ravi
کاربر سایت
بازی های قدیمی مثل cod mw2 و cod mw1 از کجا میشه گیر اورد؟
فروشگاه های اینترنتی که آرشیو دارن!
دوستان من بازی Darksiders 2 رو بازی نکردم.
از شماره اولش خیلی خوشم اومد و چند بار تمومش کردم.
البته چند بار خواستم شماره ی 2شو امتحانش کنم ولی دوستم گفت اولا فریم ریت بازی پایینه و دوماً مثل بازی اول جذاب نیست.
به نظر شما ارزش داره بازیش کنم یا برم بازیی های قدیمی رو replay کنم
دوستان من بازی Darksiders 2 رو بازی نکردم.
از شماره اولش خیلی خوشم اومد و چند بار تمومش کردم.
البته چند بار خواستم شماره ی 2شو امتحانش کنم ولی دوستم گفت اولا فریم ریت بازی پایینه و دوماً مثل بازی اول جذاب نیست.
به نظر شما ارزش داره بازیش کنم یا برم بازیی های قدیمی رو replay کنم
اگه منظورت PAYDAY2 هست كه اصلا نگير افتضاحه!افتضاح!دوستان یک بازی هست که 2 تا نسخش اومده و دزدا بان بودن!اسمش یادم رفته!
به نظرتون ارزش داره بگیرم؟هیجان داره؟ا
اسم بازی رو ک گفتند payday هستش...این بازی بخش تکنفرش چیزخاص و جذابی نداره اما اگه رفیق پایه داری و یا به لایو وصلی ک بتونی مولتیش رو بازی کنی حتماً پیشنهاد میشه چون چیز خوبیه.دوستان یک بازی هست که 2 تا نسخش اومده و دزدا بان بودن!اسمش یادم رفته!
به نظرتون ارزش داره بگیرم؟هیجان داره؟ا
دوستان سری بازی های Skylanders رو کسی بازی کرده؟!
قشنگه؟!
جدیدا از اینجور سبک بازی ها مثل این یا plants vs zombies garden warfare و بازی های لگو خیلی خوشم اومده!!!
باحالن:d
خداوکیلی اینجور بازی ها هم حال میدن فازه خاص و ملویی دارن:dاسکایلندرز رو بازی نکردم ولی خداییش منم اخیرا خعلی ازاین بازیایی ک تم بچگونه دارن خوشم اومده...نمیدونم جریان شیه!!!آخرالزّمانه عایا
؟؟؟
راستش اصن از این بازی خوشم نمیاد من!!!همهی DLC ها و نسخههایی ک اومده رو هم دارم ولی هربار اومدم بازیش کنم یهجورایی احساس میکنم به شعورم توهین شده!!!
پ.ن:البته اینا دلیل بر بد بودن بازی و نیست و فانکشناً[]مشکل از مزاج منه
...
سلام دوستان
کدوم یک از بازی های راگبی که میگم منتشر شده؟؟ ( Madden NFL 25 و NCAA 14 )
اگه هر ۲ منتشر شده کدوم یکی ارزش خریدن رو داره؟؟