون پک سه تایی رو تمومش کردم.خیلی حال داد.مخصوصاً لیمبو.

اگه واقعیت رو بخایی این بازی حتی به پای شماره ی اولش که رو Wii اومد نمیرسه . دیگه حساب mario و dunky kung کاملا جداس . به نظر من هیچ بازی ای به پای این چندتا انحصاری wii نمیرسه . ولی خب اینم بد نیست
اما رو live بازی های خیلی خوبی میتونی دانلود کنی . مثل super meat boy یا shank البته اینا رو روی PC هم میتونی بازی کنی اما چنتا دیگه هستن که فقط رو لایوه . مثلا همین Outland که تازه منتشر شده و gamespot بهش 9 داده !!!!

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
یه بازی خوب می خوام !!!!
از 2 هفته پیش تا حالا portal 2 و mortal kombat و red faction رو تموم کردم حالا بی بازی موندم
ترجیحا بازی اکشن باشه بهتره
------------------------------------------------------------
راستی چرا تو تابستون امسال بازی خوب زیاد نمی اد ؟ همه بازی های خوب افتاده تو پاییز مثه GeOW و COD:MW3 و BF3 و batman arkham city

پیشنهاد به دوستان :
حتما SAINTS ROW 2 رو بازی کنید! بینظیره! پر از خلاقیت و سرگرمیه! از GTA SA هم سرگرم کننده تره!!
فقط 3 ماموریت اول دلتونو ممکنه بزنه ولی هرچی جلو تر برید باحال تر میشه!
من الان 42 در صدشم!

کلا تابستون امسال خشکسالیه بازیه!!

GeWO 3 هم اواخر شهریور میاد .وسطای تابستونم فقط بازی Driver شاید یه خورده جذاب باشه
به نظرم کلا تابستونا یه موج قحطی میاد!:d
امسال هم از سپتامبر به بعد بازی ها میان...........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or