Salam.
اسم بازی رو ک گفتند payday هستش...این بازی بخش تکنفرش چیزخاص و جذابی نداره اما اگه رفیق پایه داری و یا به لایو وصلی ک بتونی مولتیش رو بازی کنی حتماً پیشنهاد میشه چون چیز خوبیه.
اسکایلندرز رو بازی نکردم ولی خداییش منم اخیرا خعلی ازاین بازیایی ک تم بچگونه دارن خوشم اومده...نمیدونم جریان شیه!!!آخرالزّمانه عایا؟؟؟
LOTR:War In The North چطوره ؟
ماشالله هیچ سالی اینقدر قحطی بازی نبوده ها ، دو ماهه هیچی نیومده و اون طوری که بوش میاد فکر کنم تا اوایل اسفند هم چیزی نیاد .
بچه ها الان به نظرتون چه بازی ایی بخرم بهتره؟
Splinter Cell: Blacklist رفتم.
Batman Arkham Origins رفتم.
FIFA 14 دارم.
NBA2k14 دارم.
Assassins Creed : Blackflag دارم.
بازیه دیگه ای مد نظرتون هست که بخرم؟
به سنت نخوره ، پس 24 است؟؟ ولی اولین نفری که میبینم میگی به سنم نخوره ، و نکته بدی نیست ، چند وقت پیش یک پسر 6 ساله تو اریاشهر دیدم کهباشه شاید Ghosts گرفتم ولی احتمالش هم هست هست که هیچ کدوم رو نگیرم. چون دنبال یه بازی سبک Racing میگردم که بتونه منو واسه یه مدت سرگرم کنه و از بازی خریدن معافم کنه.
درباره ی GTA V هم بگم که بازیش رو دارم اما چون به سنم نمیخوره و خیلی مشکل دار هستش نمیتونم بازی کنم.
باشه شاید Ghosts گرفتم ولی احتمالش هم هست هست که هیچ کدوم رو نگیرم. چون دنبال یه بازی سبک Racing میگردم که بتونه منو واسه یه مدت سرگرم کنه و از بازی خریدن معافم کنه.
درباره ی GTA V هم بگم که بازیش رو دارم اما چون به سنم نمیخوره و خیلی مشکل دار هستش نمیتونم بازی کنم.