بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

چیزم داره ؟ :d

اگه از اون لحاظ منظورته که مثل gta نیست ولی مجلات pb تو بازی هست که خیلی باحالتره :d
ولی بازیش واقعا فوق العاده است.شخصیت پردازی و داستان و گرافیکش عالیه و یکم گیم پلیش قوی نیست ولی بازی قشنگیه . اگه مثل من از جو مافایی و قدیمی خوشت میاد حتما امتحانش کن

100 در 100 میگیرم
پس بطور فیلم وسط بازی چیز نداره ؟
مجله ها کجاست روی میز و ... ؟ اگه اینطوری باشه مشکلی نیست
چون میخوام با tv 42 بازی کنم ممکنه بقیه ببینن

100 در 100 میگیرم

بنظر من حتما بگیر چون و اقعا بازی با ازرشیه. من الان یه هفته اس دارم دوباره بازی میکنم و دارم خیلی لذت می برم.
مجله ها تو قسمت های نسبتا پرتی از مراحل وجود دارد که راهنمایی انگلیسیش تو بخش اچیومنت های ای بازی تو همین سایت هست اگه بگردی پیداش میکنی.
عکسای pb ش بدجوری با کیفته:d و از 2 کیلومتری هم میتونی ببینی.:d منم این بازیو با tv 42 زدم واقعا عشق کردم اگه می خوای بیشتر کیف کنی دور از چشم دیگران ببین.واز نظر سکانس چیز هم بغی از 2 یا 3 تا سکانس کوتاه چیز دیگه ای نبود:d
ولی این بازیو بخاطر چیزش :dبازی نکن.بخاطر داستان فوقالعادش بازی کن.

100 در 100 میگیرم

مجله ها ريخته تو شهر !!
تبايد پيداشون كني !!
البته يه سري دوست دارن اينا ( رفت و امد خانوادگي دارن) . كه ميتوني رد كني بره اون دمو هارو :d

بنظر من حتما بگیر چون و اقعا بازی با ازرشیه. من الان یه هفته اس دارم دوباره بازی میکنم و دارم خیلی لذت می برم.
مجله ها تو قسمت های نسبتا پرتی از مراحل وجود دارد که راهنمایی انگلیسیش تو بخش اچیومنت های ای بازی تو همین سایت هست اگه بگردی پیداش میکنی.
عکسای pb ش بدجوری با کیفته:d و از 2 کیلومتری هم میتونی ببینی.:d منم این بازیو با tv 42 زدم واقعا عشق کردم اگه می خوای بیشتر کیف کنی دور از چشم دیگران ببین.واز نظر سکانس چیز هم بغی از 2 یا 3 تا سکانس کوتاه چیز دیگه ای نبود:d
ولی این بازیو بخاطر چیزش :dبازی نکن.بخاطر داستان فوقالعادش بازی کن.
ممنون به خاطر خود بازی میخوام بگیرم نه این چیزاش برای اینکه تو tv 42 میخوام بازی کنم گفتم :d
مجله ها ريخته تو شهر !!
تبايد پيداشون كني !!
البته يه سري دوست دارن اينا ( رفت و امد خانوادگي دارن) . كه ميتوني رد كني بره اون دمو هارو :d

ممنون
همشو میخوام بازی کنم :d
پیدا کنم چی مشه ؟ بهتره ؟ امتیاز داره ؟ چطوری باید پیدا کرد

آقا پسرهای گل (!) این بحثا جاش تو پروفایله ـها :)
بذارین سایت ویلچر نشه بتونیم فعالیت کنیم ما :)

نه دیگه تموم شد نگران نباشید حواسمون هست خانم مدیر:d

اگه همشو بگیری یه اچیومنت بهت میده.ولی بنظرم والپیر ها و عکسای هنری که از شخصیت ها تو بازی هستم خیلی قشنگ ترن.در هر چپتر یک یا دو عکس وجود داره که میتونی پیداشون کنی.و اگه بنظرم این بحثو تموم کنیم بهتره:d

saits row 2
این بازی سبک sand box هستش و یه رقیبی و همسبک gta هستش.که در سبک گانگستری هستش داستانش .
به نظرم بازی جذابی نیست و خریدش رو من پیشنهاد نمیکنم مخصوصا اگه به عنوان یه رقیب برای GTA و به امید اون بخرید که دیگه اصلا.........به نظرم قابل رقابت با GTA نیست..........:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or