بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام به همه بازی سنتری های گل
یک مشورت میخوام من بازی تو سبک ninja gaiden و god of war دوست دارم اما بازی نینجا گایدن رو امتحان نکردم چون با توجه با قدیمی شدنش و دیدن عکساش و نمره 8 از گیم اسپات که زیاد به دلم خوش نیومد و نا گفته نماند بازی bioshock سه هفته پیش گرفتم و از اون خیلی لذت بردم و 2 ش هم گرفتم و.. حالا نظرتون در این سبک ها چیه؟ بازی های قدیمی تر بگید از قبل از red dead rempetion (2009 و اینا خیر dante info اینا نه

سلام به همه بازی سنتری های گل
یک مشورت میخوام من بازی تو سبک ninja gaiden و god of war دوست دارم اما بازی نینجا گایدن رو امتحان نکردم چون با توجه با قدیمی شدنش و دیدن عکساش و نمره 8 از گیم اسپات که زیاد به دلم خوش نیومد و نا گفته نماند بازی bioshock سه هفته پیش گرفتم و از اون خیلی لذت بردم و 2 ش هم گرفتم و.. حالا نظرتون در این سبک ها چیه؟ بازی های قدیمی تر بگید از قبل از red dead rempetion (2009 و اینا خیر dante info اینا نه
از نظر من نینجا گایدن بیخود ترین بازیه عمرم بود!
یعنی گاد آو وار رو نباید با چیزی مقایسه کنی تو!
اولندش که ng خیلی افت فریم داشت
سوپر سخت بود
دشمنا نمیمیرن هرچی میزنیشون! اونم با شمشیر ولی یه شوریکن میخوره بهشون میترکن:|
دست به اچیوش عالیه:دی
قطع عضو داره گرافیکشم بدک نیست!

نمیگم حتما ng میگم بازی های تو سبک هیولا کشی مثل prototype. lord of the shadow . bayoneta
تو سبک bioshock چی؟
از بالا lord of the shadow بازی کردم
پروتوتایپ خوبه
دانته خوبه( گقتی بازی کردی ظاهرا)
devil may cry بد نیست
bayonetta نزدم
darksiders ظاهرا جلو میری خیلی خفن میشه
brutal legends هم ته بازیه!

دوستان شايد خنده دار باشه ولي من تازه COD:MW رو براي 360 گرفتم!ميخواستم بدونم چطوره؟!يعني در حد MW2 هست؟!
اين Blazeblue:Continuum Shift چطوره؟!خوبه؟!
از سر بي بازي رفتم ME 2 رو هم براي 360 گرفتم تا هم سرم گرم بشه و هم بتونم سيو هاش رو براي نسخه سوم نگه دارم!

پروتوتایپ خوبه
دانته خوبه( گقتی بازی کردی ظاهرا)
devil may cry بد نیست
bayonetta نزدم
darksiders ظاهرا جلو میری خیلی خفن میشه
brutal legends هم ته بازیه!

من کاملا با شما مخالفم:d

Prototype اصلا بازی خوبی نبود . گرافیک نداشت . باگ خیلی داشت . کلا بازی معمولی بود
Devil May Cry بازی خیلی خوبیه
bayonetta رو هم بازی کن بازیه خوبیه
darksiders :-&
نظرات کاملا شخصیه:d

اینا رو هم من پشنهاد میدم

Dead Space 1 & 2
DarkSector
Ninja Blade البته بازی متوسطیه
Portal
Metro 2033
Singulariti

دوستان شايد خنده دار باشه ولي من تازه COD:MW رو براي 360 گرفتم!ميخواستم بدونم چطوره؟!يعني در حد MW2 هست؟!
اين Blazeblue:Continuum Shift چطوره؟!خوبه؟!
از سر بي بازي رفتم ME 2 رو هم براي 360 گرفتم تا هم سرم گرم بشه و هم بتونم سيو هاش رو براي نسخه سوم نگه دارم!

آره بابا خیلی با هم فرق ندارن:d

من کلا زیاد بازی های فایتینگ بازی نمیکنم ولی نقدشو که خوندم امتیاز بالایی گرفته بود و در کل یکی از فایتینگ های خوبه

مرسی از دو دوست عزیز از لیست هر دو استفاده میشه اما من پشت دست داغ کردم بازی زاپنی استفاده نکنم به غیر از کوجیما و این ها... bayoneta رو بیخیال از جو این بازی های زاپنی بدم میاد نظر شخصی

• Like
Reactions: Fenris Wolf
Dead Space 1 & 2
DarkSector
Ninja Blade البته بازی متوسطیه
Portal

کاملا تایید میشه

البته به نظر من Byonetta حسابش با همه بازی ها جداس . حتی از بازی های کوجیمای عزیز . به نظر من بهترین بازی سوم شخص زندگیم همین بود . بارها تمومش کردم
و به نظم NG الان هم یکی از بهترین و لذت بخش ترین هاس . هرچند یه جاهایی افت فریم اذیت کننده س اما بازم خیلی عالیه
Devil may cry هم که خوراکه TP بازهاس
Dark saiders هم یه مخلوطه از اکشن و ماجرایی و بخش اکشنش حتی نسبت به Dante سطحی تره و button-mashing میشه . اما ماجراییش خیلی عالیه
Prototype رو بازی نکردم چون اصلا ازش خوشم نیومد
Brutal legend هم مثل Dark sider هستش اما بار طنزش خیلی بیشتره و باحالتر

bayonetta هم مثل ng است یا ازش خوشت میاد یا متنفر میشی من از شخصیت اصلی بازی خوشم نمیاد نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یک دختر عینکی... به عنوان شمشیر زن

bayonetta هم مثل ng است یا ازش خوشت میاد یا متنفر میشی من از شخصیت اصلی بازی خوشم نمیاد نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یک دختر عینکی... به عنوان شمشیر زن
تا حالا خودت بازی کردی یا از روی تریلر میگی؟!

شما برو bayonetta رو بازی کن ، اولین چیزی که میبینی شباهت بسیار بالای بازی به Devil هست بعدش که یکم بری جلوتر چیزه خیلی خیلی باحالی که میبینی ، تنوع بسیار بالای چندضرب هاست که تا آخر بازی هم تنوعش کم نمیشه داداش...

NG هم من پارسال بازیشو تموم کردم واقعا بازی خوبی بود و بعضی جاهای بازی واقعا این باس هاش اعصاب خورد کن بود:d

تا حالا خودت بازی کردی یا از روی تریلر میگی؟!

شما برو bayonetta رو بازی کن ، اولین چیزی که میبینی شباهت بسیار بالای بازی به Devil هست بعدش که یکم بری جلوتر چیزه خیلی خیلی باحالی که میبینی ، تنوع بسیار بالای چندضرب هاست که تا آخر بازی هم تنوعش کم نمیشه داداش...

NG هم من پارسال بازیشو تموم کردم واقعا بازی خوبی بود و بعضی جاهای بازی واقعا این باس هاش اعصاب خورد کن بود:d
نه دوست عزیز هرکی یه نظر داره!
یکی از انیمه خوشش میاد یکی نمیاد یکی از وانت خوشش میاد یکی نمیاد!
من و ایشون هم همینطوریم!

ولی من با jacky هم نظرم علی عزیز حاظرم ng با تمام سختی تحمل کنم اما با bayonetta نمیتونم ارتباط برقرار کنم حتی با وجود نمرات بالای 90 بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or