Hamed Vincent
Loyal Member
بازی بدی نیست ، برای یبار تموم کردن خیلی هم خوبه ...این مافیا 2 چطور هست ؟ خوبه ؟
چیزم داره ؟ :d
100 در 100 میگیرم
پس بطور فیلم وسط بازی چیز نداره ؟
مجله ها کجاست روی میز و ... ؟ اگه اینطوری باشه مشکلی نیست
چون میخوام با tv 42 بازی کنم ممکنه بقیه ببینن
100 در 100 میگیرم
پس بطور فیلم وسط بازی چیز نداره ؟
مجله ها کجاست روی میز و ... ؟ اگه اینطوری باشه مشکلی نیست
چون میخوام با tv 42 بازی کنم ممکنه بقیه ببینن
ممنون به خاطر خود بازی میخوام بگیرم نه این چیزاش برای اینکه تو tv 42 میخوام بازی کنم گفتم :dبنظر من حتما بگیر چون و اقعا بازی با ازرشیه. من الان یه هفته اس دارم دوباره بازی میکنم و دارم خیلی لذت می برم.
مجله ها تو قسمت های نسبتا پرتی از مراحل وجود دارد که راهنمایی انگلیسیش تو بخش اچیومنت های ای بازی تو همین سایت هست اگه بگردی پیداش میکنی.
عکسای pb ش بدجوری با کیفته:d و از 2 کیلومتری هم میتونی ببینی.:d منم این بازیو با tv 42 زدم واقعا عشق کردم اگه می خوای بیشتر کیف کنی دور از چشم دیگران ببین.واز نظر سکانس چیز هم بغی از 2 یا 3 تا سکانس کوتاه چیز دیگه ای نبود:d
ولی این بازیو بخاطر چیزش :dبازی نکن.بخاطر داستان فوقالعادش بازی کن.
مجله ها ريخته تو شهر !!
تبايد پيداشون كني !!
البته يه سري دوست دارن اينا ( رفت و امد خانوادگي دارن) . كه ميتوني رد كني بره اون دمو هارو :d
آقا پسرهای گل (!) این بحثا جاش تو پروفایله ـها
بذارین سایت ویلچر نشه بتونیم فعالیت کنیم ما![]()
به نظرم بازی جذابی نیست و خریدش رو من پیشنهاد نمیکنم مخصوصا اگه به عنوان یه رقیب برای GTA و به امید اون بخرید که دیگه اصلا.........به نظرم قابل رقابت با GTA نیست..........saits row 2
این بازی سبک sand box هستش و یه رقیبی و همسبک gta هستش.که در سبک گانگستری هستش داستانش .