بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

یه بازی بزن بزن مثل mortal kombat که دو نفره همدیگرو میزنن خوبشو سراغ دارید و هست تو بازار؟
خود mortal kombat کدومش گرافیکش و گیم پلیش بهتره از بقیس ؟

ممنون مافیا 2 و marvel VS Capcom 3 رو گرفتم
marvel VS Capcom بد نیست جالبه گرافیکشم خیلی خوبه ولی بعد یه مدت خسته میشی البته من بازیو برای خودم نگرفتم حوصله این طور بازی هارو ندارم
مافیا رو هنوز بازی نکردم بزار این مترو 2033 تموم بشه
راستی باید تمام این نقشه ای که موقع لود میاد پر بشه ؟

بدک نیست نه تکراری نمیشه اگه 1 بار بیشتر نخای تا اخرش بری:دیبه نظر من خوبه برو بگیر

بزی سرگرم کننده و جالبیه ولی از نظر فنی حرفی برای گفتن نداره.فقط سرگرم کنندهاس:d

ممنون .
و کسی Dark Messiah رو بازی کردی ؟
میدونم نمرش پایینه ولی GI داده 8 .
یه نظرتون بخرمش ؟

من تهران نیستم خودم ولی شنیدم دوستان یک یا دور روز بعد از اینکه بازی لیک میشه داخل توپخونه میشه بازی رو تهییه کرد.الان بازی pop cap hits vol2 رو باید داشته باشن.بازی Portal 2 هم فکر کنم فرد ابری دیگه حتما پیدا میکنی

بازی Limbo هم فعلا خبری نیست که روی دیسک بیاد

من تهران نیستم خودم ولی شنیدم دوستان یک یا دور روز بعد از اینکه بازی لیک میشه داخل توپخونه میشه بازی رو تهییه کرد.الان بازی pop cap hits vol2 رو باید داشته باشن.بازی Portal 2 هم فکر کنم فرد ابری دیگه حتما پیدا میکنی

بازی Limbo هم فعلا خبری نیست که روی دیسک بیاد
سه بازی لیمبو و trials hd و splesion man (ببخشید غلط دارم) قراره همین هفته روی دیسک عرضه بشن.خبرش توی همین سایت هست و توی گیم اسپات صفحه ای مخصوص داره.
من خیلی منتظرم

دوستان این بازی مافیا شماره 1 هست ؟ چطوره خوبه مثل 2 هست دوش عالیه . گرافیکش خوبه ؟
The Godfather چطوره خوبه ؟ 1 و 2 داره ؟ کدومش بهتره ؟
The Darkness چطوره ؟ مثل مافیا هست ؟

مافیا یک که برای 8 9 سال پیشه :d بلکه قدیمیه ولی به راحتی مافیا 2 رو می خوره .
God Father هم یکش خوبه ولی دوش چرته البته 1 برای 4 5 سال پیشه .
نه با Darkness کجا ، مافیا کجا . سبکا 180 درجه با هم فرق دارن . اول شخص شوتر ترسناکه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or