دوستان من عاشق اسپایدر من شَترد دایمنشن() shattered dimension شدم!
بنظرتون این یکی چطوره؟
SPIDER MAN web of shadows xbox 360
سبکش ؟ open world یا side scrolling ?
گرافیک؟
velvet assassin که واقعا مزخرفه![]()
همه چیش به نظرم بهتر از SD هست! هم از نظر داستانی هم از نظر گیم پلی. SD گیم پلی مخفی کاریش خیلی زود تکراری میشُد، داستانش افتضاح بود. کلاً معمولی بود. اما WOS خیلی قشنگه، به کمیک خیلی وفاداره، 2 3 تا پایان داره! تصمیم گیری داره و واقعاً داستان خوبی داره! باس فایت هاش هم خُدان! حالا نظر شخصی بود و فرق داره نظرها...بقیه نسخه ها فضاحت تمامن
![]()
آلتیمیت ـش که بینظیر بود
ultimate spider man که هم ونوم بودیم هم خود پیتر هم اسپایدی!من WEB OF SHADOW رو روی PSP بازی کردم خیلی باحال نبود!!WOS خوبه، مثل اونا هستولی دور بقیه نسخه هارو خط بکش که افتضاحن
MUA نسخه ی 1ـش خیلی قشنگ بود، البته باید طرفدار MARVEL و شخصیت هاش باشی. نسخه ی 2ش به نظرم خیلی معمولی بود! خواستی 1ش رو بگیر بازی کن، خوشت اومد 2 رو هم بگیر...

من WEB OF SHADOW رو روی PSP بازی کردم خیلی باحال نبود!!
رو 360 چجوریه خوب بابا سبکش بگو
----------
من گرافیک 2ـش رو خیلی خوشم اومده!
بگیر ببین خوبه یا نه؟! 
@ jaki
ببین من اطلاعاتم در مورد این Spiderman ها تا حدودی کامله هر سوالی داری بپرس ولی دونه دونه الان من نمیدونم دقیقا سوالت چیه! بعد تو پروفایل هم یادآوری کن چون من اینجا رو سر نمیزنم!
)MUA2 به نظر من خیلی خوب بود. قابلیت ها و شخصیت های فراونی داشتش... حتما بگیرش... اگه هم Co-opـش رو بتونی بری که دیگه عالیه از اون نظر!
من میگم مارو آلتیمیت آلینس ( marvel ultimate alliance 2 )
خوبه یا نه؟
spider man web of shadows چطور؟
چون از این به بعد قراره بازیامو از جای دیگه بخرم سخت تر پیدا میشن!( دیگه از جای اصلی نمیخرم چون فهمیدم 1500 تومن اضافه میکردن تو پاچومون)
من میگم مارو آلتیمیت آلینس ( marvel ultimate alliance 2 )
خوبه یا نه؟
spider man web of shadows چطور؟
چون از این به بعد قراره بازیامو از جای دیگه بخرم سخت تر پیدا میشن!( دیگه از جای اصلی نمیخرم چون فهمیدم 1500 تومن اضافه میکردن تو پاچومون)

خوب دسته 2 هم خریدم برا CO-OP مشکل ندارم یه بازی جدی خفن مثل مورتال کمبت(نه تو سبک اون)
معرفی کنید تا بازی کنیم![]()