بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

به نظرم بازی جذابی نیست و خریدش رو من پیشنهاد نمیکنم مخصوصا اگه به عنوان یه رقیب برای GTA و به امید اون بخرید که دیگه اصلا.........به نظرم قابل رقابت با GTA نیست..........:(

منم باشما موافقم .منم پیشنهاد نمیکنم .من فقط یه توضیحی دادم در موردش نگفتم که توپ و خیلی خفنه و گفتم یه رقیبیه برای gta . ولی موفق نشدند.

ممنون فردا میرم میگیرم مافیا 2 رو .
منم metro 2033 رو پیشنهاد میکنم نگیرین پولتونو ریختین بیرون

آقا Metro 2023 یکی از با کیفیت ترین و بهترین بازی های 360 هست که اومده;;)

من بازی رو به هر کس که خواهان بازی ترسناک،جذاب،دشوار هست رو پیشنهاد میکنم

metro 2033 یه بازی شدیدا سلیقه ای بود.خیلی رو اعصاب (از نظر سختی و کمبود تیر بود)
ولی گرافیک و داستان و جو واقعا جالبی داشت.
و دوستمونم نظر خودشو گفت منم از این بازی لذت نبردم.

این عوض کردن تیراش منو دیوونه کرد
نصف بازی هم که فیلم بود
گرافیکش فقط خوب بود
باگ هم داشت روی دیوار مترو راه میرفت :d
گرافیکش خوب بود ولی اینکه میگین بهترین اصلا این طور نیست vanquish خیلی بالاتر بود و red redemtion و خیلی بازیهای دیگه و bulletstorm و .....
در هر صورت نظر شخصی هست

یه سئوال دیگه شرمنده چون xbox تو میز تلویزیون هست ممکنه پدرم بازی کنه یعنی یه چرخی بزنه بازی نه
از red dead redemtion خوشش میاد از محیطش اینم قدیمیه شاید خوشش بیاد بدبختی مارو نیگا
این مجله های مافیا 2 اگه تو خیابون چرخ بزنی ممکنه ببینی و پیدا کنی ؟:d
یه موقع نبینی
اگه میشه بگید موقعی که نیست بازی کنم :d

یه سئوال دیگه شرمنده چون xbox تو میز تلویزیون هست ممکنه پدرم بازی کنه یعنی یه چرخی بزنه بازی نه
از red dead redemtion خوشش میاد از محیطش اینم قدیمیه شاید خوشش بیاد بدبختی مارو نیگا
یه موقع نبینی

چه گرفتاری شدی شما.:d
این مجله ها در جا های نسبتا پنهان و پرت هر چپتر در طول انجام اون مرحله چپتر مورد نظر وجود داره و اگه پیداش کردی سیو میشه بعدن ببینی.اگه پدرت با حال باشه:d فکر نکنم مشکلی داشته باشه.
ولی سبک و جو و داستان rdr و m2 زمیت تا اسمون فرق میکنننا

با 24 سال سن وضع بازی کردن مارو !!!!
پس تا سیو نشه دیده نمیشه ؟
فکر کنم بشه مثلا روی میز یا روی زمین دیده میشه بار اول ؟
اخه پدرم بازی که نمیکنه چرخ میزنه شانسم که نداریم پیدا میکنه :d

تصمیم رو گرفتم هر موقع رفت بیرون بازی میکنم :d
عکساشو دیدم موقع دستور گرفتن هم مثل اینکه بعضی جاهاش مورد داره و بعد انجام دادن دستور

یه موقع نبینی
خوب پدرت پیدا کنه ؟ تو خودتو میزنی به اون راه میگی اینا رو از کجا پیدا کردی ؟ من تا حالا ندیده بودم !!!:d

در کل بازی خوبیه و مشکلی نداره و مجله ها هم جاهایی هستن که خودتم بزور پیداشون میکنی ! کلا یه جاهاییه که عقل جن بهشون نمیرسه

یه موقع نبینی
در ضمن بازی RDR هم بدون مشکل اخلاقی(!!!:d;)!!!) نیست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or