بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان من بازی Darksiders 2 رو بازی نکردم.
از شماره اولش خیلی خوشم اومد و چند بار تمومش کردم.
البته چند بار خواستم شماره ی 2شو امتحانش کنم ولی دوستم گفت اولا فریم ریت بازی پایینه و دوماً مثل بازی اول جذاب نیست.
به نظر شما ارزش داره بازیش کنم یا برم بازیی های قدیمی رو replay کنم

بازی به همون اندازه شماره اول زیبا و لذت‌بخش هست.من یکی که ازش خیلی لذت بردم.
تا قدیمی نشده ، از دستش نده.

دوستان من بازی Darksiders 2 رو بازی نکردم.
از شماره اولش خیلی خوشم اومد و چند بار تمومش کردم.
البته چند بار خواستم شماره ی 2شو امتحانش کنم ولی دوستم گفت اولا فریم ریت بازی پایینه و دوماً مثل بازی اول جذاب نیست.
به نظر شما ارزش داره بازیش کنم یا برم بازیی های قدیمی رو replay کنم

به نظر من خیلی بهتر و قوی تر از نسخه قبل شده.
داستان گیرا تر شده. گرافیک تکنیکی پیشرفت داشته. و از همه مهم تر گیم پلی بازی جذاب تر و عمیق تر و بهتر شده.
حتی امتیاز های نسخه 2 هم خیلی بالاتره.
به نظر من حتما نسخه 2 رو بازی کن. اون حرف دوستت هم نمی دونم واقعا رو چه حسابی بوده!

دوستان سری بازی های Skylanders رو کسی بازی کرده؟!
قشنگه؟!
جدیدا از اینجور سبک بازی ها مثل این یا plants vs zombies garden warfare و بازی های لگو خیلی خوشم اومده!!!
باحالن:d

Salam.
دوستان یک بازی هست که 2 تا نسخش اومده و دزدا بان بودن!اسمش یادم رفته!
به نظرتون ارزش داره بگیرم؟هیجان داره؟ا
اسم بازی رو ک گفتند payday هستش...این بازی بخش تکنفرش چیزخاص و جذابی نداره اما اگه رفیق پایه داری و یا به لایو وصلی ک بتونی مولتیش رو بازی کنی حتماً پیشنهاد میشه چون چیز خوبیه.

دوستان سری بازی های Skylanders رو کسی بازی کرده؟!
قشنگه؟!
جدیدا از اینجور سبک بازی ها مثل این یا plants vs zombies garden warfare و بازی های لگو خیلی خوشم اومده!!!
باحالن:d

اسکای‌لندرز رو بازی نکردم ولی خداییش منم اخیرا خعلی ازاین بازیایی ک تم بچگونه دارن خوشم اومده...نمیدونم جریان شیه!!!:دیآخرالزّمانه عایا:دی؟؟؟

Last edited by a moderator:
اسکای‌لندرز رو بازی نکردم ولی خداییش منم اخیرا خعلی ازاین بازیایی ک تم بچگونه دارن خوشم اومده...نمیدونم جریان شیه!!!:دیآخرالزّمانه عایا:دی؟؟؟
خداوکیلی اینجور بازی ها هم حال میدن فازه خاص و ملویی دارن:d
همش که نباید تو بازی ها بُکُشیم یکمم ببینیم کودکِ درونمون در چه حاله:d

image_38277_460.jpg
راستش اصن از این بازی خوشم نمیاد من!!!همه‌ی DLC ها و نسخه‌هایی ک اومده رو هم دارم ولی هربار اومدم بازیش کنم یه‌جورایی احساس میکنم به شعورم توهین شده!!!
پ.ن:البته اینا دلیل بر بد بودن بازی و نیست و فانکشناً[:دی]مشکل از مزاج منه:دی...

راستش اصن از این بازی خوشم نمیاد من!!!همه‌ی DLC ها و نسخه‌هایی ک اومده رو هم دارم ولی هربار اومدم بازیش کنم یه‌جورایی احساس میکنم به شعورم توهین شده!!!
پ.ن:البته اینا دلیل بر بد بودن بازی و نیست و فانکشناً[:دی]مشکل از مزاج منه:دی...

آره این بازی خوب هست ولی همه خوششون نمیاد انجامش بدن. شاید یکی اصلا خوشش نیاد از تیپ بازی ولی یه سری از بازی بازان هم خیلی دوستش دارن و بازی محبوبشان هست.

سلام دوستان

کدوم یک از بازی های راگبی که میگم منتشر شده؟؟ ( Madden NFL 25 و NCAA 14 )

اگه هر ۲ منتشر شده کدوم یکی ارزش خریدن رو داره؟؟

خودم زیاد اشنایی ندارم با این سری بازیها ولی NFL 25 رو که چند دقیقه بازی کردم خیلی خوب و سرگرم کننده بود.
NCAA 14 هم بازی نکردم.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or