Feriddi mrcury
کاربر سایت
رفقا coj و capitan americaاومده؟
از نظر من نینجا گایدن بیخود ترین بازیه عمرم بود!سلام به همه بازی سنتری های گل
یک مشورت میخوام من بازی تو سبک ninja gaiden و god of war دوست دارم اما بازی نینجا گایدن رو امتحان نکردم چون با توجه با قدیمی شدنش و دیدن عکساش و نمره 8 از گیم اسپات که زیاد به دلم خوش نیومد و نا گفته نماند بازی bioshock سه هفته پیش گرفتم و از اون خیلی لذت بردم و 2 ش هم گرفتم و.. حالا نظرتون در این سبک ها چیه؟ بازی های قدیمی تر بگید از قبل از red dead rempetion (2009 و اینا خیر dante info اینا نه

پروتوتایپ خوبهنمیگم حتما ng میگم بازی های تو سبک هیولا کشی مثل prototype. lord of the shadow . bayoneta
تو سبک bioshock چی؟
از بالا lord of the shadow بازی کردم
پروتوتایپ خوبه
دانته خوبه( گقتی بازی کردی ظاهرا)
devil may cry بد نیست
bayonetta نزدم
darksiders ظاهرا جلو میری خیلی خفن میشه
brutal legends هم ته بازیه!

دوستان شايد خنده دار باشه ولي من تازه COD:MW رو براي 360 گرفتم!ميخواستم بدونم چطوره؟!يعني در حد MW2 هست؟!
اين Blazeblue:Continuum Shift چطوره؟!خوبه؟!
از سر بي بازي رفتم ME 2 رو هم براي 360 گرفتم تا هم سرم گرم بشه و هم بتونم سيو هاش رو براي نسخه سوم نگه دارم!
Dead Space 1 & 2
DarkSector
Ninja Blade البته بازی متوسطیه
Portal
تا حالا خودت بازی کردی یا از روی تریلر میگی؟!bayonetta هم مثل ng است یا ازش خوشت میاد یا متنفر میشی من از شخصیت اصلی بازی خوشم نمیاد نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یک دختر عینکی... به عنوان شمشیر زن
نه دوست عزیز هرکی یه نظر داره!تا حالا خودت بازی کردی یا از روی تریلر میگی؟!
شما برو bayonetta رو بازی کن ، اولین چیزی که میبینی شباهت بسیار بالای بازی به Devil هست بعدش که یکم بری جلوتر چیزه خیلی خیلی باحالی که میبینی ، تنوع بسیار بالای چندضرب هاست که تا آخر بازی هم تنوعش کم نمیشه داداش...
NG هم من پارسال بازیشو تموم کردم واقعا بازی خوبی بود و بعضی جاهای بازی واقعا این باس هاش اعصاب خورد کن بود:d