بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

خوب borderlands رو هم بگیرم؟خوبه؟الان رو pc نصبه منتها چون pc ـیم خراب شده وسط بازی افت فریم میگیرم نمیتونم بازی کنم.
بگیرم بنظرتون؟قبلا تا یه جاییش رفتم که سگ ها ( skag ) ها حمله میکنند بعد میری پیش دکتره یه چیزی بهش میدی:دی
حالا شما بگین چطوره؟

خوب borderlands رو هم بگیرم؟خوبه؟الان رو pc نصبه منتها چون pc ـیم خراب شده وسط بازی افت فریم میگیرم نمیتونم بازی کنم.
بگیرم بنظرتون؟قبلا تا یه جاییش رفتم که سگ ها ( skag ) ها حمله میکنند بعد میری پیش دکتره یه چیزی بهش میدی:دی
حالا شما بگین چطوره؟

اون هیلو ها رو نگیر :دی فعلا بازی بهتر هم هست
Borderland شاید باورت نشه ولی جز بهترین بازی های عمر من بود 4 بار تا اخرش رفتم البته Co-op!خیلی حال میده یعنی من کلا تو هر بازیLoot باشه دیوونش میشم :دیبه نظر من حتما بگیرش + Dlc هاش که روی دیسک امدن

• Like
Reactions: Fenris Wolf
حالا شما بگین چطوره؟

بگیر بازی رو ، عالیه !!!:d
حتما هیلو رو هم بگیر !! وگر نه تمام عمرت بر فناست :d

آقا یک سوال:
کیفیت سی دی روی گرافیک بازی تأثیر داره؟
مثلا اگه یکی بد دیسک رو رایت کرده باشه گرافیک بازی امکان داره بیاد پایین؟

نه بابا!!!از اون حرفا بود :دی

همچنان دنبال Dungeon Seige هستیم کسی گرفته خیلی باحاله نه؟:|
دستت درد نکنه هم بردرلندز رو خریدم هم DLC هاشو!بازیش خیلی خفنه! ببینم اسلحه سازی هم داره؟
لینک تاپیکشو اگه یکی بده یه دنیا ممنونش میشم
همچنان دنبال Dungeon Seige هستیم کسی گرفته خیلی باحاله نه؟:|
31ـم میاد!

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه هم بردرلندز رو خریدم هم DLC هاشو!بازیش خیلی خفنه! ببینم اسلحه سازی هم داره؟
لینک تاپیکشو اگه یکی بده یه دنیا ممنونش میشم
31ـم میاد!

داداش بازی اومده

من عکساشو دیدم زیاد خوشم نیومد فکر نکنم اصلا بخرمش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or