بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان این بازیه AVATAR THE LAST AIR BENDER:THE BURNING EARTH چه جور بازیه ارزش خریدن داره؟
سریالش که عالی بود
یه شرکتی پیدا نمیشه بیاد از AVATAR:THE LEGEND OF KORRA یه بازی بسازه حالشو ببریم

Last edited by a moderator:
اگه باید برای خرید تو سایتش ثبت نام کنی
احتمالا میگه که باید یه آدرس بدی.........
اصلا آدرس سایتو بده تا روشنت کنم

- - -ویرایش - - -

دوستان این بازیه AVATAR THE LAST AIR BENDER:THE BURNING EARTH چه جور بازیه ارزش خریدن داره؟
سریالش که عالی بود
یه شرکتی پیدا نمیشه بیاد از AVATAR:THE LEGEND OF KORRA یه بازی بسازه حالشو ببریم
افتضاحی در صنعت گیمه,هیچ, رکورد دادن 1000 اچیومنت در 10 ثانیه هم داره!:|

افتضاحی در صنعت گیمه,هیچ, رکورد دادن 1000 اچیومنت در 10 ثانیه هم داره!:|

پس هیچ

- - -ویرایش - - -

دوستان اگر تا الان به خاطر ترس از بن شدن دمو کسلوانیا 2 رو بازی نکردید یه روش پیدا کردم که بن نمیشید
دمو رو دانلود کنید بعد با هوریزون به دستگاه منتقل کنید
حالا که این کارو انجام دادید وارد دمو بشید که کلا سرجمع دمو 30 دقیقه از بازیه
دمو رو که تمومش کردید پاکش کنید(اگه رو فلش انداختید از روی فلش حذفش کنید اگه هم رو هاردتونه از اونجا حذفش کنید)
حالا که حذفش کردید با خیال راحت به لایو هم میتونید وصل شید بدون بن شدن و هیچ نگرانی:>

دوستان assassins creed liberation برای ps3 لیک شد . برای ایکس باکسش رو دیسک میاد ؟؟ یا مثل خیلی بازی های دیگه مسخره بازی داره فقط باید دانلودش کرد ؟

یادمه بچه‌ها تو همین تاپیک گفتن ک توی لایو عرضه میشه و برای دانلود...متاسفانه[:دی]

چند وقته میخوام NFS: Rival رو بگیرم ولی مجاب نمیشم واسه خریدش، تا حالا رو کنسول جز فورزا ریسینگ بازی نکردم می ترسم شدیدا تو ذوقم بخوره، دوستان ریسینگ باز به نظرتون بگیرم یا نه؟

چند وقته میخوام NFS: Rival رو بگیرم ولی مجاب نمیشم واسه خریدش، تا حالا رو کنسول جز فورزا ریسینگ بازی نکردم می ترسم شدیدا تو ذوقم بخوره، دوستان ریسینگ باز به نظرتون بگیرم یا نه؟
من كه گرفتمش،كلا 5 دقيقه بازي كردم:|
نميدونم براي چي احساس ميكنم كنترل ماشين تو دستم نيست.(شايد به خاطر اين كه Forza 5 هم دارم بازي ميكنم).اين تجربه من بود از بازي :d

تو NFS ها خوبه ولی اصلا با Forza قابل مقایسه نیست
به نظر من که ارزش خریدو داره:pepsi:

سلام دوستان این بازیهای BORDERLANDS 2 وDISHONORED وDEUS EX HUMAN REVOLUTION که جدید اومدن 2دیسکه هستن فقط دیسک 2 اونارو دانلود کنیم با دیسک 1 قبلی که داشتیم کار میکنن ؟

سلام دوستان این بازیهای BORDERLANDS 2 وDISHONORED وDEUS EX HUMAN REVOLUTION که جدید اومدن 2دیسکه هستن فقط دیسک 2 اونارو دانلود کنیم با دیسک 1 قبلی که داشتیم کار میکنن ؟
آره این دیسک ها دارای دی ال سی های Free DRM هستن و با دانلود کردنشون می تونی ازشون استفاده کنی.آموزششم در بخش Xbox Live همین سایت توسط Bahram B نوشته شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or