بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

یعنی این disney infinite که الان تو اینترنت هست حتما باید عروسک هاش رو داشته باشیم؟
خوب شد من نگرفتم.خواستم بخرم!:|

من یجا خونده بودم برای بازی کردن DI اگر یک پچ روش بریزی این مشکل عروسکا حل میشه ! کسی میدونه جریان چیه ؟

بیخیال این عروسکا بشین :دی
Kane & Lynch, Tomb Raider and Just Cause Collections Revealed
Collection این سه تا بازی معرفی شد :دی,هنوز در بازار موجود نیستن ولی نمیدونستم کجا بزارم :دی

• Kane & Lynch Collection - Kane & Lynch: Dead Men, Kane & Lynch 2: Dog Days
  • Just Cause Collection - Just Cause, Just Cause 2
  • Tomb Raider Collection - Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Legend, Tomb Raider Underworld

بیخیال این عروسکا بشین :دی
Kane & Lynch, Tomb Raider and Just Cause Collections Revealed
Collection این سه تا بازی معرفی شد :دی,هنوز در بازار موجود نیستن ولی نمیدونستم کجا بزارم :دی

• Kane & Lynch Collection - Kane & Lynch: Dead Men, Kane & Lynch 2: Dog Days
  • Just Cause Collection - Just Cause, Just Cause 2
  • Tomb Raider Collection - Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Legend, Tomb Raider Underworld

اخ اخ این Tomb Raider ها عالین من کلی خاطره با Anniversary , Legend دارم کلی معما داشتند این 2 تا

Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut

95130694550270208923.png

دوستان این بازی جدید که نیاز به عروسک داره جریانش چیه ؟؟ منظور کلا چیه ؟؟ کاربرد عروسک تو خود بازی چجوریاست ؟؟

اینطور که سایت خود بازی زده هیچ کاربردی نداره. این بازی یه Base داره که عروسک ها روی اون نصب میشه. اون Base رو با USB به کنسول وصل میکنید بعد عروسک بازی رو وصل میکنید. ظاهرا هم سه عروسک بیشتر نمیشه نصب کرد.

شما هر عروسکی رو که وصل کنی شخصیت اون در بازی فعال میشه و میتونی داستان اون شخصیت رو بازی کنید. همین , خود عروسک هیچ کاربردی در محتوای بازی نداره و در واقع میشه گفت مثل یه کلید برای باز کردن بازی عمل میکنه.

ضمن اینکه شما نمیتونی با یک عروسک به داستان یه عروسک دیگه ورود کنی . و برای اینکه بخوای یه بازی رو مولتی بازی کنی باید دوتا عروسک از اون داشته باشه .مثلا دوتا عروسک از دزدان دریایی داشته باشی تا بتونی مولتی بازی کنی

plug-n-play-panel-5ed19562ea216d92e42139ef12c0b91b.png

موفق شدم 5 دقیقه این باب اسفنجی رو بازی کنم. (هنوز نخریدم.:دی)
مثل اون کراش هایی هست که اکتیویژن ساخته و در واقع خواستن مثل کراش بسازن !
خوردن سکه ، دشمنان ، معما های ساده و ...
اما گرافیک عمق فاجعه ست !:| اچیومنت هم خوب میده.

شخصیت های بازی اند دیگه!:|
هر کدوم یه داستان جدا دارند..
منم منظورم این بود که داستان بازیش چیه اصلا :|

:x وای یعنی یکی از بهترین کالکشن ها میشه این. حتی شاید در حد dmc hd collection
:d

اینطور که سایت خود بازی زده هیچ کاربردی نداره. این بازی یه Base داره که عروسک ها روی اون نصب میشه. اون Base رو با USB به کنسول وصل میکنید بعد عروسک بازی رو وصل میکنید. ظاهرا هم سه عروسک بیشتر نمیشه نصب کرد.

شما هر عروسکی رو که وصل کنی شخصیت اون در بازی فعال میشه و میتونی داستان اون شخصیت رو بازی کنید. همین , خود عروسک هیچ کاربردی در محتوای بازی نداره و در واقع میشه گفت مثل یه کلید برای باز کردن بازی عمل میکنه.

ضمن اینکه شما نمیتونی با یک عروسک به داستان یه عروسک دیگه ورود کنی . و برای اینکه بخوای یه بازی رو مولتی بازی کنی باید دوتا عروسک از اون داشته باشه .مثلا دوتا عروسک از دزدان دریایی داشته باشی تا بتونی مولتی بازی کنی

چه جالب، خیلی ممنون از توضیحات. فکر کنم دیگه رفته رفته عروسک بازی بچه ها هم به صورت دیجیتالی در بیاد. داستان بازی چه جوریه که اینقدر بازیش طرفدار داره :-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or