بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان این zoo tycoon چطوریه ارزش بازی داره؟
من 2 شو رو pc بازی کردم شبیه ساز باغ وحشه :d
اگه وقت و حوصله زیاد داری به نظر من خیلی توپه البته این نسخشو بازی نکردم ولی فرقی نکرده گرافکش بهتره:d
مثلا حیون میخری دیوار میکشی میزاریش اون تو مراقب استخدام میکنی دستشوی و رستوران میزاری و...:d
سرگرم کنندس کلا:d

اگه وقت و حوصله زیاد داری به نظر من خیلی توپه البته این نسخشو بازی نکردم ولی فرقی نکرده گرافکش بهتره:d
مثلا حیون میخری دیوار میکشی میزاریش اون تو مراقب استخدام میکنی دستشوی و رستوران میزاری و...:d
البته اين شماره خيلي با شماره هاي قبلي فرق داره و خيلي سطحي شده:(

این بازی های جدید رو بعضیاشو نمیدونم برای چی اصلا میسازن ؟
یادش بخیر Theme Park World توی پلی استیشن 1 واقعا چه حالی داد اون زمان. از دوستان کسی بازی کرده بود ؟ من که دیسکش رو سخت پیدا کرده بودم اونم کپی :)

playstation-35146-41316210107.jpg

theme-park-world.jpg

اینم شد بازی خدایی یاد بچگیتون افتادین خدایی ، عین این میمونه الان من بشینم sims بازی کنم اینا ی دوران خاص داشتن . b-)

اینم شد بازی خدایی یاد بچگیتون افتادین خدایی ، عین این میمونه الان من بشینم sims بازی کنم اینا ی دوران خاص داشتن . b-)

بابا این رو اصن با Sims نمیشه مقایسه کرد:دی...در ضمن شما الآنم بشینی بازی کنی Sims رو لذت خواهی برد:دی...
در کل این کجا و آن کجا!!!!!

دوستان این بازی Minecraft چجوریه؟!
قشنگِ؟!
کسی تا حالا بازی کرده؟
چون هم فروشِ خوبی داشته و متاهای بالایی گرفته گفتم شاید خیلی خوبه که این همه طرفدار داره!!

قشنگِ؟!
کسی تا حالا بازی کرده؟
چون هم فروشِ خوبی داشته و متاهای بالایی گرفته گفتم شاید خیلی خوبه که این همه طرفدار داره!!

بازیش خیلی قشنگ و اعتیاد اور است اما متاسفانه باید حتما با دوستات یا کسی آنلاین باشه بتوانی بازی کنی.آفلانش حوصله ات سر می ره

قشنگِ؟!
کسی تا حالا بازی کرده؟
خیلی بازی باحلی هست البته تنهاییش حال نمیده آنلاینش حال میده.

دوستان با این کمبود زیاد ایکس باکس تون رو جیتگ یا گلیچ کنید. میدونید دی آل سی و تمام بازیهای xbl live بازی کنید الان بازیهای ارکیدی هست که نظیرشون نیست و از شون بی بهره هستید واقعا ارزشو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or