Fallen-Angel
کاربر سایت
بچه ها یه سوال. حالا که صحبت از dlc شد این alan wake یه dlc براش اومده بود به اسم amercian nightmare ولی من پیداش نکردم چه جوری میشه اونو بازی کرد
وصل ميشي به لايو با ماكروسافت پوينت ميخريش:d.ارزش هم داره.100% پيشنهاد ميشهبچه ها یه سوال. حالا که صحبت از dlc شد این alan wake یه dlc براش اومده بود به اسم amercian nightmare ولی من پیداش نکردم چه جوری میشه اونو بازی کرد
بچه ها یه سوال. حالا که صحبت از dlc شد این alan wake یه dlc براش اومده بود به اسم amercian nightmare ولی من پیداش نکردم چه جوری میشه اونو بازی کرد
وصل ميشي به لايو با ماكروسافت پوينت ميخريش:d.ارزش هم داره.100% پيشنهاد ميشه
باو خیلی مسخره بود بازی دو قسمت میشد قسمت دوم همش کارای قسمت اول رو باید انجام می دادی من که فقط قسمت اول رو رفتم یعنی نصفه رفتم.وصل ميشي به لايو با ماكروسافت پوينت ميخريش:d.ارزش هم داره.100% پيشنهاد ميشه
خوب هر کس سلیقه ای داره دیگه.قبول دارم تکرار میشد ولی بازم خیلی خوب بودباو خیلی مسخره بود بازی دو قسمت میشد قسمت دوم همش کارای قسمت اول رو باید انجام می دادی من که فقط قسمت اول رو رفتم یعنی نصفه رفتم.
لامصب این آبان و آذر قراره مارو نابود کنن
7 آبان رسما 60 70 تا بازی باهم میان
خیلی نامردی هستش تا مدرسه ها شروع می شه هر چی بازی توپه تاریخ می خوره اول مدرسه ها و من رو تا آخر مدرسه ها زمین گیر میکنهلامصب این آبان و آذر قراره مارو نابود کنن
7 آبان رسما 60 70 تا بازی باهم میان
منظورت از عروسک چیه؟دوستان یه سوال دارم تورو خدا اگه می دونین زود جواب بدین.
یه بازی جدید Skylanders SWAP Force اومده نسخه سومش هست من تا حالا نسخه های قبلی نگرفته بودم اما این نسخه چند تا سایت ایرانی گذاشته بودند گذاشتم واسه دانلود. اما الان فهمیدم که برای بازیش نیاز به عروسک داره (تو تریلری از بازیش دیدم) الان دو گیگ از بازی گرفتم نمی دونم بقیش بگیرم یا نه چون اگه حتما نیاز به عروسکش باشه الکی دانلودم هدر ندم. بازی دیسنی اینفینیتی هم همیطور بود الکی دانلود کردم هر کاری هم کردم داخل بازی نرفت اونم عروسکاش می خواست. حالا می خوام بدونم واقعا این هم می خواد یا بدون اونها هم داخل بازی میره؟
خیلی خیلی ممنون.
دوستان یه سوال دارم تورو خدا اگه می دونین زود جواب بدین.
یه بازی جدید Skylanders SWAP Force اومده نسخه سومش هست من تا حالا نسخه های قبلی نگرفته بودم اما این نسخه چند تا سایت ایرانی گذاشته بودند گذاشتم واسه دانلود. اما الان فهمیدم که برای بازیش نیاز به عروسک داره (تو تریلری از بازیش دیدم) الان دو گیگ از بازی گرفتم نمی دونم بقیش بگیرم یا نه چون اگه حتما نیاز به عروسکش باشه الکی دانلودم هدر ندم. بازی دیسنی اینفینیتی هم همیطور بود الکی دانلود کردم هر کاری هم کردم داخل بازی نرفت اونم عروسکاش می خواست. حالا می خوام بدونم واقعا این هم می خواد یا بدون اونها هم داخل بازی میره؟
خیلی خیلی ممنون.
این عروسک جریانش چیه؟؟! همش همه میگن عروسک عروسک؟؟؟تا اونجا که من اطلاع دارم نیاز به عروسک داره
باید از این پک ها بگیریاین عروسک جریانش چیه؟؟! همش همه میگن عروسک عروسک؟؟؟
خب هکرا مگه مریض اند بازی که نیمشه بازیش کرد منتشرش می کنن؟)xتا اونجا که من اطلاع دارم نیاز به عروسک داره